Inainte de a posta pozele cititi tutorialul pentru pregatirea pozelor pe web.
![]() ![]() |
Oct 18 2008, 09:35 PM
|
|
![]() depasind stadiul de incepator ![]() Group: Membra Posts: 226 Joined: 17-March 05 From: Bucuresti Member No.: 4.446 Moto: Honda SLR 650 Numar: B 90 SLR Club: visatoare pe 2 roti |
Azi am facut o mica plimbare prin orasul asta urat si ceva mi-a inseninat seara: pe trotuarul din fata magazinului Unirea era o Africana (Africa Twin) incarcata cu bagaje claie peste gramada. In fata motorului era intinsa o harta si niste zambete largi. Pe harta si pe rotile motocicletei au trecut peste 140.000 de km. Cei doi temerari veneau tocmai din Argentina. Nu stiu cand au plecat si cand si unde vor ajunge, dar au fost bucurosi sa impoarta cu cei de pe aici bucuria lor pe doua roti. Din partea mea au toata admiratia! Intrebati fiind care tara le-a placut cel mai mult, baiatul a raspuns: Argentina! Se pare ca latinii astia sunt patrioti!
Acum ma uitam mai bine pe harta: din 25 feb 2002 sunt plecati! This post has been edited by Spirit Honda: Oct 18 2008, 09:38 PM -------------------- |
|
|
|
Oct 18 2008, 10:35 PM
|
|
![]() WHITE ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.017 Joined: 5-February 06 From: Bucuresti Member No.: 8.699 Numar: PLM Club: vezi tu ! |
ok si de ce insirasera alea acolo ? se laudau sau cerseau ?
-------------------- |
|
|
|
Oct 18 2008, 11:16 PM
|
|
![]() Motociclist ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.015 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 23.362 Moto: Honda Africa Twin Numar: Mizerabil Club: Old School Biker |
ok si de ce insirasera alea acolo ? se laudau sau cerseau ? Oly, nu vreau sa jignesc, dar e putin penibil ce ai spus..,ceea ce fac cei doi argentinieni este mai mult decat fenomenal, din 2002 , plecati, nu am cuvinte! Ps Oly, nu ma pot abtine, cand faci asemenea afirmatii, ascunde sigla cu DacMotors, pt ca cei din club stiu ca au mult respect pt "cersetori" de felul asta! -------------------- Cea mai minunata creatie a lui Dumnezeu este Omul, iar cea mai minunata creatie a Omului este Motocicleta
|
|
|
|
Oct 18 2008, 11:55 PM
|
|
![]() P.A.S.I.O.N.A.T ![]() Group: Membru Posts: 50 Joined: 24-June 08 From: Braila Member No.: 39.516 |
astia da calatori, din 2002
-------------------- Suntem intr-o continua cautare de buca
Searching .. wtf .. spritz brb Never Forget That God Hasn't Finished With Me Yet, I Feel His Hand On My Brain |
|
|
|
Oct 19 2008, 12:06 AM
|
|
![]() Portocaliu ![]() Group: Membru Posts: 243 Joined: 27-March 05 From: BUCURESTI Member No.: 4.576 Moto: 950 Adventure Numar: B-??-MAE |
I-am intilnit la Barcelona in ianuarie si am stat de vorba cu ei.
Sint trei pasageri pe o Africa Twin: ei doi si ciinele si chiar au cu ce se LAUDA. Mae This post has been edited by mae: Oct 19 2008, 12:12 AM -------------------- |
|
|
|
Oct 19 2008, 12:10 AM
|
|
![]() I N C ON S T I E N T ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 957 Joined: 1-November 07 From: :) Member No.: 27.275 Moto: Kawasaki KLR 650 Numar: SV 90 MOE Club: BULLETSQUADRON |
jos palaria! ...
-------------------- |
|
|
|
Oct 19 2008, 12:11 AM
|
|
![]() WHITE ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.017 Joined: 5-February 06 From: Bucuresti Member No.: 8.699 Numar: PLM Club: vezi tu ! |
Oly, nu vreau sa jignesc, dar e putin penibil ce ai spus..,ceea ce fac cei doi argentinieni este mai mult decat fenomenal, din 2002 , plecati, nu am cuvinte! Ps Oly, nu ma pot abtine, cand faci asemenea afirmatii, ascunde sigla cu DacMotors, pt ca cei din club stiu ca au mult respect pt "cersetori" de felul asta! JEANE esti rider batran si avem prieteni comuni ...oricum lumea e mica deci am sa-ti raspund fara cuvinte murdare . Numaru unu deja m-ai jignit , numaru 2 nu ascund sigla pentru ca nu vorbeam in numele clubului oricum, si aia e mereu acolo sau pe mine unde merg si numaru 3 nu stii nimic despre Dac Motors iar daca vrei sa aflii hai sa continuam discutia in particular ! P.S intrebarea era chiar sicera ........de ce (cuvant urat) mea s-au apucat sa insire alea in strada ??? -------------------- |
|
|
|
Oct 19 2008, 12:19 AM
|
|
![]() Avansat ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 1.246 Joined: 17-September 07 From: Bucuresti Member No.: 24.857 Moto: Honda VFR800 Numar: b-87-glw Club: ride4fun.eu |
...sunt aceeasi pe care i-am cunoscut la meteora...sunt din paraguay...nu mai gasesc restul pozelor acum,dar,mai multe detalii ..AICI
...sincer...m-au impresionat...de mobra nu mai zic...aveau pana si costume de scuba agatzate de mobra...aveau cate un abtibild cu fiecare capitala pe care o vizitasera...si credeti-ma...nu prea mai aveau pe unde sa lipeasca altele noi...au promis ca ajung si pe aici...se pare ca s-au tinut de promisiune.. -------------------- |
|
|
|
Oct 19 2008, 12:20 AM
|
|
![]() Incepator ![]() Group: Membru Posts: 92 Joined: 18-October 03 Member No.: 1.110 Numar: B-50-UUB |
Extraordinar
|
|
|
|
Oct 19 2008, 07:28 AM
|
|
![]() onoare frate! ![]() ![]() Group: Super Membru Posts: 688 Joined: 4-August 06 From: bucharest Member No.: 12.104 Moto: BMW F800 GS Numar: B-99-VJY Club: www.plescoi.ro |
Nu-mi vine sa cred ca din 2002 sunt plecati. Adica nu au mai fost pe acasa pe la ei de 6 ani...? Si de unde au bani? Si cand termina plimbarea ce fac?...cred ca lipsesc niste amanunte din poveste...
-------------------- andrei@plescoi.ro
e mai usor sa fii genial decat sa fii adecvat |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th February 2010 - 02:00 PM |