![]() ![]() |
Nov 16 2007, 10:24 PM
|
|
![]() multifunctional ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 545 Joined: 10-June 06 From: constanta Member No.: 10.988 Numar: pac-pac Club: free rider |
Din pacate asta seara a avut loc un accident groaznic in constanta in zona mag billa! un pusti de 17 ani din ce am inteles cu un RS 125 a accidentat 2 pietoni pe trecere pe soseaua mangaliei, in urma impactului un pieton a decedat pe loc iar celalat a scapat.... de asemenea motociclistul a fost luat cu salvarea, dar a murit la spital in urma unor complicatii la coloana vertebrala! I-mi pare rau despre el dar se pare ca a avut viteza mare deoarece motorul a intrat intr-un gardulet de pe trotuar iar victima(pietonul ) a fost aruncat 30 de metri distanta fata de trecerea de pietoni! motocicleta de asemena era facuta praf pe o suprafata de 30-40 de metri patrati! furca fata praf, carene insirate pe toata strada rezervorul pe cealata parte a strazii etc!(deci e doar o parere- cred ca a avut ceva viteza!)
Dumnezeu sa-l ierte pe motociclist si pe victima! condoleante familiei! -------------------- pac-pac
|
|
|
|
Nov 16 2007, 10:32 PM
|
|
![]() ENDURO-TOURING ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 641 Joined: 15-September 07 From: BUCURESTI , BERCENI Member No.: 24.716 Moto: Honda Varadero XL 125 V Numar: B - XX - PJB Club: Blana Full Malossi |
RIP PENTRU MOTOCICLIST , SI FOARTE TANAR .... ACUM 5 MINUTE CE AM AFLAT SI EU ... PREA TANAR DOAMNE !!!
Edy Manea il chema .... RIP RIP PREA TANAR PENTRU O SOARTE ASA DE CRUDA -------------------- Before you complain about "lag" .... think about Jesus ... he lagged 3 days before respawning !
|
|
|
|
Nov 16 2007, 10:36 PM
|
|
|
I N C O N S T I E N T ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 2.608 Joined: 30-July 05 From: Bucuresti Member No.: 6.395 Moto: n`am ... :) Club: Inconstientii |
Rip
-------------------- Dragi useri, pentru a ne ușura cititul posturilor voastre, sunteți rugați să folosiți cu încredere semnele de punctuație, cum ar fi virgula( , ), punctul( . ), semnul intrebării( ? ), etc. și să nu mai folosiți limbajul de mIRC(adică folosirea lui "k" în loc de "ca", "sh" în loc de "ș", etc.) . Dacă vreți să vă faceți înțeleși faceți un efort și scrieți corect. Pentru a nu face topicuri cu același subiect folosiți funcția Search. Cei ce se simt ofensați sunt rugați să-mi trimită un PM. Vă mulțumesc pentru ințelegere.
|
|
|
|
Nov 16 2007, 10:37 PM
|
|
|
walter ![]() Group: Membru Posts: 374 Joined: 4-October 07 From: Constanta Member No.: 25.702 Moto: yamaha yzf-r 125 Numar: nu prea se vede |
|
|
|
|
Nov 16 2007, 10:38 PM
|
|
|
I N C O N S T I E N T ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 2.608 Joined: 30-July 05 From: Bucuresti Member No.: 6.395 Moto: n`am ... :) Club: Inconstientii |
Ce numar avea motoreta??
-------------------- Dragi useri, pentru a ne ușura cititul posturilor voastre, sunteți rugați să folosiți cu încredere semnele de punctuație, cum ar fi virgula( , ), punctul( . ), semnul intrebării( ? ), etc. și să nu mai folosiți limbajul de mIRC(adică folosirea lui "k" în loc de "ca", "sh" în loc de "ș", etc.) . Dacă vreți să vă faceți înțeleși faceți un efort și scrieți corect. Pentru a nu face topicuri cu același subiect folosiți funcția Search. Cei ce se simt ofensați sunt rugați să-mi trimită un PM. Vă mulțumesc pentru ințelegere.
|
|
|
|
Nov 16 2007, 10:38 PM
|
|
|
walter ![]() Group: Membru Posts: 374 Joined: 4-October 07 From: Constanta Member No.: 25.702 Moto: yamaha yzf-r 125 Numar: nu prea se vede |
avea un corn de la motor in burta !! plamanii plin de sange !!
SI VA MAI ZIC ODATA PURTATI ECHIPAMENT DE PROTECTIE !!!!! |
|
|
|
Nov 16 2007, 10:39 PM
|
|
![]() on your knee boy!! ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 2.081 Joined: 22-March 07 From: M-Ciuc Member No.: 17.037 Moto: una mare verde Numar: HR 90 ZXR Club: Wolf Riders MC |
am crezut ca pe anul asta o terminam cu rip-urile. se pare ca nu, pacat de ei, baiatul prea tanar, pietonii nevinovati.
|
|
|
|
Nov 16 2007, 10:39 PM
|
|
![]() ENDURO-TOURING ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 641 Joined: 15-September 07 From: BUCURESTI , BERCENI Member No.: 24.716 Moto: Honda Varadero XL 125 V Numar: B - XX - PJB Club: Blana Full Malossi |
cu asa viteza si la asa impact nici un echipament nu te mai salveaaza
-------------------- Before you complain about "lag" .... think about Jesus ... he lagged 3 days before respawning !
|
|
|
|
Nov 16 2007, 10:42 PM
|
|
|
nush ce numar avea stai ca aflu acuma de al un coleg de`al lui
<small>--- Mesaj completat în 16 Nov 2007 22:44 -------------</small><br/> QUOTE(Vici Biker @ Nov 16 2007, 11:01 PM) [snapback]951772[/snapback] cu asa viteza si la asa impact nici un echipament nu te mai salveaaza aicea ai dreptate da iti mai da o speranta !!! ca poate traiesi sa mai vezi lumina zilei !! Si cosy avea LMI la numar !! This post has been edited by Bologa: Nov 16 2007, 10:44 PM |
|
|
|
Nov 16 2007, 10:44 PM
|
|
![]() The wind of change ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 685 Joined: 13-June 07 From: Ploiesti Member No.: 19.969 Moto: Honda XL 650 Transalp; BMW f650 Numar: ph-12-klh, ph-11-kse Club: simpatizant HeavyRiders |
rip! dumnezeu sa-l ierte! inca o data teribilismu face victime. echipament si intotdeauna un gram de ratiune. pacat, prea tanar pt o soarta atat de cruda
-------------------- http://www.bikefest.heavyriders.ro/
Piese, accesorii si echipamente moto www.motofly.ro [font="Arial Black"]My way: 1.Respect! 2.Daca incerci sa fii cool, e posibil sa te racesti de tot! 3.Daca ti-ai luat motocicleta ca sa fii "cool" si sa agati "gagici" pe bulevard nu esti motociclist, esti posesor de motocicleta! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2010 - 05:48 PM |