Sari la conținut

Caut manual Honda Hornet


lupuflorin
 Share

Postări Recomandate

Am achizitionat de curand o Honda Hornet , intretinuta ,aspect foarte bun , am sa pun in curand si fotografii si filmulet de cum suna motorul .

As dori un manual de intretinere Honda Hornet 2003 cb600F , si ceva mecanici pentru ele pe zona Bacau . Pe viitor as vrea sa-i pun un buton pentru avarii , momentan fac scoala pe Yamaha Fzr6 si aceia are buton de avarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu toate dupa 2001. La Transalp, din ce stiu, au din 2005 (bine, stiu, motoretele de dupa 2001). Mi-ar fi folosit atunci cand am stat pe marginea drumului, am stat cu semnal dreapta.

Am in plan sa pun macar pe spate (ajung mai usor la fire :-) ) ori cu ceva montaj cu 555, ori cu diode (exista ceva schema pe net) ori pur si simplu cu un releu, ca poate ii inghite bobina in paralel, + releu pe semnal spate dreapta, masa prin butonul de avarie, comand spate stanga .

Editat de IoM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

555 .....

Nu crezi ca te complici? La ce sa pui un CI daca tot ai un releu de semnalizare? Care nu am verificat dar probabil tine 4 becuri.

Daca ai vreun dubiu mai pui un releu auxiliar - cel de avarie - care cupleaza simultan semnalizarile stanga si dreapta si ai rezolvat problema. Asta daca nu gasesti intrerupator cu 2 circuite separate

.

Uite aici schema electrica de la CB600F 2001:


post-89376-0-95097100-1534188856_thumb.jpg

 

Vad ca in partea din stanga jos ai Hazard Switch care face exact ceea ce ti-am spus: porneste simultan cele 2 semnalizari. Mobra ta nu are/nu a avut buton de avarie?

Editat de Silver Arrow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai, arta de amoru artei 😎. Nu era doar integratu, erau si relee in planuitu montaj. Poate vreau sa mearga fara contact pus sau poate vreau sa blinkene cu tz hertzi 😁. Multumesc pt schema, da' martzoaga me e Transalp(2003). Poate trebuia sa subliniez cumva ca ma refer

strict la cazu meu. Si asa cum a zis, mi se pare cel mai simplu (si suficient) sa lucrez cu semnalele spate, iar, in cazul meu.

Editat de IoM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...