Sari la conținut

Huligan a primit karma?


Biker.Boy
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 78
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Eu sunt motociclist incepator(Bucuresti) de cateva zile, dar in astea cateva zile interactiunea cu soferii m-a uimit in sensul pozitiv, Nu m-am ferit de arterele aglomerate sau de orele de varf. am mers atat pe timp de zi cat si dupa lasarea intunericului.

 

in peste 99% din cazuri soferii mi-au facut loc sau m-au protejat, iar cand un sofer a gresit, nu am incercat sa-l presez, i-am creat portita de trecere chiar daca eu am franat pana la oprire.

 

Deci in acest moment sunt confuz, pentru ca eu ma asteptam la o o jungla in care sunt urmarit sa mi se ia viata la fiecare intersectie...

 

Bineinteles, ca raman in garda, dar ca prima impresie sunt uimit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci in acest moment sunt confuz, pentru ca eu ma asteptam la o o jungla in care sunt urmarit sa mi se ia viata la fiecare intersectie...

Fii serios, nu exista asa ceva!

Cel mult vreun prost/neatent/smecher care te poate pune in situatii delicate daca tu nu il citesti din timp sau ... mergi mult prea tare pentru cit de bine stii de fapt sa calaresti pe mobra.

Atentie, cumpatare, progresie si lucrurile vor merge bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Pe baiatul care a cazut l-am mai vazut prin pipera, tot calare pe acelasi enduro-touring din asta nou, seamana cu Tenere1200 ceva. Nu mergea disperat cand l-am mai vazut eu. Ii dau un 35+ asa dupa conformatie ca l-am vazut de aproape. Cel mai probabil a dormit pe el sau a vrut sa se bage prin dreapta printe cei 2 si ghinion.

Ma trezesc si eu dupa 1 luna dupa ce a aparut topicu :)) se vede clar ca a accelerat ca sa ajunga in dreptul citroenului si sa ii foota un picior in oglinda (dati speedu' la 0.5 pe iutub si o sa vedeti picioru' drept cum se ridica de pe scarita inainte sa se dea peste cap oglinda masinii). Se vede la fel de clar ca se uita spre masina si nu in fata, asa ca l-a surprins frana colegului din fata (care pare ca a incetinit ca sa certe soferul masinii). Imi pare bine ca a ramas pe roti cel din fata si ca nu a cazut cu tot cu pasager.

 

Din ce stiu, cel care a provocat are sub 30 de ani, motor de cativa ani si mergea destul de linistit (nu stiu ce nervi l-or fi apucat acuma). Si are piciorul stang varza (i-a cazut motoru' destul de nasol pe el).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...