![]() ![]() |
Apr 22 2009, 08:57 PM
|
|
![]() clauss ![]() Group: Membru Posts: 42 Joined: 11-June 07 From: Timisoara Member No.: 19.898 Moto: suzuki marauder Numar: TM 76 PAC |
Buna Darian.Am un suzuki marauder vz 800 care are un sezut pilot total neconfortabil,nu stiu cel al pasagerului dar banuiesc ca si ala e la fel.Am gasit o poza in care saua pare mai confortabila.Ma intereseaza daca ai putea modifica saua mea sa fie ca si cea din poza.Binenteles cu adaos de burete,gel...ma rog asta stii tu mai bine.Daca se poate un pret aproximativ si deoarece eu sunt din timisoara cum ar trebui procedat sa ajunga piesa la tine si retur?
multumesc |
|
|
|
Apr 24 2009, 03:20 AM
|
|||||||
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 25-April 07 From: Timisoara Member No.: 18.136 Moto: TA650 Numar: - Club: AllWeatherRiders |
Salut,
Intai ... felicitari pentru ceea ce faci! Apoi asa arata saua mea (Transalp xl650v): Si as dori sa arate asa: O singura culoare: negru si fara alte benzi colorate sau cu alta nuanta. Probabil la imbinari trebuie pus acel snur? ... tu stii mai bine. Problema la mine este ca saua standard este tare si ca la drum aluneci in fata si "zgarai" rezervorul cu oole. M-ar interesa de asemenea ca locul pasagerului sa fie un pic mai inaltat (cam 4 cm) pe toata lungimea acelui spatiu. La pilot ma intereseaza sa fie cat mai moale si cu acele separatii dintre locuri(in spatele si in fata pasagerului). Cat ar costa modificarea de mai sus? Eventual iti dau un telefon si mai discutam detalii. Numai bine, Paul -------------------- //////////////////////////////
www.advrider.com/forums www.xrv.org.uk/forums ////////////////////////////// |
||||||
|
|
|||||||
Apr 28 2009, 11:58 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 25-April 07 From: Timisoara Member No.: 18.136 Moto: TA650 Numar: - Club: AllWeatherRiders |
Salut, Intai ... felicitari pentru ceea ce faci! Cat ar costa modificarea de mai sus? Eventual iti dau un telefon si mai discutam detalii. Numai bine, Paul Salut, Esti in concediu? Numai bine, Paul -------------------- //////////////////////////////
|
|
|
Apr 29 2009, 10:15 AM
|
|
![]() mic si rau ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.857 Joined: 8-April 04 From: Bucuresti Member No.: 2.143 Moto: kawasaki vulcan vn750 Numar: B-02- CIX Club: Liber k pasarea |
Salut, Esti in concediu? Numai bine, Paul Concediu,pe dracu'...! Am avut asa de multa treaba,ca nici pe forum,n-am apucat sa ma uit. Oricum,ziceai ca ma suni,dupa cate vad eu,scris..Chiar daca-s pe motor/scuter,tot pot sa raspund la tel.,ca mi-am luat handsfree cu bluetooth,pt. casca.Sa nu mai cauti,uite nr. meu :0722.56.44.09 -------------------- |
|
|
|
May 3 2009, 11:36 PM
|
|||
Concediu,pe dracu'...! Am avut asa de multa treaba,ca nici pe forum,n-am apucat sa ma uit. Oricum,ziceai ca ma suni,dupa cate vad eu,scris..Chiar daca-s pe motor/scuter,tot pot sa raspund la tel.,ca mi-am luat handsfree cu bluetooth,pt. casca.Sa nu mai cauti,uite nr. meu :0722.56.44.09 He he ...vorbim maine ... intre timp am mai gasit vre-o doua poze cu shei modificate. Numai bine, Paul -------------------- //////////////////////////////
||
|
|
|||
May 4 2009, 02:59 PM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 46 Joined: 26-February 09 From: Bucharest Member No.: 45.831 Moto: Honda Transalp Numar: TM 13 ENC |
Da, da Si eu am un transalp, ti-am dat add pe mess, cat dureaza si cat ma costa o modificare ca aceea din pozele colegului de mai sus (ma refer la pozele de pe transalpul alb? Adrian This post has been edited by asilindean: May 4 2009, 03:00 PM -------------------- Numai bine,
Adrian Oh, the wind, the wind is blowing, Through the graves the wind is blowing, Freedom soon will come; Then well come from the shadows. |
|
|
|
May 4 2009, 03:09 PM
|
|
Da, da Si eu am un transalp, ti-am dat add pe mess, cat dureaza si cat ma costa o modificare ca aceea din pozele colegului de mai sus (ma refer la pozele de pe transalpul alb? Adrian Salut, Stai ca nici eu n-am aflat ca sunt prins ca naibii la lucru ... si eu am zis ca daca se intampla chestii la shaua de transalp si iasa ceva fain o sa fie ceva mult mai prietenoasa pentru calaretzi si multi transalpisti interesati de modificare. Numai bine, Paul -------------------- //////////////////////////////
|
|
|
May 5 2009, 02:43 PM
|
|
|
Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 8 Joined: 30-January 08 Member No.: 31.409 Numar: xxx |
|
|
|
|
May 5 2009, 10:35 PM
|
|
![]() mic si rau ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.857 Joined: 8-April 04 From: Bucuresti Member No.: 2.143 Moto: kawasaki vulcan vn750 Numar: B-02- CIX Club: Liber k pasarea |
Hmmmm...Scrisul ala in relief,e o mare problema/provocare...!
Si desenele alea 2,de pe seaua pasagerului,imi dau de lucru,da' stiu ca le pot scoate bine,totusi.Problema e cu scrisul in relief.Probabil ca la aia originala,e facut prin embosare (ceva de genul presare termica,cu matritza,si burete,dedesubt).Evident,eu n-am cum, asa.Ce pot eu,e sa incerc,prin coasere.Dar,asta inseamna precizie de 1/2 mm,ca altfel,se vede urat...Si cu burete,pe dedesubt,e simai complicat.Greu e c-o sa am si unghiuri concave,si convexe, si nu stiu cum o sa reusesc,din cauza masinii de cusut (lungimea talpitzei)...Nu vrei tu,mai bine,brodat? Uite,o sa ma consult si cu Alex (@hondafan),sa vedem daca nu se poate face mai bine,la el,o combinatie de broderie,numai conturul,pe materialul cu burete dedesubt,ca sa iasa-n relief. This post has been edited by darian: May 5 2009, 10:36 PM -------------------- |
|
|
|
May 6 2009, 11:16 AM
|
|
|
Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 8 Joined: 30-January 08 Member No.: 31.409 Numar: xxx |
Cred ca iese bine si brodat.Vezi ce spune si hondafan si sa-mi spui te rog un pret aproximativ.mersi |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 12:46 AM |