Inainte de a posta pozele cititi tutorialul pentru pregatirea pozelor pe web.
![]() ![]() |
Oct 22 2006, 08:55 PM
|
|
![]() samo ![]() Group: Validating Posts: 328 Joined: 20-September 04 From: Bucale Member No.: 3.177 Numar: B-61-SMO Club: none yet |
Demult nu mai iesisem cu motoreta offroad, si pentru ca tot vazand topic-urile de saptamanile trecute incepusem sa ma infierbant si sa ma oftic ca eu nu am avut cand sa ies, invitatia lui zigzag de aici , a sunat foarte bine. Eu fiind cam prost echipat, am plecat relativ nesigur pe mine, si mai ales cand am dat de primele noroaie, unde am inmuiat bine de tot motoreta, incepusem sa imi fac griji de cum o scot eu la liman. Dar pana la urma am prins un pic de curaj, si totul a fost foarte ok, mai ales cand am inceput sa intram prin padure pe niste potecute inguste si serpuite, foarte misto. Drumul nu e deloc greu, daca nu nimeresti mult noroi, si daca nu incerci unele variante cum ar fi direct prin aratura sau lastaris, cum am mai facut noi. Pe la centura ploiestiului am orbecait nitel si am intrat in DN1, dar pana la urma am iesit de pe el si am ajuns la Campina. Pun cateva poze, creditele pentru multe din ele trebuie sa mearga la zigzag, pentru ca el le-a facut. Mie nu prea mi-a ars.
-------------------- Vand casti Arai Tour-Cross2 / XD3
|
|
|
|
Oct 22 2006, 08:58 PM
|
|
|
Avansat ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 559 Joined: 25-July 03 Member No.: 244 Moto: BMW R 1200 GS Adv. Numar: B-34-GSA |
Bravo! Frumoaste tura si frumoase poze.
|
|
|
|
Oct 23 2006, 12:23 AM
|
|
![]() Mr. Zebra ![]() Group: Membru Posts: 374 Joined: 13-November 04 From: Petrila-n buletin, da-n Buc. acu' Member No.: 3.496 Moto: o Virago si-un Dakar Numar: HD... Club: The Rat Pack |
Bravos baieti! Sa inteleg ca la KTM rezista simeringurile, ca pt. mine asta-i concluzia cea mai dureroasa. Si spune Samo, da' sincer, sa vada tot forumu' cum te-a fugarit zigzag asta? Ca parca nu-l mai satura Dumnezeu de noroi. Eu dupa aceiasi tura, da' doar pe jumate, unde mi-am rupt balamalele, am dus jucaria la spalat si s-au crucit aia de ce-a iesit din ea.
La mai mare! -------------------- |
|
|
|
Oct 23 2006, 06:22 AM
|
|
|
Incepator ![]() Group: Membru Posts: 217 Joined: 8-November 04 Member No.: 3.463 |
A fost o tura frumoasa!
|
|
|
|
Oct 23 2006, 08:11 AM
|
|
|
ITP - man ![]() Group: Membru Posts: 196 Joined: 4-February 04 From: PLOIESTI Member No.: 1.638 Moto: TRANSALP Numar: PH91BKS Club: TransalpClubRomania |
QUOTE(zigzag @ Oct 23 2006, 06:22 AM) [snapback]538484[/snapback] A fost o tura frumoasa! salutare pensionarule!!!!! la tine daca e noroi mult e super misto!!!!!! -------------------- |
|
|
|
Oct 23 2006, 09:05 AM
|
|
![]() Hondamaniac ![]() Group: Membru Posts: 153 Joined: 9-May 06 From: Bucurešti Member No.: 10.269 Moto: Adventure DX 200, CBR 600 F3 Numar: TNY |
Prea soft pentru zigzag, la cat de nebun e omu...
Trebuia sa vii cu noi... sa dormi o noapte la stana parasita. baftaz si la mai multe |
|
|
|
Oct 23 2006, 09:19 AM
|
|
![]() samo ![]() Group: Validating Posts: 328 Joined: 20-September 04 From: Bucale Member No.: 3.177 Numar: B-61-SMO Club: none yet |
QUOTE(bizoo_n @ Oct 23 2006, 12:23 AM) [snapback]538441[/snapback] Bravos baieti! Sa inteleg ca la KTM rezista simeringurile, ca pt. mine asta-i concluzia cea mai dureroasa. Si spune Samo, da' sincer, sa vada tot forumu' cum te-a fugarit zigzag asta? Ca parca nu-l mai satura Dumnezeu de noroi. Eu dupa aceiasi tura, da' doar pe jumate, unde mi-am rupt balamalele, am dus jucaria la spalat si s-au crucit aia de ce-a iesit din ea. La mai mare! Rezista, ca cica sunt abia schimbate. De fugarit nu m-a fugarit chiar asa de rau, cum spuneam si mai devreme, la inceput a fost mai greu, pe urma m-am obisnuit. De balamale insa mi le-am cam rupt si eu, si acum mai am ceva febra musculara la spate, dar asta pot s-o pun pe seama lipsei acute de antrenament. QUOTE(zigzag @ Oct 23 2006, 06:22 AM) [snapback]538484[/snapback] A fost o tura frumoasa! Intr-adevar, foarte misto! -------------------- Vand casti Arai Tour-Cross2 / XD3
|
|
|
|
Oct 23 2006, 11:15 AM
|
|
![]() Road Rider ![]() Group: Membru Posts: 155 Joined: 24-September 03 From: T.O. Member No.: 947 Moto: Honda CBR 600 F4i, Suzuki Burgman 400 Numar: 116E3 |
Frumoasa tura, felicitari
Dati ceva mai multe detalii despre traseu, pe unde se iese din Bucuresti, pe unde se trece, cum se ajunge la Campina etc. Ma interesa de ceva timp sa gasesc o varianta de ajuns la Sinaia pe alt drum decat cel clasic, pe DN1. Mai exact, caut posibilitatea de a merge pana acolo mai mult off-road -------------------- Talk is cheap until you hire a lawyer
|
|
|
|
Oct 23 2006, 11:17 AM
|
|
![]() proprietar de camila murdara ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 715 Joined: 8-September 03 From: de nicaieri si de oriunde.......... Member No.: 768 Numar: is-81-kid Club: r.a.t. bikes |
noroi mult......tare
-------------------- cheat on your death!
|
|
|
|
Nov 3 2006, 05:08 AM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 201 Joined: 8-June 04 From: bucuresti Member No.: 2.797 Numar: eat dirt! Club: Lone Rider! |
Fratilor Zig Zag nu e ptr cei cu inima slaba! se baga oriunde ! Zig Zag, te astept de mult timp..stai sa mi iau si eu capra! sa vezi tu ! scot untura din tine! si poate luam si Pensia k noi! tu ce crezi? mai poate? dupa cat se pare este cam expirat! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2010 - 05:51 PM |