![]() ![]() |
Aug 28 2007, 06:49 PM
|
|
|
Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 21 Joined: 27-August 07 From: Bucuresti Member No.: 23.564 Moto: Yamaha Fz6 Fazer 2007 Numar: B.88.GUL Club: - |
Salut!
Nu ma pot numi inca motociclist penru ca nu am motocicleta mea... de asta sunt aici si am nevoie de putin autor. Sunt puternic atras de mdelul Yamaha Drag Star si as vrea sa achizitionez unul. Am vizitat prima data site-ul www.yamaha-motors.com dar nu am gasit acest model in lista produselor din 2006 sau 2007. De ce? Este Drag Star un model slab care s-a scos din productie? Aveti idee de ce au facut asta? Poate nu aleg un model potrivit... Daca imi aduc bine aminte anul trecut am fost pe acelasi site si am gasit acest model acolo... Nu inteleg de ce a dsparut. In plus, pe site-ul de Bursa recomandat de acest forum, am gasit un Drag Star 1100 fabricat parese in 2007, o mica necorcandata cu site-ul oficial Yamaha. Sper sa ma poata lamuri si pe mine cineva, evental un posesor ala acestui model sa-mi dea si mie niste sfaturi de orice fel. Multumesc --- Mesaj completat în 28 Aug 2007 21:29 ------------- Hehe...se pare ca tot singurel imi raspund la o partedin intrebari....Deci Drag Star este inca pe site alaturi de celelalte modele Star dar numai in Eurpa....daca dam clck pe USA totul se pierde. Ramane totusi rugamintea: Merita investitia in acest cruiser? (Avand in vedere ca sunt incepator) Merci inca odata. |
|
|
|
Aug 28 2007, 10:34 PM
|
|
![]() +/- ![]() Group: Membru Posts: 344 Joined: 29-May 06 From: Brasov Member No.: 10.709 Moto: F650GS, DR350 Numar: :-) Club: - |
Salut,
Nu sunt posesor de DragStar, dar cu cati am vorbit, nici unul nu s-a plans de ea, dimpotriva. Vezi ca in USA sunt comercializate sub numele V-Star. si eu sunt incepator - am doar 1 an si ceva si vreo 12,000 km - dar imi permit sa iti dau un sfat: eu cred ca e mai usor sa incepi pe un motor mai usor, ceva gen enduro sau dual-sport (care sa mearga si pe strada, si pe langa Avantajele mari pe care cred ca le are un astfel de motor vs. un cruiser - dpdv al incepatorului cel putin: - este mult mai manevrabil - este mult mai usor - tine mult mai bine la tavaleala (sansele sunt foarte mari sa o scapi, daca nu sa cazi cu ea in primele luni Daca vrei neaparat cruiser din prima, si ti s-a pus pata pe DragStar, am sa iti recomand una SH, pe care o vinde un prieten de-al meu, roman plecat in Germania mai demult. Uite detalii pe BIKESHOP Daca te intereseaza, poti sa imi dai PM mie, sau sa il contactezi direct pe el - ai datele in anunt. In rest, multa bafta, sper sa iti gasesti motorul pe care ti-l doresti! |
|
|
|
Aug 29 2007, 10:40 PM
|
|
|
Nou venit pe forum! Group: Membru Posts: 21 Joined: 27-August 07 From: Bucuresti Member No.: 23.564 Moto: Yamaha Fz6 Fazer 2007 Numar: B.88.GUL Club: - |
Multumesc Frumos,
am lamurit problema productiei si a calitatii motorului, acum ramane sa ma hotarasc; pretul mi se pare accesibil si o sa incerc in zilele urmatoare sa iau legatura co voi prin intermediul anuntului. Promit sa am grija de ea... mai ramane problema financiara...sa vad cum o rezolv cat mai repede. Multa bafta |
|
|
|
Aug 29 2007, 10:40 PM
|
|
|
Multumesc Frumos,
am lamurit problema productiei si a calitatii motorului, acum ramane sa ma hotarasc; pretul mi se pare accesibil si o sa incerc in zilele urmatoare sa iau legatura co voi prin intermediul anuntului. Promit sa am grija de ea... mai ramane problema financiara...sa vad cum o rezolv cat mai repede. Multa bafta <small>--- Mesaj completat în 29 Aug 2007 23:40 -------------</small><br/>Multumesc Frumos, am lamurit problema productiei si a calitatii motorului, acum ramane sa ma hotarasc; pretul mi se pare accesibil si o sa incerc in zilele urmatoare sa iau legatura co voi prin intermediul anuntului. Promit sa am grija de ea... mai ramane problema financiara...sa vad cum o rezolv cat mai repede. --- Mesaj completat în 29 Aug 2007 23:54 ------------- Se pare ca lucrurile in general pe aici se desfasoara mai repede decat ma astept eu, inclusiv pe forum...Sorry pentru Multy Post This post has been edited by Papusarul: Aug 29 2007, 10:41 PM |
|
|
|
Aug 31 2007, 01:43 PM
|
|
![]() +/- ![]() Group: Membru Posts: 344 Joined: 29-May 06 From: Brasov Member No.: 10.709 Moto: F650GS, DR350 Numar: :-) Club: - |
Salut,
ma bucur ca iti place motorul. Eu unul nu l-am vazut, dar iti garantez ca proprietarul este om serios. Daca nu reusesti sa dai de el la numarul de tel din anunt (vezi ca el e in Germania, iar motorul e la Sebes), te rog da-mi PM, ca mai am si un numar de mobil al sotiei lui. Numai bine, dinu |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2010 - 05:41 PM |