Sari la conținut

nike

Super Membru
  • Număr conținut

    9.203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    DUCATI 999S
  • Club
    de dans agresiv

Informații profil

  • Interests
    o motocicleta misto la care copiii sa imi faca cu mana si mamicile cu ochiul

Vizitatori Recenți Profil

4.572 citiri profil

nike's Achievements

  1. Daca ai fi avut un Ducati, l-ai fi inteles... Tu nu intelegi ca el va merge cu Ducati, dar cu alte culori
  2. Ducati's Team Manager is apparently afraid of Pedro Acosta potentially becoming 2024 World Champion Pedro Acosta is in his Rookie MotoGP year and has already shown his potential. With three rounds in, Acosta managed to score two full distance Podium finishes. Many see Acosta among the World Championship contenders. One of them is Ducati Team Manager, Davide Tardozzi. Tardozzi is apparently "afraid" that Pedro Acosta could become 2024 World Champion instead of them. As Tardozzi said. "Acosta will be one of the drivers who will compete in the world championship in the future and I fear for us that he could do it again this year. They are supported by good motorcycles and are making a difference. Ducati still has very competitive riders, we have the World Champion, Martin at the head of the championship, Bastianini second in the standings, we are surely not going to get discouraged in a race that has gone very well because we did not win. There are 36 more races left and the championship is still long." Source: https://www.motosan.es/motogp/tardozzi-temo-por-nosotros-que-acosta-pueda-volver-a-ganar-este-ano/
  3. Cand iti dai tot interesul sa mergi tare si n-ai cu ce... nu-ti ramane decat sa-i dai foc. Cam asta a facut si el, personal il inteleg pentru gestul facut.
  4. Jur ca m-ai facut curios sa cumpar asa ceva cu prima ocazie Ani de zile a postat pe acest forum doar balarii. Un iuzar submediocru cu inclinatii perverso-pasive
  5. Nu m-ar mira sa se bata cu Martinator pt titlu anul asta.. Dpmdv este singurul ce il va depasi pe VR46 la numar de titluri. Am zis!
  6. Nu-mi vine sa cred ca balarii citesc pe aici despre Stoner, voi nu realizati ca atat Honda cat si Ducati au ajuns in varf cu ajutorul lui?! Cine a fost pilot de teste cat a castigat MM campionatele?! Dupa ce a venit la Ducati au inceput bataliile dintre Dovi si MM. Despre ce vorbiti aici?! Stoner ar fi castigat si cu Yamaha de acum un titlu daca nu avea probleme cu Myalgic encephalomyelitis/chronic fatigue syndrome (ME/CFS) Citit despre acel sindrom ca apoi sa stergeti toate prostiile scrise.. DAr pe aici o sa gasesti si iuzari ce au scris de Ben Spies sau Haga ca sunt niste pafarici. In realitate astia 2 au avut de-a lungul carierei TOATE oasele rupte cel putin o data. Dar la asta se ajunge cand mentorii motogp sunt niste comentatori frustrati pe viata. Dau sfaturi despre ce se intampla pe pista, dar daca ar da maine traseul moto l-ar pica cu brio.
  7. uRusoaicele ruleeeez. Pentru palariile astea trebuiau sa ceara drepturi de autor.
  8. Spectacolul a fost al pilotilor cu ajutorul echipelor pe un circuit asfaltat pe care oricare de pe aici s-ar da o tura. In rest, felul in care americanii se promoveaza imi provoaca o oarescare sila. Palariile alea sunt de cacao, singurele din tot campionatul care inlocuiesc sepcile Moto de la finalul cursei, artificiile si restul lucrurilor ce subliniaza ca Amerik e mai speciala decat celelalte. Nu sunt stilul meu, mai degraba ma distreaza un cangur impaiat prin Australia decat aroganta asta ieftina a superioritatii imaginii americane. Singurul lucru in neregula cu el este ca este inconstant. In rest este un pilot la fel de rapid precum Bagnaia si Martin. Daca prinde o zi klumea ii rupe pe toti, asa cum a facut si cand era la yamaha.
  9. Pfff...BelBody asta pare sa aiba dreptate. Vrabia la ducati viseaza si se pare ca restul incep sa priveasca resemnati mobra lui Bestianini. Interesant interviul Mizeriei luat de TNT inaintea cursei. Vacanta din mijlocul sezonului pare sa aduca niste schimbari interesante, mai ales ceea a lui JM care pare sa fie cu gandul la Aprilia. Bine ca se intorc cursele pa continent Amerik sucks!
  10. macarenaaaaaa tu n-auzi mah ca nu castiga nici azi ?!
  11. Poate a dansat binisor pe muzica cocalarului ala.. Pe mobra cu care merge acum Marcel, JM si Bagnaia s-au caftit sezonul trecut la titlu.. deci, n-are rost discutia asta. Cea mai mare dezamagire a anului este echipa VR64-sapca-yamaha cu motor Ducati. Le-o zice Uccio cum se castiga campionatul?!?
×
×
  • Creează nouă...