![]() ![]() |
Apr 7 2009, 05:49 PM
|
|
![]() Găun Albastru ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.540 Joined: 10-May 07 From: Maramures Member No.: 18.620 Moto: Hornet 600 |
Aici cica se mai poate vedea MotoGP
http://www.watchliveformula1.com/ |
|
|
|
Apr 8 2009, 01:18 AM
|
|
![]() 30 Seconds to Mars ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 847 Joined: 24-March 08 From: Bucuresti, Romania. Member No.: 34.860 Moto: Pistol cu capse |
E trist. Am 2 abonamente gratuite de CATV la 2 firme diferite, nici una nu are in grila vreun post care sa transmita MGP. Zilele astea ma decid daca sa-mi iau pass pe motogp.com
-------------------- Those who risk nothing, do nothing, achieve nothing, become nothing!
- Allan David Jefferies - DJ |
|
|
|
Apr 8 2009, 06:32 AM
|
|
![]() Găun Albastru ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.540 Joined: 10-May 07 From: Maramures Member No.: 18.620 Moto: Hornet 600 |
Acum 2 ani, chiar de aia mi-am luat Dolce, ca avea Eurosport 1 si 2 si ma puteam uita la MotoGP pe ambele. Acuma mai trebuie sa dau inca 90 de euro ca sa pot vedea MotoGP pe saitul oficial, si inca la calitate mai slaba decat pe Eurosport. de banii astia imi luam 4 placute de frana de firma si un ulei cat de cat.
|
|
|
|
Apr 8 2009, 07:29 AM
|
|
![]() Irecuperabil ![]() Group: Membru Posts: 128 Joined: 19-December 05 From: Sighisoara Member No.: 8.209 Moto: Yamaha Fzr 600 Numar: MS 87 LEV Club: Din pacate nici unul |
Nu inteleg de ce transmite British Eurosport si International Eurosport nu. Ce chestie nasoala.
|
|
|
|
Apr 8 2009, 10:13 AM
|
|
![]() hiperpasionat ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.772 Joined: 3-July 06 From: Bucuresti Member No.: 11.474 Moto: Honda CBR 900RR Numar: -- -- -- Club: Motoflash |
Nu inteleg de ce transmite British Eurosport si International Eurosport nu. Ce chestie nasoala. Pai foarte simplu. Pentru ca daca ar transmite Eurosport international, nu si-ar mai avea rostul contractele separate pentru fiecare tara in parte. Dorna nu mai vrea sa vanda drepturile global, unui singur post, fapt pentru care a si terminat colaborarea cu Eurosport. In Romania subiectul a fost tratat la misto de catre TVR prin urmare avem ciuciu sezon 2009. Probabil segmentul de audienta pentru astfel de transmisii e nesemnificativ pentru televiziunile private de unde si lipsa de interes. -------------------- |
|
|
|
Apr 8 2009, 10:58 AM
|
|
![]() Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 21 Joined: 16-August 05 From: Ploiesti Member No.: 6.658 Moto: Suzuki GSX R1000 |
sal,
va rog frumos, se poate si pt mine o invitatie pe www.racing-underground.com ? macar asa se vad si eu cursele? din ce am gasit eu pe net, cam astea ar fi posturile care o sa transmita motogp: anglia - British EuroSport / BBC Sport franta - EuroSport France / NT1 germania - DSF italia - Mediaset (probabil Italia UNO) spania - TVE (TVE-ntp - nu cel pe care il prindem noi) ungaria - Magyar TV (M1) austria - ATV dintre toate acestea, M1, DSF transmit free pe net, dar nu tot timpul. deci nu putem fii siguri de nimic. asa ca inca o data va rog: o invitatie pe www.racing-underground.com, pls |
|
|
|
Apr 8 2009, 11:50 AM
|
|
![]() Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 5 Joined: 26-January 09 Member No.: 45.090 |
Nu cred ca in mod oficial se vor transmite cursele de motogp pe net in alta parte decat pe site-ul oficial ca altfel ce sens ar mai avea plata acolo. Stream-uri pirat se vor gasi dar sa vedem si daca vor face fata cererii(nu suntem singurii ramasi pe afara, mai sunt si rusii, ucrainenii din cate am inteles). O solutie ar mai fi sa scoatem de la naftalina antenele pentru bulgari pentru ca televiziunea lor nationala(BT1) transmite cursa de motogp cel putin
|
|
|
|
Apr 8 2009, 12:42 PM
|
|
La Italia unu parca ar fi ceva abonament ieftin, dar nu prea imi dau seama de pe saitul lor.
|
|
|
|
Apr 9 2009, 09:37 AM
|
|
![]() Rohirrim ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 635 Joined: 25-August 06 Member No.: 12.527 Numar: none Club: none |
Sa va mai dau o veste (daca nu trista, cel putin dezarmanta): si Eurosport Franta va transmite live. Poate ajuta pe cineva informatia asta.
M-am saturat de Romania, vorba lui Sabin Gherman... Sloganul meu e FUCK YOU, Romania! Respect! -------------------- "There are other international championships: 125, 250, Supersport, Superbike. But if you want to be The World Champion, this is the one you have to win: 500cc/ MotoGP. The fastest men, on the fastest bikes in the world"
|
|
|
|
Apr 9 2009, 02:20 PM
|
|
![]() Kelu'46 ![]() Group: Membru Posts: 307 Joined: 28-March 05 Member No.: 4.585 Numar: B Riesling Club: Tanga Moteurs |
sal, va rog frumos, se poate si pt mine o invitatie pe www.racing-underground.com ? macar asa se vad si eu cursele? din ce am gasit eu pe net, cam astea ar fi posturile care o sa transmita motogp: anglia - British EuroSport / BBC Sport franta - EuroSport France / NT1 germania - DSF italia - Mediaset (probabil Italia UNO) spania - TVE (TVE-ntp - nu cel pe care il prindem noi) ungaria - Magyar TV (M1) austria - ATV dintre toate acestea, M1, DSF transmit free pe net, dar nu tot timpul. deci nu putem fii siguri de nimic. asa ca inca o data va rog: o invitatie pe www.racing-underground.com, pls ATV vad ca este in grila de la UPC. deci se poate.... This post has been edited by zaradi99: Apr 9 2009, 02:23 PM -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2010 - 05:51 PM |