Sari la conținut

Accident Mestecanis / Suceava. CBR600RR de IS


Fiziflash
 Share

Postări Recomandate

Astazi cand coboram Mestecanisul mi-a atras atentia intr-un refugiu un motociclist cu un CBR600RR model 07-08 cu ABS, alb cu albastru, cazuta sub parapet.

 

Am tras pe dreapta, iar la scurt timp a aparut si politia.

 

Baiatul este din Iasi, si cand se intorcea spre casa in acea zona un Audi Q7 care a taiat o curba (cu numere de Bulgaria spuneau politistii) , i-a aparut in fata. A apucat sa traga dreapta pentru a-l evita insa in urma acrosarii a facut un low side (din ce se vedea), motocicleta oprindu-se in piciorul parapetului.

 

Motociclistul, echipat complet era ok, fara nici o zgarietura la prima vedere. Casca si geaca compromise total.

 

L-am ajutat sa scoata motocicleta de sub parapet si sa o ridice insa nu am vrut sa fac poze. Pur si simplu mi s-a parut de porc in momentul acela sa pozez. Daune erau destule: capacul de la stator nu mai era deloc, nici carena de pe partea stanga. Carena fata, radiatorul, schimbatorul, si cine stie ce o mai fi.

 

Nu am avut inspiratia sa ii iau numarul de telefon. Platforma era pe drum asa ca nu am mai stat.

 

Uimitor cat ne chinuiam sa scoatem motorul de sub parapet, au trecut doi motociclisti spre Vatra Dornei, s-au uitat si si-au vazut de drum.

 

Daca are cineva detalii ce s-a mai intamplat, daca l-a prins politia pe nenorocit (ii identificasera masina, era ajuns deja pe la Bistrita) as fi curios sa aflu detalii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adică? Vine un spart cu un jaf de Q7 spre mine, eu fiind pe moto, ma arunc in sant sa ma salvez și el scapă nevinovat? Exista vreo camera video in acea zona? Îl dai in judecată și la Haga pana la urma pe boschetar și tot faci ceva. Asta dacă ai cu ce, sau cu cine!

A fost contact intre moto si auto? Ca daca nu e putin probabil sa poata fi tras individul la raspundere. Oricum e greu sa-l gaseasca pe unul cu nr de bg...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca motociclistul nu necesita ingrijiri medicale e doar o tamponare pt care organul depune eforturi minime in vederea identificarii individului. Been there, cu conserva m-a lovit un "bulgar" care nu mi-a dat prioritate. Initial el cu gura ca eu as fi fost de vina, cand a vz ca nu tine s-a urcat in masina si dus a fost. Erau 2 cefe late in auto, eu singur, n-aveam cum sa ma opun. Desi am avut numarul masinii si imagini clare cu moaca individului + auto polutia nu a facut nimic, mi-a dat autorizatie pt reparatie si noapte buna...

Pe cine sa dai in judecata, polutia trebuie sa-l identifice si probabil ca nu se va forta si nici simplu nu e.

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

El mi-a spus ca a refuzat ambulanta (a semnat ca e ok) dar l-am sfatuit odata ajuns in Vatra Dornei sa isi dea seama ca are dureri groaznice de cap si sa mearga la spital.

 

Ca sa fie "Cu victime". Acum nu stiu daca m-a ascultat au ba. De aceea eram curios daca are cineva detalii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca spui că te doare ceva, orice, picior, gat, etc, poliția este obligată să deschidă un dosar de cercetare penală. Vei fi luat și de salvare și ți se vor face și investigații medicale. Nu încurajez sub nicio forma minciuna, dar când ai a face cu scursuri trebuie făcut ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...