Sari la conținut

Accident moto A2 , sens București-> CT pod cernavoda


alecsutzyu
 Share

Postări Recomandate

Da, era amic cu un coleg de-al meu de munca. E mare pacat, nu era vreun cocalar care isi luase R1 sa impresioneze gagicile din sat. Sambata se ducea la o nunta. Prietena lui a mers cu masina si el a zis ca vine cu motorul abia cumparat.

 

Nah, stiu ca pe autostrada e printre cele mai safe locuri, dar eu ca prim drum n-as fi mers asa departe. E totusi viteza si tre sa cunosti mobra aia cat de cat. Tin minte ca prima mea "tura" a fost pana la Snagov si inapoi. Si luam sensurile giratorii cu 10-15 km/h (ca tramvaiul, vorba unora de aici).

 

Sper ca cei care abia au luat carnetul sa invete ceva din tragedia asta :|

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dumnezeul sa il odihneasca!

 

Ce avem de invatat, mai ales cei noi, prima tura cu motorul sa fie facuta pana la poligon sau intr-un spatiu unde te poti juca in voie, viteze relativ mici si unde pericolele sunt mult mai reduse.

 

Pentru mine, prima tura a fost la service pentru montatul crashbarului, iar apoi o ora in poligon si dupa pana la Snagov.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate baiatul ala s-a prapadit si noi ne contram intre noi. Parca, ceva, nu este in regula. Hai sa lasam orgoliile si sa tinem cont de tragedia care a avut loc.

D-zeu sa-l ierte si putere familiei si celor dragi, sa depaseasca acest moment nenorocit, ca de uitat nu se poate uita.

Hai s-o luam mai cumpatat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citesc comentariile si ma doare capul. Nu stiu cauza accidentului, dar ma voi referi la ce am citit. Daca temperatura e joasa, normal ca te dai pe curbe ca tramvaiul, cine esti tu mare smeu sa te dai iarna ca si vara, sau regulile fizicii nu se aplica tie? La inceputul sezonului mergeam noaptea si la 3 C si mergeam fix ca tramvaiul si sa vezi chestie, am ajuns acasa intreg, Ma dore fix in cot ca unu se sa intr-un fel sau altul in alt fel, Scopul meu e sa ma simt bine pe mobra si sa ajung acasa seara si eu si mobra la fel cum am plecat. In rest mi re rupe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, era amic cu un coleg de-al meu de munca. E mare pacat, nu era vreun cocalar care isi luase R1 sa impresioneze gagicile din sat. Sambata se ducea la o nunta. Prietena lui a mers cu masina si el a zis ca vine cu motorul abia cumparat.

[...]

 

Sper ca cei care abia au luat carnetul sa invete ceva din tragedia asta :|

 

Plm...miercuri a luat A-ul, vineri a luat motorul, sambata (probabil primul drum) a cazut :eek:

 

Si da, casca cica ii era mare, asa le spunea unor prieteni.

 

Fir-ar sa fie! Furtuna perfecta...

 

1. Incepator absolut

2. Probabil obosit de drum lung, eventual si congelat

3. Probabil primul drum de oarece viteza

4. Mobra noua - nu ca mai conteaza, tinand cont ca nu era invatat cu alta

5. Posibil: viteza mai mare decat era confortabil, denivelari, probleme cu traficul, probleme cu aderenta

 

Ca sa fie treaba-treaba, si casca larga.

 

Condoleante celor apropiati! :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@george05

 

O parere absolut pertinenta, spre deosebire de cea a "ASULUI" nostru care insista sa ne impartaseasca din vasta lui experienta prin afirmatii ce starnesc.. doar rasul. Corect "ASULE" era sa spui ca pentru tine s-a terminat sezonul, nu sa generalizezi si nicidecum sa sugerezi altora sa faca acelasi lucru doar pentru ca tie iti este frica sa mergi sub 20 de grade.

 

Lasa textele cu mine, nu tine. Apropo, 9k+ si inca in crestere, ca pentru mine nu s-a terminat sezonul, asta asa, ca sa vorbim pe cifre, ca vad ca iti place. Mai era o discutie tot despre cifre, ceva cu 6m, ai dat-o din colt in colt si acolo.

 

Lasa "ASULE", nu iti face griji in privinta mea, imi port singur de grija de foarte multi ani, ar fi si culmea sa incep sa ascult aberatiile tale. Ma agit, deh, masochist, pentru ca bati campii aiurea, fara posibilitatea de a iti sustine afirmatiile, in cazul de fata ai si decis factorul care a produs accidentul, la fel ca si in cazul franei pana in 6m.

 

Daca te dai "AS" trebuie sa demonstrezi, punct! Altfel esti mai rau decat cei pe care ii critici.

 

Franezi in distanta cu care te-ai laudat? Asteptam toti cu interes dovada video, dovada care, fie vorba intre noi, ar inchide gura tuturor. Uite, eu dau o lada de bere si platesc si un curs "avansat" pe care zici ca il sustii. Asta ca sa iti demonstrez ca dorinta de a progresa este mai mare decat orgoliul.

 

Tare imi e insa ca iar o scalzi, mai era unul tot asa, "AS" ca tine, si cand a fost vorba sa puna dovada cu ce poate, ups, a bagat capul in nisip. Textele astea de doi bani, cum ca voi nu aveti ce sa demonstrati nu tin, cu atat mai mult cu cat va laudati, pacat ca fara acoperire.

 

E ok "ASULE", noi sa fim sanatosi, sa imi zici cand ti se face dor de munte, iti mai trimit cateva fotografii, sa ai pentru iarna in care deja ai intrat.

 

PS. Canta deja colindele la tine?

Esti exact genul de ...naiv cauia-i invarte lumea casca in cap dar merge...tare.Are 9000k si sare la gat pe forum dupa ce rupe asfaltul la 15 grade.Probabil ai fani daca nu ti-ai luat o casca in gura in viata reala.Ma uit cu interes pe aici pana prin februarie cand poate incheie si zeii sezonul, ce zici?Promit ca pun si floricele

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@R3Kin

 

Amice, nu sar la gatul nimanui, doar combat niste aberatii, nimic mai simplu. Daca nu ai posibilitatea de a intelege niste lucruri elementare, te rog sa te abtii. Nu stiu cand incheie zeii de care vorbesti sezonul, eu il voi incheia in momentul in care aderenta o sa fie cu adevarat scazuta. Nu e cazul acum, nu la 20 de grade.

 

Inteleg ca si la tine canta colindele, e ok, nu-i nicio rusine, dar nu incerca, precum "ASII" de mai sus, sa impui altora niste limite peste care tu la randul tau nu poti trece. Nu esti etalon in domeniu.

 

 

Toate bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Azi am vazut si pornit motoreta implicata in accident.Se afla la district la noi.Motopolitistul care a sosit la accident l-a gasit cu casca sarita si traumatisme grave:craniocerebral si fractura deschisa la un membru inferior.Era incepator,moto de o zi si prima iesire...si ultima.Casca prea mare se pare ca a sarit de pe cap la impact.Aveti grija ce puneti pe cap.O casca fixa si buna putea face diferenta...putea.Acum vorbele sunt in van.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...