Sari la conținut

Scoala moto


Popica1948
 Share

Postări Recomandate

Salut,

Eu am fost elevul lor(din pacate). Tot ce pot sa iti zic, e ca mai bine iti alegi alta scoala.
In 2013 cand am facut eu scoala aveau un singur instructor, care nu prea si-a dat interesul cu mine. Ma lasa singur in poligon si el pleca la traseu cu altii, ca sa nu mai zic ca nici poligonul complet nu mi l-a explicat. Din ce mi-a spus el, stiam cam 85% din manevrele care trebuiesc executate.
Motocicletele lor erau PRAF, mai ales daca e sa iesi cu ele in oras(Hornetul de 600 avea o problema si se incalzea excesiv, Honda de 250 avea anvelope de pe vremea bunicii si tocite asa de tare ca nu se mai vedeau urme de rizuri) In plus, avea 3 oglinzi pe 4 motociclete(3 oglinzi, nu 3 perechi de oglinzi). Cand am iesit in oras cu aia de 125 trebuia sa intorc capul ca sa ma asigur, la schimbarea directiei de mers.

Si sa stii ca treaba asta cu mai multe sedii este irelevanta. Au mai multe sedii, dar tu o sa ajungi sa faci orele tot in poligonul de pe strada Ilioara. In sediile lor o sa ajungi odata sa iti faci vizita medicala( care nu e inclusa in pretul cerut initial) si mai vii de 2-3 ori pentru niste ore de legislatie rutiera.


Iti recomand alte scoli. Am auzit oameni multumiti de Louis, de AMI Moto, de Adi moto. Bidi Trans nu e o optiune. Si tare cred ca daca pretul e un factor important pentru tine, poti gasi ceva mai ieftin de atat.
Bidi Trans e afacerea unuia care are scoala moto pentru mai multe categorii si nu prea are bani sa investeasca in toate vehiculele scolii.

Editat de gabizxc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...