Inainte de a posta pozele cititi tutorialul pentru pregatirea pozelor pe web.
![]() ![]() |
Jun 5 2008, 03:07 PM
|
|
![]() cristi ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 525 Joined: 4-February 06 From: Pitesti Member No.: 8.690 Moto: Yamaha YZF R1 Numar: AG 17 ACC Club: Road Riders MC Pitesti |
Comunitatile moto Arges, Dimbovita si Vilcea, si-au unit eforturile intr-o actiune de donatii la casele de copii din orasele noastre.
Prima actiune avand loc la Pitesti de Craciun : http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=161715 A doua actiune a avut loc la Gaesti de Pasti : http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=200869 Si a treia la Vilcea de 1 Iunie Ziua Copilului: -------------------- |
|
|
|
Jun 5 2008, 04:20 PM
|
|
![]() Addicted ![]() Group: Membru Posts: 445 Joined: 12-February 08 From: Satu Mare Member No.: 32.280 Numar: [IT] BM 59438 / SM 06 BSK |
Felicitari !
-------------------- |
|
|
|
Jun 5 2008, 08:23 PM
|
|
|
Nepasator si rece ![]() Group: Membru Posts: 341 Joined: 23-April 08 From: In spatele tau cu degetul pe tragaci Member No.: 36.707 Moto: Suzuki DR650 Numar: FR33AWO Club: Gre$oneria |
Unde a fost actiunea, in fata la service-ul Citroen, e cumva un service moto ? Acolo sunt niste baieti nemaipomeniti, jos palaria! Cand mi-am luat moto am trecut pe la ei pentru niste ajustari minore si n-au vrut sa-mi ia nici un ban. Tot acolo am vazut si un Goldwing ! Felicitari inca odata initiatorilor si gazdelor ...
-------------------- |
|
|
|
Jun 5 2008, 08:45 PM
|
|
![]() ... spirit maidanez ... ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 2.463 Joined: 16-July 04 From: Militari, Bucuresti Member No.: 2.978 Moto: SUZUKI GSX600F Numar: B-03-KLI Club: Militari rulz |
-------------------- Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita... Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat mai tare imi iubesc cainii... Nu te certa cu prostul, ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta.
|
|
|
|
Jun 5 2008, 09:12 PM
|
|
![]() cristi ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 525 Joined: 4-February 06 From: Pitesti Member No.: 8.690 Moto: Yamaha YZF R1 Numar: AG 17 ACC Club: Road Riders MC Pitesti |
Unde a fost actiunea, in fata la service-ul Citroen, e cumva un service moto ? Acolo sunt niste baieti nemaipomeniti, jos palaria! Cand mi-am luat moto am trecut pe la ei pentru niste ajustari minore si n-au vrut sa-mi ia nici un ban. Tot acolo am vazut si un Goldwing ! Felicitari inca odata initiatorilor si gazdelor ... Nu man, peste drum de Citroen au cei din clubul din Vilcea cuibusorul lor, acolo a fost locul de intalnire, casa de copii a fost undeva in oras in Vilcea. -------------------- |
|
|
|
Jun 6 2008, 08:33 AM
|
|
![]() Kesu ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.467 Joined: 23-January 06 From: Bucuresti-Targoviste Member No.: 8.528 Moto: BMW Numar: DB 27 KES Club: Valah Targoviste |
Nu man, peste drum de Citroen au cei din clubul din Vilcea cuibusorul lor, acolo a fost locul de intalnire, casa de copii a fost undeva in oras in Vilcea. in masura in care imi recuperez aparatul o sa postez si eu niste poze! -------------------- bykerkess@yahoo.com
Sunteti tatici sau mamici de curand?Vreti sa va cresteti micul viitor motociclist mai usor?www.buburuza.com -de toate pentru mamici si pitici[/color][/size] O raza de lumina in schimbul unei motociclete-licitatie in scop caritabil![size="4"] |
|
|
|
Jun 6 2008, 09:47 AM
|
|
![]() BlackRider ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.312 Joined: 27-April 07 From: Bucuresti & Rm. Valcea Member No.: 18.188 Moto: Honda Hornet 600 & CBR 600 F3(distrus) Club: FreeRider |
felicitari si din partea mea...pt ca se fac si in Valcea actiuni de genul asta
-------------------- |
|
|
|
Jun 6 2008, 11:22 AM
|
|
![]() Pokemon Forjator Sef ![]() Group: Membru Posts: 98 Joined: 15-August 06 From: Rm.Valcea Member No.: 12.294 Moto: GSX-R 750,Aprilia SR 50 DItech Numar: BDK |
Cam tarziu pentru postul asta ,nu prea am timp sa intru pe forum .... Toata stima si respectu fata de cei ce au luat parte la acest act caritabil ... Asfalt uscat , limita de viteza ca la mine la avatar
-------------------- Vand combinezon Dainese marimea 46 , negru alb si gri, nou 250 euro ....
Tobe stock Ducati monster Piese TL1000S |
|
|
|
Jun 7 2008, 10:49 AM
|
|
![]() Ninja-Girl ![]() Group: Membra Posts: 192 Joined: 23-March 07 From: PITESTI Member No.: 17.051 Numar: SECRET |
-------------------- KAWASAKI RULEZZZZ
|
|
|
|
Jun 8 2008, 09:05 AM
|
|
![]() Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 17 Joined: 12-September 06 From: Tirgoviste Member No.: 13.016 Numar: DB 99 SML Club: VALAH MC |
in masura in care imi recuperez aparatul o sa postez si eu niste poze! In aceasta masura, poate astazi ne vedem sa iti dau aparatul -------------------- Va salut pe toti, Laurentiu |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th February 2010 - 02:03 PM |