Sari la conținut

Alpinestars T-GP Plus R V2 Air textil


Postări Recomandate

Salut,

 

Am gasit aceasta geaca la un pret destul de bun (+-800lei). Este buna din punctul vostru de vedere? Eu am sa o folosesc prin oras si cand e mai cald dar si cand se raceste putin cu un hanorac ceva dedesubt. Isi merita banii sau e mai mult brand ul care "dicteaza" pretul. Eu am probat un oxford melbourne 2.0 care era undeva tot 650-700 de lei Multumesc pentru raspunsuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merge si la 15, dar mai iei un hanorac sau o bluza pe tine daca e. La 20-23 e ok doar cu tricou. Depinde de protectia la vant a motorului tau.

Eu am si o varianta WP tot din seriile astea T-GP si iarna merg doar in tricou pe dedesubt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc pentru răspuns. Am vorbit deja cu acest băiat a spus ca momentan nu primește comenzi și pe săptămână viitoare poate primi. Asta nu ar fii o problema nu ma grăbesc doar ca vreau sa știu ca e și bun ce cumpăr. O sa merg weekend ul următor la București și sper sa o găsesc pe stoc sa o probez pe undeva.

» Post actualizat in 04 Jul 2018 20:22

Pana la urma am văzut ca sunt mai multe modele.

1.T-GP Plus R V2 air care am înțeles ca are o ventilație mai buna.

2. T-GP Plus R v2 care e un textil simplu fără acele perforații.

3. T gp fast back

4. T gp jaws

 

Sincer sunt puțin în ceață și nu știu care e cea mai bună alegere din toate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia-ti o geaca de piele,lasa textilele.Geaca se poarta pt protectie in primul rand,daca vrei confort te imbraci in trening.Iar ca protectie textila e pistol cu apa pe langa piele.

Eu port deja de 2 sezoane geaca si de vreo 3 costumul full si pot sa spun ca mai ales cu geaca e foarte confortabil si ok ca ventilatie in mers.Am un alpinestars Gp plus R e si negru si nici nu e aerat dar are niste fante cu fermoar pe care daca le deschizi beneficiezi de foarte multa ventilatie.Costumul e tot alpinestars dar aerat (piele perforata) si se simte - ventilatie ff buna,chiar face diferenta.Si la peste 30 de grade nu iti este cald.

 

Eu iti recomand Gp plus R (dar de piele chiar si perforata dar piele sa fie) ca geaca pt ca e un bun all rounder care iti ofera o protectie ff buna si la un pret rezonabil (eu am luat-o de pe ebay cu aprox 250 de lire,pandeste reducerile de pe fc-moto ca o sa o gaesti la sub 300e).Alpinestars'ul e cam true size deci daca te masori si te uiti pe etaloanele lor,da bine nu gresesti.Ar fi bine intradevar sa probezi una ca sa vezi la ce masura te incadrezi,si atunci poti sa iti comanzi cu ochii inchisi de pe net.

Alte geci - eu m-am uitat si la Dainese - sunt mult mai scumpe pe aceleasi segmente fata de alpinestars (probabil tre sa il plateasca mai mult pe Rossi sau ceva),iar la alpinestars gecile din gama de varf zic eu ca nu merita banii.Adica sa dai 4-500e pe o geaca...mai ales ca deja Atem'ul sau si mai sus Gp-pro sau GP-tech incep sa fie foarte tight si race oriented (pozitie mult mai cambrata,mult mai stranse pe corp,protectii etc) si mult mai orientate spre circuit.

PArerea mea e ca iti iei o geaca pt leisure,plimbari etc si nu vrei sa stai in ea ca in ghips si atunci gp plus r asta e compromisul ideal intre protectie-confort-bani ori daca vrei racereala de orice fel pe strada sau pe circuit eu zic ca nu e cazul sa te mai uiti la geci ci sa te orientezi cu toata increderea spre costum full one piece.

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca o sa functionezi 80% din timp in oras mergi pe textil. Eu am Alpinestars GP R perforated leather si vara este crancen in trafic. Desi este perforated si are si acele fante la umeri prin care ar trebui sa mai intre aer, la viteza de oras nu se simte si ajungi acasa transpirat praf.

Sunt si geci textile cu acelasi grad de protectie la umeri si coate si mult mai confortabile pentru drumuri scurte in oras . Pentru coloana iti trebuie o alta protectie nu cea inclusa in geaca. Iti recomand alpinestars kr 1(nici nu o sa o simti atat de usoara este)

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Începător fiind am sa merg doar prin oraș în mare parte a timpului. Am sa incerc sa merg când e un trafic mai redus sa pot sa ma acomodez cu motocicleta. Din păcate varianta de piele depășește puțin bugetul meu. Mulțumesc pentru răspunsuri rămâne sa mai citesc și de pe forumurile din afară.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia-ti textil cu plasa pt oras. Cea de la inceputul topicului e perfecta.

Am avut 2 de piele Dainese si 1 Alpinestars GP Pro pe care l-am tinut 1 an si l-am vandut ca inclusiv in afara orasului muream cu ea, incat o bagam in topcase si mergeam in tricou. Daca esti rau de caldura vezi ca de la un punct incolo iti taie concentrarea si faci greseli.


Acum am 2 textile functie de sezon.

Pe la inceput te trezesti in weekend la 7 dim si te duci la plimbare cand e Bucurestiul doar al tau :)

Later Edit: acum am vazut ca esti din Bacau :D eh poti sa dormi un pic mai mult atunci
Later Later Edit: uita-te pe Revzilla pe youtube ca au reviewuri pt toate modelele enumerate de tine

Editat de LimpTA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GP Plus R v2 din piele am eu, varianta fara perforatii. Am ales-o fiindca era (cred) modelul cel mai tehnic de la A* fara cocoasa.

 

Pana pe la 25-26 de grade mi-e bine cu ea in afara orasului, este excelenta cand pleci de acasa pe racoare (deh, pielea e windproof) si te duci spre munti sa te distrezi pe serpentine. E mai stransa la brate si umeri ca o geaca textila si deci protectiile stau mult mai bine. Eu am si cazut cu ea si in afara de o mica zgarietura pe cot, n-are nimic. Ah, si o poti folosi si la iesiri pe circuit (in principiu eu pt asta o cumparasem, dar e asa de versatila incat o iau mai tot timpul la ture lungi, cand vremea e moderata ca temperatura).

 

In oras folosesc geaca textil + mesh si anume o Revit Tornado 2. Cu asta am mers anul trecut si la 10 grade, dar aveam pe sub ea un mid layer windproof si thermal. Oricum simteam frigul la brate in special. E facuta pt vara si oricate "straturi" ai pune pe tine tot nu se compara cu ceva din piele ori full textil (fara plasa).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce nu neagra? Daca este mesh nu are importanta, daca te gandesti ca se incalzeste. Sensibili mai sunteti unii!

 

Am purtat un sezon geaca Dainese mesh neagra. De fapt nici n-am tinut-o un sezon ca dupa o luna de vara in oras n-am mai suportat-o, efectiv te coci. Am vandut-o si am cumparat una de culoare deschisa (hi-viz partea de textil + gri mesh-ul). Diferenta a fost de la cer la pamant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

depinde si cat stai in 25-30 de grade si soare, asa cum ne place sa fie cand iesim cu motocicleta, .. cand stai in trafic 8 ore pe zi .. crede-ma ca negrul ala te topeste, mai ales cand te opresti, 1 minut daca nu bate vantul prin ea .. meshul ala nu mai are nici o treaba.
am textila cu mesh, neagra bineinteles ... regret amarnic, si cu una roz as schimba-o ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

In care trafic si ce oras stai tu 8 ore incontinuu pe zi? Pentru ca Bucurestiul intr-o zi infernala cu toate shtaurile si stopurile posibile il tai in 2, maxim 2.30 ore din oricare colt in celalalt.

Faci tu asta de 4 ori intr-o zi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre Luv, trafic e acolo pe unde merg masini ... si da, anul asta am stat in trafic cca 8 ore pe zi, in balcani, 10 zile, aglomeratie, caldura, orele amiezei ... ce discutam noi aici? traficul sau parerea fiecaruia despre geci de vara?
ce fel de admin umple un forum cu zeci de comentarii inutile pe zi?

mi-am zis parerea, ti-ai zis parerea .. get a job ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Bre nea, daca tot ne tragem de sireturi; te incalzesti intr-o geaca cand stai pe loc, nu cand mergi! Trafic nu inseamna sa mergi cu 40-50 si te mai opresti din cand in cand, ci atunci cand stai in shtau 10 kilometri si mergi 500 metri intr-o ora. daca tu te incalzesti in conditiile alea in mers apuca-te de altceva in afara de a da sfaturi.

 

Pe de alta parte raman cu impresia ca imi cam tii socoteala, vezi tu vreun avantaj cert facand asta, simti ca ne imprietenim astfel??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer eu ma gândeam la modelul rosu negru alb. Dar nici cel negru cu fluo yellow nu e rău.

» Post actualizat in 05 Jul 2018 18:28

Despre T-Jaws V2 air ce ziceti? Sau e diferenta doar de aspect?Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Alex!

Buget similar pentru geaca de vara am avut si eu, si-am cumparat o Alpinestars Viper Air de la bikermag.ro, vad ca inca o au la reducere. Ce-i drept nu au magazin in Bacau, dar e un model in plus pe care il poti lua in considerare.

 

E singura geaca de vara pe care am purtat-o dar mi se pare foarte potrivita pentru oras pe temperaturile astea.

Ventilatie cu fermoar la antebrate, mesh pe toata partea de sub-brat, piept si spate, culoare alba pe brate.

In principiu transpir doar pe spate in dreptul protectiei si la coate, dar ajung uscat la subrat si piept/abdomen.

 

E reglabila in dreptul soldului si la incheieturi. Are buzunar interior waterproof pentru acte.

 

Singurul dezavantaj al gecilor la acest nivel de pret e ca vin fara protectie la spate, au doar o spuma inclusa.

Asadar mai ai nevoie sa adaugi 150 RON la buget.

 

Bafta!

Editat de AlexAB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut și mulțumesc de răspuns.

 

Eu caut o geaca cu care pot sa merg și vara dar și când vine vremea mai rece etc. Abia pe data de 31 iulie am poligonul. După o sa fie în jur de o luna mai cald și după temperaturi de 15 20 25. Știu ca ar trebui 2 seturi de echipament dar momentan chiar nu îmi permit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alex, daca ai buget, exista geci 3 sezoane. Ai o geaca cu mesh la exterior, si la interior inca 1 sau 2 straturi. 1 strat pentru impermebilitate, 1 strat termic. Sunt 2 variante, unii producatori comaseaza cele 2 straturi in unul singur, altii le lasa in 3. CU o geaca de genul asta, poti merge de primavara, pana toamna.

Da, din pacate, sunt ceva mai scumpe, dar ai o solutie cap coada.

Clover Ventouring, RST Ventilator, Revit Levante, etc.

MOdelul pe care il cauti tu, vad ca e orientat spre strada. RST VENTILATOR se potriveste, si il gasesti la shop4moto de exemplu.

Da google geci 3 sezoane, si vezi ce gasesti, sunt variante.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...