![]() ![]() |
Apr 17 2009, 08:18 PM
|
|
![]() Apache Pilot ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 659 Joined: 5-August 03 From: ostfront Member No.: 430 |
Băi, vin la voi c-o jalbă importantă pentru patrie. N-am fost niciodată fanul petițiilor on-line pentru că n-avea cine dracu' să le printeze și să le ducă la guvern/parlament/președinție/whomever.
Dar de data asta s-au găsit unii, adică ăia de la Top Gear să pună de o petiție împotriva comentatorilor cretini de la TVR și să o trimită televiziunii. Astfel, dacă aveți plăcerea, disponibilitatea și dorința să ajutați niște fani dați un vot mai jos. Mulțumesc. Click PS:m*e Miki Alexandrescu! -------------------- |
|
|
|
Apr 17 2009, 09:22 PM
|
|
![]() The Great Cornholio ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.336 Joined: 22-August 05 From: Bucuresti Member No.: 6.741 Club: Indep. |
Petitia aia a mai fost depusa de vreo 5 ori. Problema principala e ca nashparliul ala e caracatitar de prima mana, adica are rude (de cam toate gradele) peste tot. Iar acolo unde nu are rude a cotizat la greu (da' greu bine) ca sa fie 'lasat in pace'.
-------------------- PAREREA MEA.
|
|
|
|
Apr 17 2009, 09:23 PM
|
|
|
Avansat ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.121 Joined: 2-August 03 Member No.: 372 |
Doamne ajuta !
|
|
|
|
Apr 17 2009, 09:44 PM
|
|
![]() aici romanesti, bucuria ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 772 Joined: 22-August 07 From: Monster Lounge Member No.: 23.275 Moto: cicleta Club: PLM F/R C |
iti zic io, moare sumahar de batranete si michi va comenta inmormantarea si va povesti despre cand a iesit el la femei cu fratele lui ayrton si-l mancau de poponeata pe a. prost
-------------------- ![]() monster lounge blog desmo riders i'm gonna put my balls in your mouth, you're gonna gag, i'm gonna laugh... we'll be best friends |
|
|
|
Apr 17 2009, 10:21 PM
|
|
![]() Apache Pilot ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 659 Joined: 5-August 03 From: ostfront Member No.: 430 |
Stiu c-au mai fost ptetitii dar au fost caterinci pe onlinepetition care valoreaza fix cat comentariul aluia. Eu in general nu cred in petitii online cum am mai spus, dar de data asta sunt unii de comitet care s-au pus pe treaba. Aia e.
-------------------- |
|
|
|
Apr 17 2009, 10:28 PM
|
|
![]() Furia Blonda ![]() ![]() ![]() Group: Super Membra Posts: 2.219 Joined: 11-January 06 From: Space - the final frontier Member No.: 8.378 Moto: Yamaha TT 600 Supermoto (Siboney) Numar: butt-naked Club: A.C.M.R. |
Doamne ajuta!!!
-------------------- |
|
|
|
Apr 17 2009, 10:36 PM
|
|
|
Avansat ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.121 Joined: 2-August 03 Member No.: 372 |
|
|
|
|
Apr 17 2009, 10:39 PM
|
|
![]() Furia Blonda ![]() ![]() ![]() Group: Super Membra Posts: 2.219 Joined: 11-January 06 From: Space - the final frontier Member No.: 8.378 Moto: Yamaha TT 600 Supermoto (Siboney) Numar: butt-naked Club: A.C.M.R. |
Pai si ce pisi, nu esti ? Ba da pisi, dar nu-mi imaginam sa-mi si fie recunoscute aceste calitati asa... in mod oficial. Ca-n ochii tai stiu ca sunt fomeia perfecta, fatala, incredibila, nemaivazuta, fantastica... da' tu esti subiectiv -------------------- |
|
|
|
Apr 18 2009, 12:44 PM
|
|
![]() Drift maniac ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.804 Joined: 28-April 08 From: CJ-N Member No.: 37.088 Moto: FZR 1000Exup '94 Numar: de Cj Club: Bussiness Club |
Are niste pile prea mari.....si nu omite sa ne aduca la cunostinta faptul asta nici cand comenteaza in direct: "Ieri am iesit la o cafea cu Rose Braun si Jean Todd" sau "Am vorbit ieri cu Ralf si cu Fernando" .....ce sa-i faci
-------------------- La viteza luminii nu te mai prinde radarul, asa ca dai mai departe blana......
Legea nu trebuie incalcata....o ocolim :D Viteza mai mare nu provoaca accidente, dar clar stabileste gravitatea lor daca e combinata cu prostia, starea drumului, ghinionul.....excesul de viteza provoaca accidente, si in plus sunt si cele mai grave! Ride safe!!! |
|
|
|
Apr 18 2009, 12:51 PM
|
|
![]() just cruising ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 770 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 13.388 Moto: Kawasaki EN 500 model 1994 Numar: CJ 83 KEN Club: - |
E prea important omu, hai sa-l mai tragem in jos!
Am semnat si io. -------------------- Keep it simple,stupid.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2010 - 05:47 PM |