Sari la conținut

20 octombrie, soft enduro, Dobrogea - malul Dunarii


danutu_m
 Share

Postări Recomandate

Salut, e careva interesat pe sambata de o tura de soft enduro prin Dobrogea, pe malul Dunarii? Vad ca pe sambata vremea pare sa fie mai ok in partea aia de tara. Ca si traseu, ma gandeam la varianta de trecut cu bacul pe la Chiciu (mers pe DJ-uri cat mai mult posibil pana acolo). Apoi mers pe DN3 pana aproape de localitatea Crangu, dupa care cotit la stanga si mers cat mai mult posibil in afara asfaltului pana la Cernavoda (vad ca pe traseu este si manastirea Adancata). De la Cernavoda, mers pe malul Dunarii pana la Harsova (asta ar fi cazul ideal, daca nu se va face tarziu). De la Harsova, in functie de ora, ramane de vazut care va fi traseul de intoarcere.


Un loc si o ora de intalnire voi scrie in cazul in care este cineva interesat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Danutu,

Pe unde vrei sa te dai tu nu cunosc, dar sunt niste trasee foarte misto de facut prin Muntii Macinului, si prin rezervatia Valea Fagilor( drumurile nu apar pe harta, cel putin nu pe google maps) Posibil unele sa fie trasee de cicloturism si sa le gasesti pe net. Daca tii neaparat malul Dunarii , poti face turul Insulei mari a Brailei, sau de la Macin la Harsova, pe diguri sau direct pe mal prin padurile de salcie. Imi pare rau ca utilajul meu nu se preteaza la asa ceva ca , te insoteam sigur. Dar poate de la primavara....

Distractie placuta, oriunde alegi sa mergi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alex, nu sunt neaparat setat pentru acest traseu. M-am gandit la varianta asta pentru ca am vazut ca prognoza meteo arata destul de bine pentru zona aia. Daca nu sunt doritori pentru ce am propus eu (si probabil nu vor fi) sunt tentat sa merg pe traseul de care zici tu. Singura rugaminte pe care o am este ca la dus sa mergem pe varianta Valenii de Munte si apoi pe drumuri laturalnice pana la DN10, apoi tot asa pe drumuri secundare, pana la DN2N.

Mai astept pana maine seara sa vad daca este careva interesat pentru varianta pe care am propus-o, daca nu, merg cu tine. Mai vorbim pe PM daca e.


nooxy, stiu ca sunt trasee foarte faine prin Muntii Macinului, insa cu motocicleta actuala imi vine destul de greu sa fac un traseu de o zi pana acolo si apoi sa ma intorc in Bucuresti.

Editat de danutu_m
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super, sper sa nu mai găsești pe nimeni pentru Dunăre.

Cu ce mobra mergi? Important e să fie race ready (:

De ce pe Văleni la dus? Pe cine încerci sa eviți :)

» Post actualizat in 19 Oct 2018 03:45

Vrei sa evitam E85-ul sambata dimineata, nu?

 

Ajungem la 13 ore in total pe Google Maps adica probabil 15 cu tot cu benzinarii si pauze pe enduro sau de poze. Ceea ce inseamna ca si daca am pleca la 5 dimineata ne-am intoarce nu mai devreme de 20:00.

 

Stiu ca e moartea pasiunii pe E85 si posibil radare dar facem 3 ore pana la primul punct din Dealul Sarii. Pe varianta cu Valeni facem 4.5 ore, ceea ce ar fi ok ca traseu separat.

 

Hai ca ne mai gandim. Eu as vrea sa plec pe la 6,si se lumineaza pana iesim din Bucuresti.

Editat de AlexAB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merg cu motocicleta de la profil, un ktm 690 enduro, care este ready to race, se stie :))


In principiu eu prefer drumurile drepte si plictisitoare la final de zi mai ales cand sunt mai obosit si vreau sa ajung cat mai rapid la destinatie. Din acest motiv, as prefera sa mergem pe varianta de Valenii de Munte la plecare. Sa facem DN2-ul si la dus si la intors chiar ca ar fi moartea pasiunii.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vara pe vreme frumoasă, asfalt uscat si luminat devreme as fi zis da. Dar vad sanse de ploaie la noapte si dimineața in București si in județele Prahova si Buzău.

Personal prefer un drum drept in camp daca e sa ne prindă ploaia decât prin localități cu toate mizeriile aferente, inclusiv in curbe, de pe drumurile județene.

 

M-am decis să plec la 6 jumătate și sa o tin pe E85 spre Buzău. Anunță-mă dacă te decizi :).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...