Sari la conținut

Pareri despre traseul Buc - Cluj?


heinrich08
 Share

Postări Recomandate

Pentru ca este aglomerat tare dupa Sighisoara si drum denivelat de la Acatari la Ungheni+lucrari la un pasaj de cale ferata dupa, a facut in iunie un traseu catre Tasnad prin Medias-Tirnaveni, mult mai pitoresc si destul de bun, doar cu citiva km in plus. In rest Valea Bogatii destul de sparta, dar se lucra la reparati.


» Post actualizat in 02 Aug 2018 11:25

Intre Gilau si Albac este asfalt, destul de denivelat mai ales pe linga lac, iar intre Poiana Horea-ALbac este Transursoaia, frumos, ingust, intortocheat, prin padure, plin de balega si nisip, dar bun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si acum cateva pareri personale dupa ce tocmai m-am intors la munca.

 

Am plecat pe varianta Brasov. Trafic ok, ceva aglomeratie prin busteni dar nimic notabil. A trebuit sa intru in Brasov si sa traversez orasul ca sa gasesc KFC. Dupa Brasov, au inceput nebunii sa depaseasca cu mine venind de pe contrasens in linie dreapta. Dupa Sighisoara am stat numai dupa tiruri, drumul Acatari - Ungheni foarte peticit dar fara probleme pe un adventure. Plecat la 7:30 de acasa, cu ceva pauze la benzinerii si la kfc, am reusit sa ajung in Cluj seara la 17. Frumos drumul, dar partea cu tirurile si mersul cu 30/50 este crima, a fost vis cand am intrat pe autostrada de la Turda, chiar si pentru 20min cat a durat.

 

Ieri am plecat la 10 dimineata din Floresti/Cluj pe varianta Rm Valcea. S-a terminat repede prima bucata din autostrada si am iesit in rond pe E81. De acolo coloana pana aproape de Alba iulia. Am mers cu 10km, doar din ambreiaj cu plecat de pe loc, inaintat 5m, frana si tot asa. Trafic si de pe contrasens, nu am fortat depasirile. Am ajuns in Sibiu dupa 3 ore jumate, unde din nou m-am oprit la KFC. 6 persoane in fata mea = 30 min pe ceas. Deja incepuse sa fie super cald, bordul imi arata 33 grade. Drumul din Sibiu pana aproape de Rm Valcea a fost foarte bun, ceva trafic dar macar se circula. Am reusit sa prind 70!!! Dupa aceea a inceput aglomeratie. Ca sa nu o mai lungesc, am ajuns la 20 acasa. 10 ore pe drum pentru 450 km, e drept ca am avut multe pauze pentru ca nu mai puteam de cald si de mersul incet.

 

Nu stiu de ce am impresia ca dupa 7 ani, ar trebui sa trec si eu in sfarsit pe masina. Daca tot stau in trafic, macar sa stau cu AC si sa ma uit pe telefon

Editat de heinrich08
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...