Sari la conținut

Adic

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda VFR 800 ; Honda cb500R
  • Numar Moto
    ..
  • Club
    ..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda VFR 800i Honda Cb 500 R

Vizitatori Recenți Profil

368 citiri profil

Adic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Inca o chestie "misto" .... la una din 5 porniri , nu ...porneste face doar "click-click" la un releu de sub sa, si ...atit. Daca o imping 1 m porneste fara probleme Ma gindesc ca "miroase" a electromotor pe moarte. Ati mai patit asa ceva ? e complicat de remediat ? merci de raspuns !
  2. Salut tuturor, Am cumparat un sevenfifty rc42 usor avariat, ghidon indoit , rezervor usor infundat, etc. Motorul e in stare buna Cum e usor de ghicit , am nevoie de piese M-ati ajuta f mult cu citeva sfaturi legate de unde pot sa-mi gasesc piese de schimb/ dezmembrari etc. De ex: 1. mansonul de cauciuc care vine peste reglajul de la maneta de ambreiaj 2. crashbars ( cel din stinga este compromis , cel din dreapta sper sa pot sa-l "dreg" ) 3. rezervor ? merita reparat / chituit / vopsit ? sau mai simplu unul second in stare buna 4. far / inelul cromat de la sticla far etc Orice idee sau link este mult apreciat ! Cu respect !
  3. Exact asa imi trebuie, e cel din lincul tau ? de la Kappa ?
  4. Salut, Merci mult de raspuns, e cam ce ma gindeam ca trebuie. Nu am reusit sa vad nici o poza pe situl din lincul tau. Nu ai cumva poza cu rackul in chestiune pe motorul tau ? Apreciez ajutorul tau! Numai bine
  5. Salut, Caut si eu un rack pentru bagaje pentru un VFR 800 Fi. Astept sfaturi de la cei care si-au cumparat asa ceva, sau au gasit alternative. Asfalt uscat !
  6. Merci de sfat , asa o sa fac. Numai bine !
  7. Salut prieteni, Vreau sa ma lamuresc odata cum e cu uleiurile si ce se potriveste mai bine pentru VFR. Pina acum am pus Mobil 1 10w40 , si semi si full sintetic , fara sa observ diferenta intre cele doua. Din cite am citit pe forumuri , diferenta e protectia mai buna la nr mai mare de km la cel sintetic. Pentru mine care fac maxim 4000 km/ an nu stiu daca merita full sintetic. Oricum i-l schimb la fiecare inceput de sezon. Voi ce parere aveti de uleiurile Mobil? Am citit mai nou ca pentru VFR care merge cam "incins" prin oras, musai trebuie full sintetic ... Va rog sa ma lamuriti daca v-ati lovit de dileme similare...
  8. Salut prieteni ! Am o nelamurire legata de uleiuri. Se merita pentru vfr full sintetic daca faci maxim 3000 km/ sezon ? Eu am pus si semi si full sintetic, fara sa descopar vreun comportament diferit la motor sau cutie. Ce parere aveti despre mobil 1 semi si full sintetic . A folosit cineva ? Asfalt uscat !
  9. Super misto filmarea , deci se poate si cu minidv, eu am dat vina pe sistemul cu caseta ca e prea sensibil la vibratii. dar mi-ai dovedit ca se poate chiar f bine. Poti sa-mi ce sistem de prindere folosesti ? eventula o poza , doua ? merci mult ,
  10. Eu am incercat cu camera minidv , jvc . Si a iesit spanac , ca din cauza vibratiilor imaginea e praf . Banda nu face tot tipul contact cu capul de inregistrare. Mai trebuie sa mesteresc la amortizari de socuri Recomand o camera cu sd . Oricum deja au cazut sub 5 mil. Numai bine
  11. Go Optimus Go !
  12. Ok , o sa fac asa , desi stiu ca o sa-mi dea un pret de o sa ma puna in c?r ! Merci pentru sfaturi
  13. Am , aerisit , am schimbat tot lichidul de frina , frina tine o vreme dupa care se inmoaie. Eu zic ca-s garniturile duse clar , dust cover-u de pe capatul pistonului e rupt , cred ca a intrat praf si mizerie si a distru s garniturile. La louis n-am gasit asa ceva Poate imi mai dati o idee..
  14. Fratilor , stie cineva unde gasesc garnituri pentru pompa frina fata ? m-a lasat , e moale ca prosopu ! Am aerisit-o si am schimbat lichidu de frina , garniturile sunt terminate. Apreciez orice sfat ! Asfalt uscat !
  15. Corect ce?! Nu pricep, eu n-am gasit pe nicaieri in Ro , am gasit pe un site englezesc si mi-au cerut 30 lire pe setul de "repair kit" daca ati vazut pe undeva sau stiti unde as putea gasi second , apreciez ! Merci !
×
×
  • Creează nouă...