Sari la conținut

dany_oldmoto

Super Membru
  • Număr conținut

    1.339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    danytunky@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    suceava-siret
  • Carnet moto din
    1996
  • Numar Moto
    fara numar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    carpati,mobra,hoinar,riga,stela,jupiter4,jawa ts,ij56,ij49,jamaha xs250,mz125,mz175,mz250,k750,k125,mt9,mt10,mt11,mt12,mt16,m72,bmw r35,simson sport,simson awo.

Vizitatori Recenți Profil

3.871 citiri profil

dany_oldmoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. o poti pune la posta spre mine cind ai tmp. ms.
  2. Frumoasa bijuteria foc. Tare frumoase sint m-urile astea,daca ma mai uit de 2/3 ori la filmulet fug la garaj si scot si eu m-ul, dar nui cauciuc portivit pe el din pacate. Am noroc ca potolesc adrenalina cu Dnepr12 deocamdata..mai fac cu fratele cite o mica fugareala..
  3. Daca nu pun nimic in atas(borduri,pavele etc..) nu pot sa ma bag peste tot cu moto..anul trecut am fost scos cu tractorul si nu mai vreau sa patesc iar...cu greutate in atas nu mai am probleme..
  4. Ultimul M 72 pe anul asta...putea iesi mult mai bine, dar bugetul a fost foate mic pt.un m72(1200 euro)pt. bugetul respectiv a iesit binisor zic eu..
  5. Am avut si eu unul identic,modificarea la cadru e clasica la noi...ca la multe moto defapt. Are si ceva modificari la cadru pe linga bascula,aripa e iar ciobanita dar e bine si asa decit deloc..
  6. La roata ma abonez si eu daca va fi de vinzare,sau butucul eventual.. ca spitele si cercul sigur au probleme.
  7. Ne intelegem noi nui problema. in afara de doi cilindrii noi, nu am nimic de muravei pt.florinvlad manata completa:avans,claxon,schimbare faze: 50 lei pt. tine
  8. Vreau sa scap in timp de tot,va dura ceva.. ca am adunat tone de fiare dar scap de ele pina la urma.Ma las de meserie daca se poate spune asa..Voi mai lucra pt coletia proprie cite o jucarie si atit.Ajunge toata ziua tractorist,belit,jupit etc.mai iau o pauza..Gasesti la tirg sau la un magazin cu piese de tractoate farul de care ai nevoie.Daca nus pe balta la peste duminica si merg la tirg iau eu un far de care ai nevoie ca-mi trebuie si mie unul pt o jucarie. O barca buna pe care pot cere bani nu am din pacate,ce am acuma trebuie sudura si multa munca sa poti scoate ceva.Se poate gasi dincolo ceva bun dar costa ceva,numai so aduc acasa ma ajunge 50 de epuroi
  9. Barci am foarte multe, dar trebuie sudura si multa munca la ele,am doua de mt16 bunicele dar am mare nevoie de ele.Cu un cadru atas te pot ajunta fara nici o problema din partea firmei, dar barca de nipru deocamdata ceva bun nu am.Saptamina ce vine merg dincolo si daca pica ceva bun te anunt. Deocamdata nu am deloc,se poate gasi dar nu stiu exact pretul,ultima data adus acasa ma ajuns 30 de euro bucata.
  10. Altceva in afara de vin si ocazional bere nu servesc sper cai vin de ala facut pt tine, nu de ala de pe strada din pastile. Trimite un pm cu nume si adresa ca eu nu mai am nimic din vechea agenda.
  11. Te referi la far banuesc. Depinde unde vrei sal pui ca are ceva minuni in el:contact pt6v/schimbare de faza/scurta/ lunga ,soclu bec 6v.,ceas km. Daca nu ai nevoie de minunile din el 100 lei cu rama de far si oglinda far,complet 200 lei. Oglinda far si aia difera pt bec 12v si 6v de aia intreb unde vrei sal pui.
×
×
  • Creează nouă...