Jump to content


Photo

Maroc la vara in august-septembrie


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#21 RobertAmbrozie

RobertAmbrozie

    Rider & biker

  • Membru
  • Pip
  • 450 posts
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI
  • Moto: Africa Twin XRV 750 RD04

Posted 02 March 2018 - 06:39 AM

Da , pretul este pe un pat intr-o cabina cu inca 3 barbati .

Da , biletele se scumpesc pe masura ce se apropie plecarea . E posibil chiar sa nu mai gasesti locuri . In martie , de fiecare data , am vazut ferryul plin ochi . Si noi luasem bilete in Decembrie .

Sa nu te urci pe ferryboat fara mancare si apa pentru 3 zile pe care o cumperi de supermarketul din portul de plecare , Genova . Daca nu faci asta o sa platesti preturi uriase pe ferry ca sa mananci si sa bei . Valabil si la intoarcerea din Maroc ,ci exceptia faptului ca nu ai supermarket in terminalul Tangier Med , trebuie sa te aprovizionezi din ultimul oras marocan vizitat .
» Post actualizat in 02 Mar 2018 04:43
Ferryboatul e ca un hotel urias cu sute de cabine . Sa iti iei o tinuta lejera si papuci . Echipamentul moto il pui in dulap pentru 3 zile , cat stai pe ferry . Vezi ca au un cinematograf pe puntea superioara unde ruleaza filme bune .
» Post actualizat in 02 Mar 2018 07:36
Conditiile pe ferry boat sunt corecte , dus si aer conditionat. In general cei care fac repartizarea in cabine incearca sa nu mixeze europeni cu africani , dar asta nu e o regula de fier . Dar cei care isi iau bilet la cabina sunt civilizati , de regula . O sa mai gasesti motociclisti , expeditionari si tot felul de aventurieri care se duc in Africa . Poti sa mai afli una alta de la ei, la o cafea .

,, In mintea stramba si lucrul drept se stramba " - Parintele Arsenie Boca

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

DMCA.com Protection Status