![]() ![]() |
Feb 28 2010, 06:52 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 17-January 10 From: Codlea Member No.: 54.228 Moto: Deocamdata nu am. :D |
Am si eu o intrebare pt voi.
Cine vinde o casca marime M, S mai ieftina asa ca pt un scuter:D. Vreau un pret... |
|
|
|
Feb 28 2010, 08:02 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 39 Joined: 28-September 09 From: brasov Member No.: 52.183 Moto: aprilia pegaso Numar: BV-87-BBC |
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...916&st=1020 uite aici e un tip care da 2 casti
|
|
|
|
Mar 1 2010, 06:30 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 34 Joined: 17-January 10 From: Codlea Member No.: 54.228 Moto: Deocamdata nu am. :D |
Am inteles care e treaba cu castile. Multumesc!
Acum vreau sa stiu daca se strang motociclistii miercurea in Livada Postei... Vreau sa vin si eu sa vad niste motoare. |
|
|
|
Mar 1 2010, 07:48 PM
|
|
![]() Vagabond ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 662 Joined: 9-May 05 Member No.: 5.207 Moto: Black Magic Woman Numar: BV 12 ZWG Club: HOW |
Pt cei ce inca nu le-au citit si sunt interesati de asa ceva
Hell__s_Angel_The_Life_and_Times_of_Sony_Barger.pdf ( 1.06MB )
Number of downloads: 13
Freedom__Credos_from_the_Road.pdf ( 1.4MB )
Number of downloads: 6-------------------- Vouă, celor din hronici, pecetii și herburi, fiarelor nepăscătoare de ierburi, nepăsătoare de carne de fiară, neumbrite de nour.
Căci de zboară-mi zboară altfel decât rața, se ivesc pe lume nu din ou ca rața, nici nu-mi pasc fâneața-n toată dimineața. Ci-și păstrează pururi harul și verdeața, taina și dulceața, fiindcă nici viață nu le e viața! ![]() |
|
|
|
Mar 1 2010, 10:51 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 175 Joined: 9-May 09 From: Brasov Member No.: 47.976 |
Cea mai buna carte e aia de ti-o recomanda instructorul !!! Multi dintre noi am cam terminat de mult timp chestiile astea ca sa nu mai vorbim de faptul ca s-a mai schimbat si cate ceva prin legislatie, prin regulule de sustinere a examenului, etc. Good luck to the exams !!! Multumesc. Pana la urma mi-am cumparat cartile de la editura National si pentru A si pentru B. Am inceput sa invat legislatia si tot ce e acolo. Pana in weekend sper sa o citesc de doua-trei ori si sa ma apuc de facut teste. In cartea de la National parca sunt ~1800 de intrebari... PS: Stiti pe cineva care are o honda f4i din 01 sau gsx-r 600 k1 sau kawa de 400/600 ? Fac cinste dupa ce iau carnetul! -------------------- |
|
|
|
Mar 2 2010, 05:34 PM
|
|
![]() aNormal ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.745 Joined: 1-May 06 From: Brasov Member No.: 10.102 Moto: Honda Hornet Numar: BV :) VLD Club: Seth MC |
Multumesc. Pana la urma mi-am cumparat cartile de la editura National si pentru A si pentru B. Am inceput sa invat legislatia si tot ce e acolo. Pana in weekend sper sa o citesc de doua-trei ori si sa ma apuc de facut teste. In cartea de la National parca sunt ~1800 de intrebari... PS: Stiti pe cineva care are o honda f4i din 01 sau gsx-r 600 k1 sau kawa de 400/600 ? Fac cinste dupa ce iau carnetul! Stiu pe cineva cu hayabusa daca vrei... -------------------- VAND Pantaloni Piele Alpinestars - 60 euro!
---------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 2 2010, 06:35 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 175 Joined: 9-May 09 From: Brasov Member No.: 47.976 |
Stiu pe cineva cu hayabusa daca vrei... Eu vorbeam serios, dar se pare ca tu ai chef de glume... Stiu ca vi se pare ciudat sa incep pe 600, dar nu imi permit sa schimb motocicleta dupa 1-2-3 ani. Si nu ma cunoasteti ca sa spuneti ca voi baga mana in gaz. Anyway...nu vreau sa ma supar de ziua mea. Intrebarea ramane valabila. -------------------- |
|
|
|
Mar 2 2010, 06:50 PM
|
|
![]() Calator printre stele ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 2.722 Joined: 7-May 05 From: Codlea Brasov Member No.: 5.192 Moto: Kawasaki ZZR500; BMW R1100 RT Numar: BV09SKY; BV90SKY Club: Fly MC |
La multi ani de ziua ta. Baga-ti mintile in cap cu GSXR 600...Nu-ti permiti, n-o schimbi.
Nu esti primul care incepe pe sportiva de 600 si e la fel de adevarat ca n-au murit toti.... -------------------- Never ride faster than your guardian angel can fly !
|
|
|
|
Mar 2 2010, 07:22 PM
|
|
Mersi.
Intr-adevar ca nu voi fi primul care va incepe pe 600 cm3, dar this is the way...Poate o voi si limata ca sa nu ma "manance" sa bag mana la gaz, dar cu siguranta nu se va intampla asta, deoarece sunt temperat. Daca imi iau un kawa de 400, sunt sigur ca voi avea probleme cu piesele si asa mi-am zis ca voi incepe pe 600, deoarece mie imi plac doar SS si am enumerat mai sus modelele. Vad ca esti din Codlea... I live there... This post has been edited by sirAdrian: Mar 2 2010, 07:23 PM -------------------- |
|
|
|
Mar 3 2010, 07:55 AM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 50 Joined: 17-June 08 From: Brasov Member No.: 39.232 Moto: Yamaha Majesty 250cc Numar: Rosu Club: Invizibilii |
Mersi. Intr-adevar ca nu voi fi primul care va incepe pe 600 cm3, dar this is the way...Poate o voi si limata ca sa nu ma "manance" sa bag mana la gaz, dar cu siguranta nu se va intampla asta, deoarece sunt temperat. Daca imi iau un kawa de 400, sunt sigur ca voi avea probleme cu piesele si asa mi-am zis ca voi incepe pe 600, deoarece mie imi plac doar SS si am enumerat mai sus modelele. Vad ca esti din Codlea... I live there... Hai salut. Am carnet din 2008 si da, si eu visam la zxr 400, ninja 600 sau hayabusa. Am luat un Majesty de 250 din lipsa de fonduri si pentru a nu sari prea sus. Trebuie sa iti spun un lucru. Cu toate ca sunt FOARTE temperat am zile in care merg ca un kamikaze, asta pe un cazan de 22 de cai. Daca aveam 60 de caluti sub oo, eram decedat. Doi, inchirieaza o mobra daca ai de unde si da o tura de doua zile. Mergi 500 de km in prima zi si inca atat a doua. O sa vezi inceteze sa iti placa SS-urile, la fel cum, au incetat sa imi placa si mie. Asta doar in cazul in care vrei mobra pentru plimbari. Daca o vrei pentru alte alea... tot o sa visezi la es es-uri. Bafta la alegerea motocicletei potrivite. -------------------- Membru Fondator CSBv
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 12:58 AM |