Sari la conținut

frigider

Super Membru
  • Număr conținut

    9.877
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    comuna cu metrou
  • Carnet moto din
    2009
  • Club
    0 = + ∞

Vizitatori Recenți Profil

5.594 citiri profil

frigider's Achievements

  1. plus ca venea dupa 2 cazaturi consecutive, a zis si el ca era prea mult 3
  2. un link la primu interviu pls? nu are sunet. gasit, pe motogp.com
  3. de ce nu are sunet? mi-e sa nu-i faca rau MM intr-o zi sa-l vedem cum se prabuseste
  4. o sa fie cel mai tare sezon din totdeauna. mai ales daca se implica si acosta, o sa fie 4 insi constant sus. si desigur de la cursa la cursa se mai trezeste unu ca Vin sa mai castige si el.
  5. nu zici tu rau. poate restu nu sunt asa agresivi. Desi Binder este, miller uneori, acosta uneori.
  6. wxact ce ziceam - override duce la cazatura. daca a facut atata show la loc 2 sa vezi la victorie
  7. cred ca dupa interactiunea cu MM Peco a dat cox maxim. ciudat ca nu a facut-o inainte. nimeni nu vrea sa se joace de-a depasirile cand are ritm mai bun.
  8. corect, asa se zice ca un campionat se castiga in weekendurile proaste, doar ca "prost" variaza mult de la pilot la pilot. eu sper ca de acum incolo MM sa fie cam mereu in top 3-4. daca face asta are sanse la camp.
  9. overriding inseamna sa mergi "peste" ce poate moto. poate overspinning sa omoare cauciucul.
  10. exact. nu stiu altii de ce il numesc asa, eu o fac pt ca are unele curse f slabe de le termina in jurul pozitiei 6. sau poate mai jos, nu am statistici. vezi mai sus nu mai spun ca mai ajunge uneori in Q1 etc. Sa ii fim recunoscatori lui JM, cine stie ce era daca nu o punea jos, a ajutat la relansarea campionatului, chiar daca suntem abia in etapa 4
  11. era o labareala de anunt, a scris un coleg acum ceva pagini. crede-ma, nu merita cautat.
  12. va fi greu cu ei in aceeasi echipa dar MM va fi agresiv oriunde ar fi, asa ca de ce sa nu fie tot pilotul tau? e inca devreme totusi. JM da cox, Peco da cox, MM incepe si el sa dea. eu cred ca ducati va vb cu JM si MM si le va zice "cine iese campion (sau pe 2) vine la uzina" si aia e. daca ai tupeu sa stai pana pe final de camp fara sa fi semnat. Ciudat de 'slab' Acosta, o fi avut si el o zi nasoala.
  13. vom mai vedea multe intre astia 3. ceva info de la englezi: * si MM a facut personal best lap in ultimul tur. deci omu a tras pana la capat. *inainte de kazahstan s-ar lua o decizie ref cine vine la factory mijlocul lui Iunie *MM are maneta de ambreiaj care functioneaza si ca frana spate, comuta ceva si dupa start devine frana spate. or avea mai multi chestia asta. ori am eu probleme psihice ori pot sa jur ca am auzit englezii ca au zis ca la incidentul ala cand au cazut si Peco si MM ca MM ar fi fost auzit cum i-ar fi zis lui Peco "nu-ti convine ca deja pot sa te bat" :)) eu o sa mai ascult si pun segmentul, nu am cum sa fiu atat de schizofrenic sa imi imaginez astfel lucruri :))
×
×
  • Creează nouă...