![]() ![]() |
Dec 8 2007, 02:12 PM
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 2.806 Joined: 18-April 06 From: Botswana Member No.: 9.870 |
QUOTE(Angi @ Dec 8 2007, 07:13 AM) [snapback]976571[/snapback] <small>--- Mesaj completat în 08 Dec 2007 09:53 -------------</small><br/>Asta-i motocros. Sper sa sesizati diferenta http://www.youtube.com/watch?v=CAKlQ3sZbkA Aceeasi Mărie cu altă pălărie E tot competitie In loc sa mearga pe dealuri, merg pe circuit amenajat in interiorul unui stadion Cuvantul "enduro" este de origine franceza si inseamna "competitie de motociclism si proba de rezitenta pe teren variat" Deci la origine, enduro nu facea absolut nici o difrenta intre motocros si raliurile din Sahara Este absolut evident ca ca nicio motocicleta din cele aflate in discutie nu poate sa faca (sau nu de multe ori) ceea ce fac motocicletele speciale de motocros, care cantaresc doar jumatate din greutatea unui TA sau GS Si, daca nu va suparati, v-as ruga sa va abtineti de a ma califica drept profan sau in orice alt mod, se presupune ca aici discutam discutii, nu? -------------------- |
|
|
|
Dec 8 2007, 08:13 PM
|
|
![]() Enduromaniac ![]() Group: Membru Posts: 360 Joined: 6-May 05 From: Bucuresti, Rumunija Member No.: 5.179 Moto: XRV750/CR250R/FZ1/XT350/CBR600 Numar: B35/45/70/71MBG si B28MGB Club: Desert riders |
Daca ai de gand sa folosesti mobra in europa si majoritar pe asfalt, bmw-ul este mai bun.
In schimb, africanul are destul power si cuplu cat sa nu te plictisesti cu el . Nu are tot felul de tehnologii "inovatoare" pe el, asa ca poate fi reparat si intr-un satuc uitat de lume in Congo daca e cazul, nu e pretentioasa la benzina (care in africa cam e sub 90 Un alt mare plus, este o motocicleta care a creat o legenda in jurul ei, si se gasesc prin urmare foarte multe piese aftermarket pt. ea, de la carenaje si rezervoare, pana la suspensii si altele. De asemeni, ca piese de schimb, se vor gasi mai rapid si mai ieftin la honda ... So, pt. offroad si pt. spiritul de aventura afara din .eu, africa twin castiga detasat. Cu putini banuti, chiar nu excesiv, africanul poate fi adus la zi foarte fain ... Eu unul chiar nu as da nici o alta motocicleta pe un african modificat asa : http://www.xrv.org.uk/forums/showthread.php?t=16405 This post has been edited by Marcos: Dec 8 2007, 08:16 PM -------------------- Dezmembrez Honda CBR600F4 Repsol completa si functionala
http://www.motoafrica.ro Bucuresti-Dakar 2008 Romania-Ungaria-Austria-Italia-Spania-Maroc-Sahara de vest-Mauritania-Senegal-Mauritania- Sahara de vest-Maroc-Spania-Franta-Italia-Slovenia-Croatia-Serbia-Romania Siria-Iordania-Turcia 2010 POZE من الشعب و للشعب |
|
|
|
Dec 10 2007, 09:32 AM
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 2.806 Joined: 18-April 06 From: Botswana Member No.: 9.870 |
QUOTE(jenifer @ Dec 9 2007, 06:32 PM) [snapback]977784[/snapback] bengoase cu spume pe ele ......e de un milion de ori mai sucara africa decit bmw......sa fac balet....acolo pe muntii aia era si un 650 parca Săraca limba română ce a ajuns... F 650 si Africa Twin nu prea sunt de aceeasi categorie F 650 este cam de talia lui Transalp Toată vara am circulat impreuna cu un prieten care are F650 (eu TA) si crede-ma ca sunt absolut egale, si ca performante si ca rezistenta Eu parca am inteles ca in acest topic e vorba de BMW 1100 GS, nu de F650 GS Sau nu am inteles eu bine? -------------------- |
|
|
|
Dec 10 2007, 10:47 PM
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 2.528 Joined: 16-April 04 From: fara casa Member No.: 2.209 Moto: r1200gsa k1200r Numar: rosu Club: singur pe drum |
sal
acum puteti compara africa cu gs de 800 -------------------- Visit My WebsiteFrom the day you left I was lonely
It was all the same Different story Why do you have to go Why my life is it so We're so bad i didn't know I'm the man who can't be arround you I'm the man who stays just behind you Why do you have to go Why my life is it so We're so bad I didn't know They say that love is a drog It can take you soo high It can make you strong But you'd been liveing a lie I gues I might be hurt (bis) WORRY I'll NOT be OK |
|
|
|
Dec 11 2007, 08:25 AM
|
|
|
Avansat ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 687 Joined: 6-January 05 Member No.: 3.859 |
QUOTE(Marcos @ Dec 8 2007, 08:35 PM) [snapback]977023[/snapback] Daca ai de gand sa folosesti mobra in europa si majoritar pe asfalt, bmw-ul este mai bun. In schimb, africanul are destul power si cuplu cat sa nu te plictisesti cu el . Nu are tot felul de tehnologii "inovatoare" pe el, asa ca poate fi reparat si intr-un satuc uitat de lume in Congo daca e cazul, nu e pretentioasa la benzina (care in africa cam e sub 90 Un alt mare plus, este o motocicleta care a creat o legenda in jurul ei, si se gasesc prin urmare foarte multe piese aftermarket pt. ea, de la carenaje si rezervoare, pana la suspensii si altele. De asemeni, ca piese de schimb, se vor gasi mai rapid si mai ieftin la honda ... So, pt. offroad si pt. spiritul de aventura afara din .eu, africa twin castiga detasat. Cu putini banuti, chiar nu excesiv, africanul poate fi adus la zi foarte fain ... Eu unul chiar nu as da nici o alta motocicleta pe un african modificat asa : http://www.xrv.org.uk/forums/showthread.php?t=16405 This post has been edited by jenifer: Dec 11 2007, 08:30 AM |
|
|
|
Dec 11 2007, 10:56 AM
|
|
|
Incepator ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 10-April 07 From: Bucuresti Member No.: 17.628 |
QUOTE(sherky @ Nov 3 2007, 01:12 PM) [snapback]934345[/snapback] Salutare, am o mica nelamurire si anume: oscilez intre BMW 1100GS si Honda Africa Twin ... as vrea sa stiu care sunt diferentele de confort, fiabiliate, eventuale probleme tehnice, consum, etc. intre aceste doua motoare ... ma gandesc ca ambele se preteaza pentru drumurile din Romanica ... Pretul de achizitie nu difera prea mult de la un model la celalalt ... cei drept Africa Twin e un pic mai ieftina ... dar si mai veche ... Intrebare de baraj: in ce masura sunt bune pentru un incepator ? nu-i usoara alegerea: una e mai puternica, alta mai usoara, iar preturile pe mobile in aceeasi gama 4-7keur. depinde de buget. daca ai spre 7keur ia in calcul si ktm950adv pt urmatoarele motive: 1. mai usor ca amandoua 2.mai puternic ca amandoua: 98cp, nice! se zice ca-i cel mai misto motor v2, iar sunetul... 3.suspensii white power full reglabile 4.frane brembo f.bune si dozabile (on/offroad) 5.cadru grila (gen ducati) f.rigid 6.ranjetul tau, dupa fiecare tura, sau cand depasesti sportive... acuma ai si cateva dezavantaje: 1.consum mai mare ca gs (in oras si 8-9%) 2.mai putin comoda (adica mai racing) saua tb schimbata 3.probabil nu poti s-o incarci atat de mult ca at sau gs iar ca sa nu se mai certe lumea, categoria este dual sport, adica asfalt si drumuri neasfaltate; cu oricare din astea (gs, at, adv, tenere, etc) numai baietii profesionisti pot face enduro. |
|
|
|
Dec 12 2007, 04:53 PM
|
|
![]() NAVIGATOR ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 871 Joined: 3-December 07 From: Targu.Mures & Reghin Member No.: 28.870 Moto: BMW F 650 GS DAKAR Numar: MS.20.TOR Club: eu si camila |
Salut
In primul rand cand iti alegi motoru trebuie sa tii cont de drumurile pe care vrei sa mergi. Daca vrei un motor si pentru forestiere cel de peste o mie e chin curat. Cel mai indicat la noi in tara ...BMW F650 GS, mai ales ca incepator. Are ABS, ce-ti poate corecta eventualele tampenii , si alte avantaje. Ia-ti un motor ce-l poti stapani si pentru ceea ce vrei, NU pentru imagine.... poate costa. In final.... Bafta sa faci alegerea corecta! Sa ne vedem pe trasee!!! -------------------- MOTO ADVENTURE ... LIVE
NAVIGATOR ******************************************* Poze moto aici: http://www.facebook.com/profile.php?ref=pr...100000352970315 |
|
|
|
Dec 12 2007, 05:19 PM
|
|
![]() African ![]() Group: Membru Posts: 122 Joined: 27-April 05 From: Timisoara Member No.: 5.038 Moto: XRV750, XT 600 |
QUOTE(RIII @ Dec 11 2007, 11:18 AM) [snapback]979447[/snapback] nu-i usoara alegerea: una e mai puternica, alta mai usoara, iar preturile pe mobile in aceeasi gama 4-7keur. depinde de buget. daca ai spre 7keur ia in calcul si ktm950adv pt urmatoarele motive: 1. mai usor ca amandoua 2.mai puternic ca amandoua: 98cp, nice! se zice ca-i cel mai misto motor v2, iar sunetul... 3.suspensii white power full reglabile 4.frane brembo f.bune si dozabile (on/offroad) 5.cadru grila (gen ducati) f.rigid 6.ranjetul tau, dupa fiecare tura, sau cand depasesti sportive... acuma ai si cateva dezavantaje: 1.consum mai mare ca gs (in oras si 8-9%) 2.mai putin comoda (adica mai racing) saua tb schimbata 3.probabil nu poti s-o incarci atat de mult ca at sau gs iar ca sa nu se mai certe lumea, categoria este dual sport, adica asfalt si drumuri neasfaltate; cu oricare din astea (gs, at, adv, tenere, etc) numai baietii profesionisti pot face enduro. Nu prea poti sa compari fiabilitatea KTM-ului cu Africa Twinu sau BMW. KTM-ul te rupe si la mentenanta si la fiabilitate -------------------- Life may begin at 30, but it doesn’t get real interesting until about 150.
Midnight bugs taste best. |
|
|
|
Dec 12 2007, 07:03 PM
|
|
QUOTE(RIII @ Dec 11 2007, 11:18 AM) [snapback]979447[/snapback] 2.mai puternic ca amandoua: 98cp, nice! se zice ca-i cel mai misto motor v2, iar sunetul... . . . iar ca sa nu se mai certe lumea, Cu sunetul sunt de acord, e grozav, dar ala e din toba si il poti obtine si de la TA, si de la AT, sau de la oricare V2, cu toba adecvata Si... cine se cearta? Suntem oameni civilizati si discutam discutii, nu-i asa? -------------------- |
|
|
|
Dec 12 2007, 09:08 PM
|
|
![]() PAINKILLER ![]() Group: Membru Posts: 144 Joined: 30-May 07 From: constanta Member No.: 19.367 Moto: honda xrv 750 africa twin Numar: ct xx czi Club: SEAWOLVES BIKERS |
QUOTE(RIII @ Dec 11 2007, 11:18 AM) [snapback]979447[/snapback] nu-i usoara alegerea: una e mai puternica, alta mai usoara, iar preturile pe mobile in aceeasi gama 4-7keur. depinde de buget. daca ai spre 7keur ia in calcul si ktm950adv pt urmatoarele motive: 1. mai usor ca amandoua 2.mai puternic ca amandoua: 98cp, nice! se zice ca-i cel mai misto motor v2, iar sunetul... 3.suspensii white power full reglabile 4.frane brembo f.bune si dozabile (on/offroad) 5.cadru grila (gen ducati) f.rigid 6.ranjetul tau, dupa fiecare tura, sau cand depasesti sportive... acuma ai si cateva dezavantaje: 1.consum mai mare ca gs (in oras si 8-9%) 2.mai putin comoda (adica mai racing) saua tb schimbata 3.probabil nu poti s-o incarci atat de mult ca at sau gs iar ca sa nu se mai certe lumea, categoria este dual sport, adica asfalt si drumuri neasfaltate; cu oricare din astea (gs, at, adv, tenere, etc) numai baietii profesionisti pot face enduro. ne lasi ??...nu degeaba au renuntat a furniza, cei de la KTM ,mobre celor de facura" long way round"...si acu "long way down"...nu compara mere coapte cu mere verzi...adica ..zic..frate de esti tare pe motoarele tare nu renunti...asa cum n-au facut cei de la bmw!! right?...si nu o zic io,se vede in serial!... This post has been edited by cocaine: Dec 12 2007, 09:15 PM -------------------- SEAWOLVES BIKERS
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! termopane,termopane... !! EMA enisala moto adventure |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2010 - 05:42 PM |