![]() ![]() |
Nov 30 2009, 04:35 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 328 Joined: 25-April 08 From: Bucuresti Member No.: 36.927 Moto: R unu Numar: B15LPD Club: alfaclub.ro |
@ brembo si jinx...daca tot vorbiti pe forum, exprimati-va liber... sa stie domne toata lumea! [/quote] bine...scuze...cu tine nu era doar una -------------------- ...cuz straight line is for vaginas. |
|
|
|
Nov 30 2009, 04:41 PM
|
|
![]() Savant nebun... ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 3.342 Joined: 29-August 06 From: la marginea capitalei Member No.: 12.624 Moto: Mobra Super si Kymco de-o cinzeaca Numar: ceva cu msk Club: - |
@ Mr. ORL Nu sunt eu de vina ca din cauza ca era Mihaela R. acolo baietii isi pierdeau vocea... Ce era sa fac! Tipam la ei...sa se dezmeticeasca Draga mea, las-o pe Mihaela ref la vocea baietilor....in montaj va intra si abdomenu tau Oricum o sa-ti iasa mai mult de 10 minute cat e limita pe You Tube.Sau nu il pui pe You Tube? Momentan am ajuns la 15 minute de cut-uri fara montaj, deci sper sa scot doua parti de 10 minute in total...trebuie sa sumarizez tot si e de lucru, stii tu Da, iutubu ii paste @Adidas: vezi ca Bulibasa a pozat la greu, si mai era o fata simpatica de-o pozat mult...poate or sa puna pozele.... This post has been edited by Mr_ORL: Nov 30 2009, 04:42 PM -------------------- The 100 Greatests Guitarists of All Time AUDIO/VIDEO(click)
![]() "aboneaza-te sa-ti bei cafeaua privind super clipuri,muzica sau filmulete special alese din intregul WWW" |
|
|
|
Nov 30 2009, 04:53 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 328 Joined: 25-April 08 From: Bucuresti Member No.: 36.927 Moto: R unu Numar: B15LPD Club: alfaclub.ro |
daadadada vrem poze....cat mai dureaza?
-------------------- ...cuz straight line is for vaginas. |
|
|
|
Nov 30 2009, 05:24 PM
|
|
![]() Ultras Steaua ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.823 Joined: 2-March 07 From: Dr. Taberei Member No.: 16.372 Moto: BMW F 650 Numar: 7 cu ultima. Club: AMOVERO |
Momentan am ajuns la 15 minute de cut-uri fara montaj, deci sper sa scot doua parti de 10 minute in total...trebuie sa sumarizez tot si e de lucru, stii tu Da, iutubu ii paste Sa nu bagi tranzitii intre cadre ca te lungesti si mai mult. -------------------- Sunt in zugraveala si sunt stresat.
|
|
|
|
Nov 30 2009, 05:35 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membra Posts: 107 Joined: 22-December 08 From: bucuresti Member No.: 44.660 Moto: Kawasaki ER5 Numar: BKT Club: pitzipoance motorizate |
Sa nu bagi tranzitii intre cadre ca te lungesti si mai mult. Ai auzit ORLeule! Fara tranzitii Lasa-le pe toate...da filmarea!!! -------------------- "Moralistul este ca ochiul...ii vede pe altii si nu se vede pe sine" (Moliere)
|
|
|
|
Nov 30 2009, 06:00 PM
|
|
![]() Savant nebun... ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 3.342 Joined: 29-August 06 From: la marginea capitalei Member No.: 12.624 Moto: Mobra Super si Kymco de-o cinzeaca Numar: ceva cu msk Club: - |
Sa nu bagi tranzitii intre cadre ca te lungesti si mai mult. Daca bag tranzitii nu bag efecte inutile, ci intrepatrunderi sa scurtez...Oricum, deja am ajuns la 25 de minute si continua sa creasca Ai auzit ORLeule! Fara tranzitii Lasa-le pe toate...da filmarea!!! Toate fazele faine vor intra... Am schimbat treaba si va avea 3 parti...1 concursul, 2 mesajele de final si decernarea premiilor, 3 afterparty-ul(care tre sa recunosc a iesit crima, pana sa dus berea ... -------------------- The 100 Greatests Guitarists of All Time AUDIO/VIDEO(click)
![]() "aboneaza-te sa-ti bei cafeaua privind super clipuri,muzica sau filmulete special alese din intregul WWW" |
|
|
|
Nov 30 2009, 07:00 PM
|
|
![]() mica si-a dracu ![]() ![]() Group: Super Membra Posts: 595 Joined: 22-October 07 From: Bucuresti Member No.: 26.737 Club: neinmatriculabile |
poze, poze, poze
-------------------- Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.
Scientists have finally discovered what's wrong with the male brain : On the left side, there is nothing right and on the right side, there is nothing left. ![]() |
|
|
|
Nov 30 2009, 07:44 PM
|
|
![]() Bar & Grill ![]() Group: Membru Posts: 239 Joined: 19-February 07 From: Otopeni Member No.: 16.088 Numar: BC OTO 01 Club: Biker`s Club |
Vanatoarea a fost fructoasa si in 2009 , avem un Mister Moto
Titlul “Mister Moto” a fost adjudecat de motociclistul Radu Dumitru ( aka AMIBA ), 28 de ani, ghid turistic de profesie, iar premiul de popularitate a fost obtinut de motociclistul Cristian Brumar, 27 de ani . “Vanatul”, adica motociclistii care au candidat la titlul, au fost supusi unor probe de abilitati si talente speciale precum si de cunostinte tehnice. PROBE: Prezentare si outfitt, proba de echilibru, umor din intamplarile cu motocicleta si intrebari despre cunostinte tehnice, proba de dans, proba de spontaneitate, proba de impresionare - talent special. Moderator: Alexandra Serban, aka JIJIK Juriu: Alina Coman – Miss Moto 2008 Silvia Vissarion – Miss Moto 2009 Alexandra Serban – Locul II – Miss Moto 2009 Dani Otil Razvan - aka Trancanici Sabin Zabarcencu Premii: MR.MOTO Jetrun Romania – ore de zbor cu moto – deltaplanul. AeroArt – rezervor aerografiat. Polaris Romania – accesorii incalzire / racire pentru echipament moto. Clinica de Stomatologie Dr .Stanila si Dr. Vissarion – material de albit cu gutiere plus 150 ron tratamente stomatologice SAU tratamente in valoare de 400 ron care nu includ laborator de tehnica. Sala de Fitness Pajura – abonament pentru o luna de fitness sub supraveghere. LaserMaxx – voucher cu un joc pt. 12 persoane. Biker’s Club – voucher in valoare de 100 ron, consumatie in club plus tricou si cagula brand-uite MR. Popularitate Clinica de Stomatologie Dr .Stanila si Dr. Vissarion – material de albit cu gutiere SAU tratamente in valoare de 250 ron. Sala de Fitness Pajura – abonament pentru o luna de fitness sub supraveghere. LaserMaxx – voucher cu un joc pt. 12 persoane. Biker’s Club – voucher in valoare de 100 ron, consumatie in club plus tricou si cagula brand-uite Pentru toti ceilalti concurentii: Clinica de Stomatologie Dr .Stanila si Dr. Vissarion – consultatie gratuita si reducere de 30 % la tratamentele stomatologice Sala de Fitness Pajura – abonament pentru o luna de fitness sub supraveghere. LaserMaxx – voucher cu un joc pt. 12 persoane. Biker’s Club – voucher in valoare de 100 ron, consumatie in club plus tricou si cagula brand-uite Felicitari tuturor participantilor!! Multumim sponsorilor, juriului, moderatoarei si tuturor partenerilor media!! Multumim tuturor celor care au fost prezenti si care au facut posibil sa se intample si cea de-a II a editie - MR.MOTO 2009. Ne cerem scuze pentru micile intamplari in organizare si pt. stocul limitat al berii care desi a fost acopertit, din experientele evenimentelor moto, se pare ca nefericita "criza" nu i-a afectat deloc pe motociclisti daca ati reusit sa ne goliti frigiderele, promitem ca vom tine cont si de sugestiile voastre pe viitor. Fotografiile de la eveniment sunt disponibile in curand pe www.bikersclub.ro, la sectiunea “De la ultima pertrecere”. Pe curand la Mos Nicolae – 5 decembrie si Artisti pe doua roti – eveniment caritabil pt. 300 de suflete 18 decembrie! Si nu uitati in fiecare miercuri sa va colorati poftele!!! Echipa Biker’s Club! This post has been edited by Biker`s Club: Nov 30 2009, 07:50 PM -------------------- |
|
|
|
Nov 30 2009, 07:50 PM
|
|
![]() Bestie mica si rea :)) ![]() Group: Membra Posts: 274 Joined: 17-December 06 From: Bucharest Member No.: 14.763 Numar: B-xx-MYS Club: y? |
Am fost, am vazut si acum sa imi dau si eu cu parerea (incerc sa fiu cat mai obiectiva):
1) Proba de prezentare - la participantii concurentilor nr 1 Mielu si , respectiv, nr 2 Traian (Storm Rider) - au fost probleme cu slide'urile de prezentare: - nu s-a auzit muzica de pe slide deoarece se canta playlistu' de pe calculatorul de la etaj - nu li s-a acordat acel 1.30 min cat trebuia sa fie pt toti participantii (unii care au avut probleme au asteptat sa le remedieze si au mai si depasit cu muuuuult timpul acordat) - o bila neagra si aici - la Mielu au mai pus si ceva poze personale, extra slide -naspa faza 2) Proba de dans - colaj de melodii cam neinspirat, era bine daca puneau doar cate 20 sec din fiecare melodie (asa ar fi fost mai haios) la un momendat devenise putin penibil, nu mai dansa niciun baiat - pt dansul lui Mielu au pus melodia de la jumate - Larry & papusa gonflabila - a fost criminal dansul, cine a fost acolo stie despre ce vorbesc 3) La proba de echilibru parca am inteles (trebuie sa verific filmarea) ca ar fi castigat-o Radu ?!?!? desi Mielu a stat cel mai mult timp = 4 sec. Ca o paranteza - imi pare rau de motoreta aia ca au cam scapat-o motociclistii pe jos 4) Proba de impresionat publicul si juriul - Mielu - personajul din Corbul - fain machiajul si loviturile cu katana (sabie) - Storm Rider - demonstratie de antrenament kick boxing - (nu comentez ca sa nu credeti ca sunt subiectiva, el fiind sotul meu) - Larry & Veveritele - foarte tare, am ras copios Imi pare rau ca nu am vazut ce au pregatit restul participantilor, dar astept sa vad filmarile (Mr Orl 5) Desemnarea lui Mr Moto nu mi s-a parut sa fie o decizie justa, nu am nimic cu baiatu' dar nu a facut nimic deosebit, nu a castigat el toate probele ca sa zic ca s-a distantat de ceilalti participanti... 6) Mr Popularitate - eu l-am "votat" pe Larry pt ca mi s-a parut foarte funny, a dat dovada de spontaneitate, imaginatie si umor (un pic cam piperat cam atat am de zis momentan, voi reveni si eu cu poze si filmari -------------------- Human is beautiful, perfect is boring!
|
|
|
|
Nov 30 2009, 09:52 PM
|
|
![]() Ultras Steaua ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.823 Joined: 2-March 07 From: Dr. Taberei Member No.: 16.372 Moto: BMW F 650 Numar: 7 cu ultima. Club: AMOVERO |
Dragii mei.La evenimentul cu pricina sotia mea a avut proasta inspiratie sa caute ceva prin geanta rasturnand continutul pe masa.Ca urmare a acestui fapt,la inventarul de acasa a iesit lipsa Cartea de identitate.
Daca a gasit cineva respectiva carte (pe numele Popescu Daniela Cecilia iar in poza cea mai frumoasa fata din inima mea)e rugat sa ma anunte ca sa ii spun unde sa vina sa-si ridice berea. -------------------- Sunt in zugraveala si sunt stresat.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 12:59 AM |