Sari la conținut

mythos

Membru
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    gabi_chelu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Otopeni
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Virago 250
  • Numar Moto
    NT 0* ROA
  • Club
    Nu

Vizitatori Recenți Profil

987 citiri profil

mythos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 8:30 la benzinaria Mol, chiar la intrare pe autostrada. Da un semn daca e okay ora. Intram pe A2, dreapta Calarasi, bac, Adamclisi, Vama
  2. Hai pe la 9 si putem să trecem si prin Calarasi! Cum e programul la bac?
  3. Casca flip-up HJC, se poate vedea/ridica din Otopeni sau nordul Bucurestiului. Nu e tavalita, dar sunt urme evidente de uzura; cred ca in poze arata mai bine ca in realitate. » Post actualizat in 17 May 2015 18:05 Si niste manusi, la fel de uzate. Ambele marimea M.
  4. Salutare! Parcare pazita pentru motociclete, unde putem gasi in zona portului?
  5. Am desfacut continutul butucului. Datile trecute era o problema la patinele din interior, nu se facea bine contactul pe undeva. Firele par in regula si nu sunt nicaieri urme de scurt.
  6. Salutare, am de ceva timp o problema la contact: nu cupleaza cum trebuie ceva prin interior. L-am facut bucatele si remontat de 2 ori dupa care a functionat fara probleme, de fiecare data cam la vreo un an. De data asta am facut acelasi lucru, dar dupa ce l-am asamblat la loc s-a defectat mai rau, pe langa ca nu am curent, incepe sa invarta in gol pe undeva cand incerc sa pun cheia pe ON. Am reasamblat de cateva ori da' rezultatu' e la fel, desi nu pare sa se fi rupt nimic, poate totusi imi scapa mie ceva. As fi tare recunoscator pentru o idee de rezolvare
  7. Nu se mai tine, nici nu vor mai fi alte editii.
  8. Da, e gata bucata de care zici, am fost acum o luna. Eu nu am fost pe centura de nord, dar cea de sud s-a modernizat cam vreo treime, pe restul se circula prost in continuare.
  9. mythos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Mai eu am priceput candva care-i diferenta da' nu-mi amintesc acum, poate explica cineva, cert e ca pe Virago (pe cruisere in general) nu trebuie sintetic. octa, bateria ta e posibil sa-si fi dat sfarsitu' tocmai datorita incarcarilor repetate la redresor, cred ca e suficient sa o incarci o data la 3 luni daca o tii in casa.
  10. mythos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, poate ar trebui sa respecti ce scrie la carte: 20w40 cat e cald si 10w30 pana la 15 grade. Musai sa nu fie sintetic. Eu folosesc Motul 5100 (semisintetic) si imi intra bine in neutru chiar si cu comenzile avansate; cand incepe sa nu mai intre bine, pt. mine e primu' semn ca se apropie schimbu' de ulei. Bafta!
  11. Salut, felicitari pt. blog! Pune-ma pe lista, eu voi castiga si nu numai atat, voi merge cel mai mult cu cel mai mic consum de benzina! Cand se deschid drumurile si ajung la motoreta, pun si poza. Cred ca ar trebui gasit si un titlu pt. castigator, de genul "Strider oh the year 2012", nu am mai multa inspiratie acum. Lets' ride!
  12. mythos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, daca nu-i prea tarziu: am avut aceeasi problema, tot la 250, anu' trecut, cablul de soc intepenit in capatul de jos (era ceva rugina). A trebuit demontat carburatorul si inlocuit cablul, treaba a facut-o mecanicul pt. mine, din pacate nu-ti pot da amanunte. Bafta!
  13. Gluma de moderatori Despre muzica ce se aude?
×
×
  • Creează nouă...