Anuntati aici intalnirile, chefurile, plimbarile pe care le organizati. Tot aici se anunta evenimentele (lansari, deschideri se magazine, etc).
Dupa terminarea evenimentului pozele se pun in sectiunea Excursii pe 2 roti
Intalnirile cu caracter regional se anunta in forumurile dedicate. Daca doriti adaugarea unei noi regiuni va rugam sa ne contactati.
![]() ![]() |
Dec 2 2006, 04:03 PM
|
|
![]() Copchil. ![]() ![]() Group: Super Membra Posts: 743 Joined: 8-November 05 From: Bucuresti (Brancoveanu). Member No.: 7.770 Moto: Honda NX 250 Numar: B 92 BUB Club: No, thank you. |
Pe mine nu m-a durut capul.
@ray: mda, motociclistii satanisti nu au stiut unde sa se opreasca cu gluma aia stupida. In fine, conteaza ca per total, petrecerea a iesit bine. Pacat de karaoke. Aveam balonul cu heliu special pregatit. Mercic de poze. PS: partea proasta a fost ca am dormit pana (PREA) tarziu si nu m-am trezit la timp pentru o "sesiune" de patinoar. -------------------- "Doar cand ultimul copac a murit, ultimul rau a fost otravit si ultimul peste a fost prins, ne vom da seama ca nu putem manca bani." - Greenpeace
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA! Natura e mai importanta decat aurul. ![]() "Motociclistii cu tobe de neam prost care forjeaza la 3 noaptea pe bulevard nu-s cu nimic mai breji decat cocalarii care-asculta manele in tramvai la telefonul mobil pus pe speaker." - luata de la Unchiu Fester. :) Frate, invata sa scrii corect, fir-ar mama ei de limba romana!!! Sa-ti fie tarana usoara, Rontz... Si tie, Qaz... Si tie, Madalina... |
|
|
|
Dec 2 2006, 04:14 PM
|
|
![]() ............ The Gent ............. ~ maniere fine, din topor ~ ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.774 Joined: 4-October 05 From: ...bucharest street jungle... Member No.: 7.333 Moto: nevermind, mi-a fost furata Numar: prafuit, uzat si gaurit. (cu KWA pe el) Club: -any weather roadassault- |
AOLEO, acu mi-am adus aminte:
A fotografiat cineva mormanu de jucarii care s-a strans? Daca nu, Kali, te rugam frumos, vrem sa vedem cat s-a strans pana la urma -------------------- ....................................................................................................................................
![]() http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=295897 ............................. ....................... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dec 2 2006, 05:13 PM
|
|
![]() Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 6 Joined: 28-June 06 From: Bucuresti Member No.: 11.391 Numar: AYA Club: NO |
QUOTE(mielu @ Dec 2 2006, 02:57 PM) [snapback]572703[/snapback] Hai mah! Petrecerea a fost super! Si, Zidule, ne-a batut ursul ala pe amandoi! -------------------- PLASTIC = MANELE
|
|
|
|
Dec 2 2006, 05:39 PM
|
|
![]() alias karja ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 2.190 Joined: 11-June 06 From: bucuresti Member No.: 11.016 Moto: honda vtr1000 firestorm Numar: cazut Club: Haiducii |
cel mai bou am fost. am venit cu motoru si nu am reusit sa tzin pasul cu lumea voastra. totzi erau betzi , io zici k eram parintele care avea grija . ce urat
-------------------- dau VTR F pe un SP2
ma adaptez crizei : repar/reconditionez carene. detalii PM RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD http://www.youtube.com/watch?v=k3OITef_-5Y...player_embedded R.G.H. http://karja.mybrute.com |
|
|
|
Dec 2 2006, 05:51 PM
|
|
![]() ............ The Gent ............. ~ maniere fine, din topor ~ ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.774 Joined: 4-October 05 From: ...bucharest street jungle... Member No.: 7.333 Moto: nevermind, mi-a fost furata Numar: prafuit, uzat si gaurit. (cu KWA pe el) Club: -any weather roadassault- |
Man, nu-i nici un capat de tara... crezi ca eu am mai prins mare lucru, ajungand acolo pe la 12:30 noaptea?
-------------------- ....................................................................................................................................
![]() http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=295897 ............................. ....................... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dec 2 2006, 07:45 PM
|
|
![]() ... spirit maidanez ... ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 2.540 Joined: 16-July 04 From: Militari, Bucuresti Member No.: 2.978 Moto: SUZUKI GSX600F Numar: B-03-KLI Club: Militari rulz |
Mii de multumiri: plescoi, legionaru, red_devil, purghy&grupul de la ora 8, pentru felul in care v-ati implicat in organizarea petrecerii
Multumim, Mihai (Ursu), daca citesti forumul, pentru sprijinirea actiunii (prin asigurarea locatiei) si rabdarea cu care ne-ai suportat Pt ca ne-am recuperat monitorul din bar destul de tarziu, oricat de destepti am fi, nu prea putem posta poze pe forum fara sa vedem pe monitor pe cine - doamne, iarta-ma - facem de ras/compromitem Sa purcedem, asadar: 1. Subsemnata, la umbra lui plescoi. Avea un sombrero atat de maaaaare, incat orice tentativa de a face o poza cu el stand in picioare a esuat lamentabil. 2. Mielu si mutulica, in costume traditionale romanesti din zona Baraganului 3. Legionaru - care s/a prezentat la petrecere costumat in "conservarul lui peste" 4. Nasa lu' nasa (Carmella) si nasa (mutulica): 5. siminoiaka (colega mea de la ziar), echipata in costum traditional romanes si sotul ei, echipat in Tariceanu. Mergea foarte bine pentru unul proaspat operat la genunchi 6. Dosarele X: episodul "Bogdan, fiul noptii" 7. inghesuiala mare de pirato, asa ca l-am lasat pe stimpy sa fie jack sparrow si eu am devenit musul cel gras si alcoolist 8. proba de divort: mutulica si Nino. 9. Carmella si Adi (B_50 GS) 10. Nicu (profesoru') si Suzuki, colegul sau de apartament, care a stat foaaaarte relaxat si a fost cel mai mangaiat barbat din bar: 11. Leoncio si Leoncita 12. Sotiorul meu, in chip de shogor Inca imi mai zdrangane cioburile de la whisky-ul de azi-dimineata, asa ca pun pozele si comentez mai tarziu. Vorba lu' dabix: "Care ai o aspirina?" Jucariile se vad mai bine in ultima poza. Aparatul meu a cam migrat si n-am apucat sa fac poze cu toate jucariile. Nu acolo, in bar. Am cerut gazduire alor mei, care au casa mai mare, si va aduc poze de acolo (activitatea de "punguire" si sortare dupa categoria de varsta se va petrece la ai mei, pt ca la noi in casa nu ai loc sa arunci un ac Noi ne-am simtit extraordinar de bine. Mai ales, datorita faptului ca voi v-ati simtit bine. Am editat acest post ca sa va spun ce am aflat azi... Dis-de-dimineata, pe la 10.00 (ca, dupa uischi, si 12.00 pm e prea devreme), suna tilifonu'... La celalalt capat al undelor - directorul scolii din Miluta. Dupa o discutie legata de acte de donatie/sponsorizare pt niste echipamente, isi cere scuze ca nu ma aude foarte bine, pentru ca avea niste muncitori in scoala. Ce credeti ca s-a intamplat? I-a venit "comisie" de la Bucuresti, care, printre altele, a verificat obiectele duse de noi in vara... Directorul a echipat 2 sali de clasa cu bancile, scaunele si blaturile din primul transport (asta ca o paranteza). L-au rasplatit pentru acest parteneriat cu comunitatea si alte scoli si gradinite, dand scolii 300 de milioane ROL pentru reabilitarea cladirii Salvata datorita voua! This post has been edited by Kali: Dec 2 2006, 08:06 PM -------------------- Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita... Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat mai tare imi iubesc cainii... Nu te certa cu prostul, ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta.
|
|
|
|
Dec 2 2006, 07:53 PM
|
|
![]() Slabutz ![]() Group: Membru Posts: 418 Joined: 3-September 05 From: Bukarest Member No.: 6.928 Moto: IJ Planeta 5, Honda CBR 600 F1 (PC23) Numar: B 54 YZB la IJ, B 82 DZS la CBR Club: DAC MOTORS |
QUOTE(H3llriderr @ Dec 2 2006, 06:39 PM) [snapback]572807[/snapback] cel mai bou am fost. am venit cu motoru si nu am reusit sa tzin pasul cu lumea voastra. totzi erau betzi , io zici k eram parintele care avea grija . ce urat Si eu tot cu motorul am fost. Asa ca nu ai fost singurul care nu a baut Super petrecere. Felicitari organizatorilor (se stiu ei This post has been edited by slabutzu: Dec 2 2006, 07:54 PM -------------------- ![]() Intra liber, dar ai grija la lupi! |
|
|
|
Dec 3 2006, 09:53 AM
|
|
![]() onoare frate! ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 771 Joined: 4-August 06 From: bucharest Member No.: 12.104 Moto: BMW F800 GS - Yamaha XT Numar: B-99-VJY Club: www.plescoi.ro |
Salutare, a iesit mai bine decat ma asteptam, intr-adevar s-a vazut ca cineva a avut grija de multe amanunte....si s-a sacrificat un picut intreband mereu pe toata lumea cum se simte si daca e destul de bagata in sema. Tanti Kali m-a mirosit ca dau din coada si m-a bagat urgent pe tzeava la lume...iar restul a venit de la sine. Ma bucur sa aud ca si scopul a fost atins cu succes...si la mai multe actiuni cu strangere de orice pentru copii care nu au posibilitati.
VIVA LA REVOLUCION! www.revolutia.plescoi.ro www.plescoi.ro -------------------- andrei@plescoi.ro
e mai usor sa fii genial decat sa fii adecvat Vinul.Ro: oferte, stiri, informatii din lumea vinului si lifestyle |
|
|
|
Dec 3 2006, 01:36 PM
|
|
![]() Supermotard ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 1.885 Joined: 20-September 03 From: Bucuresti Member No.: 877 Moto: Yamaha Club: Urban Riders |
-------------------- |
|
|
|
Dec 4 2006, 02:19 AM
|
|
![]() Mr. Jinks ![]() Group: Membru Posts: 406 Joined: 24-April 06 From: BUH Member No.: 9.979 Moto: Aprilia Pegaso 650 Numar: B-xx-JNK Club: TITAN LEG XIII GEM |
uff, la naiba.. ce'am pierdut...
noaah.. clar, a fost iuresh total, executat ca la carte next time... razbunarea pe sticlele de bere va fi a mea.. -------------------- In Memoriam ...
![]() -- ipocrizia este luxul pe care toti ni-l permitem --( in coxanelu veritas) --1 cilindru, 2 roti, 3 femei, 4 timpi, 5 supape.... ---------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2010 - 05:59 PM |