IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Reguli

Aceasta rubrica este doar pentru anunturi cu vanzari de mopeduri si scutere.

Incerca sa fi cat mai specific si sa incluzi cat mai multe date despre scuter/moped:
Poza, Marca, Model, Capacitate cilindrica, Putere (cai/kw), Pret, Kilometrii parcursi, Date despre inmatriculare, Culoare, Locatia motociletei, Datele tale de contact.

Introdu anuntul pe Anuntul va fi transferat automat si aici.

9 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Motowell, ce pareri aveti ?
iurox
post Mar 26 2008, 02:27 PM
Post #1

Avansat
New PostsNew Posts

Group: Super Membru
From: Bucuresti
Member No.: 14.593
Moto: sr 150, zx6-r 636

Salut, zilele astea vreau sa imi iau un scooter. Ma gandeam la un motowell magnet city, am vazut ca au motoare minarelli si din cate am inteles sunt foarte bune.Costa 3850 lei nou din magazin. Se merita ? are cineva scuteru asta sa stiu si eu cum e? Mai am o oferta de un speed fight la 6000 km si un jet force la 13500 de km in banii astia.Va rog sa ma lamuriti putin in privinta asta.NU stiu nmic de scutere.

This post has been edited by iurox: Mar 26 2008, 02:29 PM

--------------------
3:16

Grafica si tipar

Pentru un somn linistit, un SCORPIO pe zi
Go to the top of the page

+Quote Post
EvO!
post Mar 26 2008, 02:48 PM
Post #2

Pe strazi!
New Posts

Group: Membru
From: BACAU
Member No.: 30.010
Moto: Honda Deauville 650v
Numar: BC-91-EVO
Club: RAZES M.C.

De firma aia nush nimic...Dar Peugeot e mai fiabil,gasesti piese f usor si prea au probleme...Jetforce-ul ala are cam multi km.. beer.gif

+Quote Post
CoSSmiN
post Mar 26 2008, 03:30 PM
Post #3

---
New PostsNew Posts

Member No.: 20.885

Are un prieten de al meu unul dar este 4timpi, pana acum nu a avut probleme, motorul merge bine din ce mi-a zis el.Dar vezi ca ai si alte variante, gen Yamaha Aerox sau Aprilia Sr50 dar creste si pretul, undeva pe la 2000Euro.
Bafta la alegere!

--------------------

+Quote Post
iurox
post Mar 26 2008, 03:55 PM
Post #4

Avansat
New PostsNew Posts

din cate am inteles, asta cica ar fi motor in 2 timpi. NU vreau sa dau 2000 pe un scuter, din punctul meu de vedere, e prea mult. Imi trebuie ceva de oras, sa ma strecor mai usor.

--------------------

Grafica si tipar

+Quote Post
mihaiand
post Mar 26 2008, 04:18 PM
Post #5

blink-blink boy
New PostsNew Posts

From: Arges
Member No.: 21.173
Moto: PEUGEOT SpeedFight 2 WRC 206-edition
Numar: d'ala galben
Club: On My Own

Dezkreator are d'asta smile.gif iti spune el tot ce e de zis despre el .... asteapta pana intra si vede biggrinbandit.gif

--------------------
Cumpar Moto supersport 600cc an peste 2000

+Quote Post
dezkreator
post Mar 26 2008, 04:28 PM
Post #6

Membru cu drepturi depline
New PostsNew Posts

From: Constanta
Member No.: 18.285
Moto: Moto
Numar: Numar
Club: Night Club

QUOTE(iurox @ Mar 26 2008, 02:49 PM) [snapback]1107707[/snapback]

Salut, zilele astea vreau sa imi iau un scooter. Ma gandeam la un motowell magnet city, am vazut ca au motoare minarelli si din cate am inteles sunt foarte bune.Costa 3850 lei nou din magazin. Se merita ? are cineva scuteru asta sa stiu si eu cum e? Mai am o oferta de un speed fight la 6000 km si un jet force la 13500 de km in banii astia.Va rog sa ma lamuriti putin in privinta asta.NU stiu nmic de scutere.

eu am Magnet City si pot spune ca sunt multumit de el,in iunie fac un an de cand l-am luat si am 6000 km cu el...se delimiteaza usor (are doar limitare electronica din aprindere,vezi ca am si publicat schema pe aici care merge bine),prinde 75 delimitat,demaraj bun (ambreiajul cupleaza la cca 4500 rpm)...am mers cu motorul si la aproape 10000 rpm la drum intins,cu ulei 2T bun...e maricel,cca 95 kg...sper sa imi mearga in continuare la fel cum a mers si pina acum...
probleme - frana spate scartaie pina se mai tocesc sabotii,vitezometrul am impresia ca arata mai mult decat real,consuma cam mult ulei 2T (eu pun un litru la cca 700 km)...
plusuri - motor minarelli,carburator vacuumatic Mikuni VM16,bujie NGK BP7HS,curea Dayco (USA),variatorul,alternatorul,ambreiajul par a fi Yamaha...cauciucuri tubeless de 12 inch (astea sunt made in china)...arcurile la ambreiaj par a fi sport (cupleaza la cca 4500 rpm) si rolele am inteles ca sunt de 4.5 gr,ceea ce iti asigura un demaraj bun...
cam astea ar fi lucrurile observate la scuterul asta...

--------------------
10 km\h rulllllzz.....

IPB Image

+Quote Post
iurox
post Mar 26 2008, 05:47 PM
Post #7

Avansat
New PostsNew Posts

multumesc pentru toate informatiile. Poti face comparatie intre scuterul asta si un aprilia sr 50 ? Ma gandeam si la o astfel de optiune. Am gasit ceva in jur de 1400 E din 2006.

--------------------

Grafica si tipar

+Quote Post
dezkreator
post Mar 26 2008, 06:00 PM
Post #8

Membru cu drepturi depline
New PostsNew Posts

From: Constanta
Member No.: 18.285
Moto: Moto
Numar: Numar
Club: Night Club

n-am mers cu sr50 si nu pot sa iti dau detalii despre el,mai bine asteapta sa posteze baietii care au sr50 sa iti spuna despre el...

--------------------
10 km\h rulllllzz.....

IPB Image

+Quote Post
Clodius
post Mar 26 2008, 08:28 PM
Post #9

Avansat
New PostsNew Posts

Member No.: 34.509
Moto: Peugeot V-Clic
Numar: B-2-00172

dezkreator, ai alege pe cel in 4T daca ar fi sa-l cumperi din nou?
Cam la cat ai evalua scuterul tau in momentul de fata. Vinde cineva pe forum si mi se pare ca cere prea mult.

--------------------
Ma gasiti pe www.scuterclub.ro

+Quote Post
iurox
post Mar 27 2008, 08:38 AM
Post #10

Avansat
New PostsNew Posts

QUOTE(dezkreator @ Mar 26 2008, 04:50 PM) [snapback]1107927[/snapback]

eu am Magnet City si pot spune ca sunt multumit de el,in iunie fac un an de cand l-am luat si am 6000 km cu el...se delimiteaza usor (are doar limitare electronica din aprindere,vezi ca am si publicat schema pe aici care merge bine),prinde 75 delimitat,demaraj bun (ambreiajul cupleaza la cca 4500 rpm)...am mers cu motorul si la aproape 10000 rpm la drum intins,cu ulei 2T bun...e maricel,cca 95 kg...sper sa imi mearga in continuare la fel cum a mers si pina acum...
probleme - frana spate scartaie pina se mai tocesc sabotii,vitezometrul am impresia ca arata mai mult decat real,consuma cam mult ulei 2T (eu pun un litru la cca 700 km)...
plusuri - motor minarelli,carburator vacuumatic Mikuni VM16,bujie NGK BP7HS,curea Dayco (USA),variatorul,alternatorul,ambreiajul par a fi Yamaha...cauciucuri tubeless de 12 inch (astea sunt made in china)...arcurile la ambreiaj par a fi sport (cupleaza la cca 4500 rpm) si rolele am inteles ca sunt de 4.5 gr,ceea ce iti asigura un demaraj bun...
cam astea ar fi lucrurile observate la scuterul asta...

Salut, imi poti spune te rog, daca 2 persoane, pot merge lejer pe scuter si daca trage ok ? Am uitat sa te inteb de un consum la el. POti pune si un consum te rog ?

--------------------

Grafica si tipar

+Quote Post

9 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2010 - 05:53 PM