Sari la conținut

Taurasu

Super Membru
  • Număr conținut

    467
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.rohub.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    1996
  • Motocicleta
    Aprilia Mana 850
  • Numar Moto
    b52-jet

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nici una

Vizitatori Recenți Profil

2.200 citiri profil

Taurasu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poate doreste cineva sa vada cum arata un tezaur antic proaspat gasit >> http://www.detectii.ro/descoperiri/tezaur-monetar-denari-romani/
  2. Am intrebat un specialist de la muzeu in asemenea monede si am primit urmatorul raspuns: Este un altmislik (2 zolota) de la Abdul Hamid I. Este o piesa oarecum comuna si avem destul de multe astfel de piese in colectia muzeului. Ii urez mult noroc in continuare, domnului care a descoperit piesa!
  3. Ai PM. Dream on http://www.detectii.ro/descoperiri/tezaur-monetar-secol-xviii-xix/
  4. A aparut intre timp si site-ul www.detectii.ro. Acolo va puteti clati ochii la descoperirile noastre O noua descoperire. Necropola dacica >> http://www.detectii.ro/descoperiri/complex-de-morminte-dacice/
  5. Daca doriti puteti incerca aici >> http://www.detectii.ro/iubesti-istoria/ Multumim!
  6. O iesire /saptamana. Asta inseamna 10 ore in natura si 15-20 km parcursi.
  7. Va prezint descoperirea anului ! Visatorii pot da un like paginii http://www.detectii.ro/descoperiri/verigi-din-aur-cca-1200-i-c/
  8. Folositi programul H2testw pentru a depista cardurile sau stikurile usb fake inainte ca sa va puneti amintirile pe ele ! E plina piata de chinezarii de 2 gb care sunt vandute ca avand 64 gb!
  9. Va prezint filmarea unei descoperiri a unui tezaur. Iar mai jos niste piese interesante descoperite de mine 1) celt secol XII a.Chr. 2) lance secol V a.Chr. 3) fibula digitata secol VI- VII p.Chr. 4) fibula cu noduri secol I a.Chr. Have fun.
  10. Nu te lua dupa ocazii se vand multe chinezarii care numai probleme fac. Liciteaza aici daca ai banii pana luni >> http://detectiemetal.com/viewtopic.php?f=23&t=5364&start=40 Moneda o poti duce la muzeu. Poti vorbi cu colegul "arheologul" arheolog in valcea >> /index.php?/user/69296-arheologul/ Trebuie sa nu ai cazier ca sa poti detine un detector.
  11. Detectorul se autorizeaza la politie. Daca e terenul statului nu ai nicio problema. Daca e teren privat e normal sa vorbesti cu proprietarul. Pana acum nu am avut divergente cu proprietarii. Ai voie sa opresti obiecte mai noi de 100 de ani sau obiecte mai vechi daca iti sunt refuzate de muzeu. Am gasit piese romane prin iarba daca poti sa crezi asta deoarece era panta iar apa spala depunerile. E bine sa fii fascinat de vechituri dar e si mai bine sa nu fii fascinat sa pastrezi vechiturile si sa le predai acolo unde le e locul! Intr-un muzeu. Cu cei 350 euro iti poti lua un detector care gaseste o moneda de la 20 cm o potcoava de la 50 cm si o sabie de la 70 cm.
  12. La 350 euro iti iei ceva bun. Nu ai voie nici in sit nici pe langa. Prefer padurile sau pantele unde nu au intrat niciodata tractoarele. Pe campuri gasesti piesele deja taiate de pluguri sau de discuri.
  13. Colegul chiar a avut un noroc porcesc. Sa ne intoarcem la lucruri mai marunte descoperite de mine )
  14. Uitati ce indemanare aveau stramosii nostri. Si asta incepand cu secolul XI.
×
×
  • Creează nouă...