Sari la conținut

pomo

Super Membru
  • Număr conținut

    929
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    RĂŁdĂŁuți (SV)/Iași
  • Carnet moto din
    16 mai 2008
  • Motocicleta
    Honda GL 500 SILVERWING/ Honda Deauville
  • Numar Moto
    di Sușiava şi di Iaşi
  • Club
    Clubul Copiilor

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jumate de Jawa 350
  • Interests
    Interese bisericești.

Vizitatori Recenți Profil

2.397 citiri profil

pomo's Achievements

  1. Massa nu trăiește în România, poate la el în Brasil nu se prescriu faptele.
  2. https://ziare.com/felipe-massa/scandal-formula-1-felipe-massa-titlu-mondial-instanta-1797933 Opa.
  3. În cazul în care vă întrebați ce mai face Cyril Abiteboul, se pare că s-a reîntors în lumea motorsportului: șef de echipă la Hyundai WRC.
  4. Bă ej' neboon Magnussen în poll pt cursa de sprint? Nu cred că s-a gandit nici o secundă în viața lui Gunter Steiner că o să apuce ziua aia. În altă ordine de ide, ați văzut casca lui Albon pt cursa asta? Cu logo-ul Red Bull mare desenat. Să fie tot omagiu pt fondatorul care a murit acum ceva timp în urmă?
  5. 1 - 0 la pauză. Urmează repriza a doua.
  6. În America o să fie Robert Schwarzman să testeze o mașină Ferrari cu noua sa licență din Israel și în perspectivă e și Logan Sargent, care mai e și american. Așa că bătălia pe cele două locuri libere, HAAS și Williams, o să fie mare. Îmi pare rău de Ricci, dar a fost banană rău în ultimii ani, cu mult sub Norris, așa că mi se pare normal să fie lăsat pe bară. Bine, de Latifi nici n'are rost să vorbim, o plecat Mazepin și o rămas el în locul lui.
  7. Bonbă: de Vries se pare că a semnat acum la Singapore cu Alpha Tauri în locul lui Gasly.
  8. Au renunțat la fratele mai mare din est și ne'au luat pe noi. Cred ca e o realizare ca o firmă dintr'o țară mică să fie pe monopostul celei mai prestigioase echipe de F1.
  9. Păi pt Alpine se zvonește că vine Gasly, ca să fie ambii piloți francezi și atunci, da, e o mare posibilitate ca Mick să ajungă la Alpha. Îmi aduc aminte că spuneau ai noștri comentatori că Helmut Marko ar fi interesat de o colaborare cu Mick, dar asta înseamnă că le închid ușa în nas piloților din academia lor care sunt in F2. Din nou afirm că nu cred că Ferrari o să accepte un pilot Mercedes într'o mașina HAAS, având în vedere că în F2 au piloți destul de buni.
  10. După cursa di la Italia și având în vedere că e pilot Mercedes, Williams pare cea mai sigură alegere. Nu cred că Ferrari o să accepte un pilot Mercedes într'un HAAS, deci nu cred că Mick Schumacher e o opțiune la Williams.
  11. Ar trebui să'i tremure chiloții lui Max. Cum mai câștigă el titlul în 2023 dacă nu mai e Latifi în zonă?
  12. L'am urmărit pe youtube pe tipul de la WTF1, Matt nu știu cum, și el a pus o întrebare foarte pertinentă: Alonso e bun, are viteza, rupe fâșul de multe ori, da ce șanse are în fața băiatulului lu' tata? Crede cineva că Stroll sr. o să'și neglijeze odrasla în favoarea lui Alonso?
  13. Înseamnă că Ricci se întoarce la Alpine, dacă tot e scăndăletele cu Piastri și constructorul francez? Eu îs curios ce brânză o să facă Alonso la Aston, că așa s'o lăudat și cu Vettel când o venit, că o să facă, că o să dreagă și deocamdată, pe locul 3 la echipe e Alpine, nu A.M.
  14. Otmas Szafnauer noul manager de la Alpine. https://www.formula1.com/en/latest/article.szafnauer-named-alpine-team-principal-as-rossi-confirms-new-structure.5QxVapHMDXMs66llJoQGge.html În speranța că nu mai dă peste un Lawrence Stroll (a se citi cu accent franțuzesc) și mai rămâne destui ani în zonă pt că e o prezență carismatică și mai e și românaș de'al nostru, ca nenea Toto.
×
×
  • Creează nouă...