Sari la conținut

Honda Black Widow 750


XorX
 Share

Postări Recomandate

Am gasit ceva ( e adevarat, pe mobile.de... nu stiu cit de adevarate sunt anunturile de pe acolo) pe la 4500euro cu aprox 20.000km din 2003.

Are cineva ceva de spus de rau de motorul asta?

 

Merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La epuroii astia sunt vaduve sub 5000km.

 

eu mai bine de atit nu am gasit...

Treaba cu sub 5000 km e cam cu dis si intors.. de ex am vazut una la care spunea ca are undeva in jur de 5000 dar avea caucioacele schimbate.. :cheers: acum.. ori au fost taiate de "ceva".. groapa, bordura... ori era aranjata la km.

Eu zic ca pina in 15-20.000 un chopper nu ar trebui sa aiba caucioace noi (mai ales fata). Asta e primul "semn" la care ma uit.. pe urma.. cit de intins e lantul (daca e original) si cum e discu de frina.

E putin probabil ca un tzepar care da km inapoi sa se oboseasca sa schimbe kit lant + disc fata....

 

@ Purghy

da un search pe mobile.de si la criterii selecteaza chopper/cruiser 500-750cmc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 years later...

Asta e singurul topic cu/despre Black Widow? Bine ar fi daca mai sunt posesori , sa mai schimbam unele pareri despre model. Pe mine m-ar interesa diferentele fata de un 750 clasic. In afara de tobe, sa, ghidon si unele elemente cromatice si de designschimbate (motor vopsit,capacele de la filtre, etc cromate), as fi curios daca exista diferente constructive. La prima vedere mi se pare mult mai joasa si mai mica ca si lungime. Comparand-o chiar si cu VT 600, este clar mult mai joasa si parca si mai putin lunga, ceea ce, dupa mine, ii confera avantaje la drum lung dar si mici dezavantaje la viteze mici , in oras.


» Post actualizat in 21 Nov 2015 07:56

Am facut o comparatie pe Bikez.com intre VT 70 DC Black Widow si VT 750 C2 Shadow.In principiu,nu exista diferente la motorizare, fiind acelasi motor. Diferenta de putere (oricum foarte mica) este data de greutatea mai mica la Black Widow (221 kg fata de 229 kg la Shadow) care are 0,2045 CP/kg fata de 0,1974 cp/kg la Shadow. Cum am banuit, Black Widow are 645 mm distanta seii fata de sol , fata de 700 mm la Shadow. De asemenea inaltimea totala este mai mica (1070 la BW) fata de Shadow (1110 mm) ca si lungimea ( 2310 la BW fata de 2455 la Shadow). Si latimea este mai mica (800 mm la BW fata de 980 la Shadow), ca si garda la sol (140 mm la BW, fata de 14 la Shadow. Capacitatea rezervorului difera si ea, lucru pe care il banuiam si eu vizual, avand in vedere diferentele estetice: 13,4 litri la BW fata de 14 la Shadow , rezerva la BW fiind de 4.8 litri si la Shadow de 3,6 litri.

De asemenea, exista diferente si la roti. La BW fata 110/80-19 59S si spate 160/80-15M/C 74S. La Shadow fata 120/90-17 64S si spate 170/80-15M/C 77S.

Si cursa rotilor difera :

BW: fata 108 mmm, spate 80 mm, Shadow: fata 116 mmm si 90 spate.

 

La toate chestiile astea adunate, asa cum mi s-a parut si mie conducand cele doua modele, BW castiga la drum lung ca si manevrabilitate, atat datorita laturii contructive cat si datorita pozitiei mult mai aplecate a motociclistului, dar pierde la mavebrabilitatea in oras si la viteze foarte mici dar si la confort care este superior la Shadow datorita pozitiei mai inalte si mai putin aplecate asupra ghidonului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Salut, cred ca este singurul topic. Oricum, la cât de putini "scriitori" suntem, nici nu cred ca trebuie mai multe!

» Post actualizat in 24 Dec 2016 08:20

 

Salut! Dupa o pauza nemeritata... hop si eu! Aici e singurul topic legat de Black Widow?

Poți sa pui și câteva poze...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Salutare.

Unde găsesc tija de legătură între pedala schimbător și cutie?

Merci

Ai putea încerca la MYMOTO sau la Metricmotion. O sa ma uit la a mea, dar am impresia ca se potrivește și după alte 750 de la Honda. Fa o poză la anta ca sa le comparăm!

» Post actualizat in 07 Mar 2017 05:25

 

Ai putea încerca la MYMOTO sau la Metricmotion. O sa ma uit la a mea, dar am impresia ca se potrivește și după alte 750 de la Honda. Fa o poză la a ta ca sa le comparăm!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Va salut! Vreau sa.mi achizitionez o Honda vt 750 Black Widow din 2001. Am vorbit cu proprietarul și mi.a spus că motocicleta are 4 trepte, eu știind că sunt cu 5. M.am documentat mai bine și nu am găsit pe nicăieri unde sa specifice că are 4 trepte! Toate sunt cu 5. Asta a fost singura chestie care m.a pus pe ganduri. Ce părere aveti? Mă puteți ajuta cu un sfat, o părere? Mulțumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...