Sari la conținut

Bucuresti - Sibiu ( drum spre babele )


yusuf
 Share

Postări Recomandate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar drumul este permis pina aproape de Piatra Arsa. Acolo faci stinga la Babele (pe jo).

Teoretic drumul nu e perms spre Piatra Arsa pe ncaieri. Prin Moroieni e inchis pentru lucrari de la Bolboci in sus, spre Dichiu. Dinspre Cuibu Dorului e in continuare inchis, nu s-au terminat lucrarile incepute acum vreo 5 ani.

 

Repet! Teoretic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar. Dar la Cuibu Dorului se trece pe langa, o banda fiind eliberata. La Dichiu insa e baricadat bine drumul catre Pestera. Totusi e un du-te vino continuu - masini, biciclete, motoare si chiar pietoni ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DN71 - DJ713. Mergi linistit. Am mers Ipotetic vorbind, am un prieten care a mers si acum 3 saptamani cu mobra pana acolo si ieri cu masina pe acelasi drum (ieri fiind zi de mers la cabana omu).

Atentie la masinile care coboara. Drumul are ... o banda si jumatate latime (poate chiar mai putin) iar turismele care coboara, in viraj, daca nu vad masina pe contrasens nu se dau la o parte de nicio culoare (ca... da-le dracu de motociclete ca pot merge si pe margine, n-au nevoie de o banta de circulatie. Sa stea acasa daca nu le convine X-( ).

Editat de Alexandru Boros
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am incercat ieri sa urcam din Moroieni, am intrebat niste conlocuitori la bodega daca drumul este asfaltat, este ne-au zis pina sus. Am urcat pina la sanatoriu, drumul este foarte prost, ne miram cum au asfaltat daca arata asa. Acolo surpriza, drumul nici macar indreptat de un greder cu lama, am intrebat pe cineva care cobora cu masina, este jalnic a zis, am facut cale intoarsa in tiganie si am urcat catre Sinaia. Si pina la Cota 1.000 tot asfalt prost, drumul denivelat, gropi, la fel ca multe drumuri din Dimbovita. La intrarea dinspre Cuibul Dorului este indicator de "Inchis-drum in lucru", oricum nu mai aveam chef de urcat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Regret ca nu am scris la timp, dar iata inca ceva detalii: drumul din Moroieni, pe la sanatoriu, se continua cu aproape 20km de macadam destul de deteriorat. Chiar si asa, sunt unii care merg cu viteza (de obicei dubite si gipuri) si te pudreaza bine cu praf, de-ti intra si pe unde nu ai gauri.

Cine vrea un chin mai scurt, dupa cativa km se ramifica drumul catre Scropoasa, dar e si mai nasol. Insa daca e uscat se poate face pana la capat si cu gume mai naspa (la urcare e mai urat putin). Oricum zburau pe acolo niste enduristi de ziceai ca sunt antilope.

E totusi si un avantaj pentru cei care sunt fani Zanoaga sau Padina: e mult mai liniste si mult mai putin praf de cand e inchisa breteaua din Dichiu.

Ca o concluzie, personal nu as merge cu un motor de sosea decat pana la Piatra Arsa, dar cu grija la nebuneala si la lipsa de prioritate pentru cei care urca. A! Si mi se pare de succes dimineata pe la 8; dupa s-a lasat cu hemoragie ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...