Sari la conținut

Accident Fiscalia lângă Drăgășani


Alinache
 Share

Postări Recomandate

 

Nu stiu cat conteaza varsta. Eu am 30 proaspat impliniti,am facut copil la 24 pentru ca asa ne-am dorit. Ai punctat foarte bine influenta media asupra mentalitatii actuale a tineretului. S-a ajuns in stadiul in care totul se face in urma citirii unui articol pe site-urile de socializare. S-a ajuns in stadiul in care sunt oameni care isi cresc copii dupa cum dicteaza nu stiu ce carte sau nu stiu ce talk show hostess. Vorbele si invataturile parintilor si bunicilor au devenit invechite si inapoiate pentru marea majoritate. Cresterea copilului trebuie sa fie conform trendului,altfel nu te poti integra in grupul de prieteni facebucisti care nu scot capul din smartphone decat sa iti arate nu stiu ce citat. Din pacate asa isi invata si copii. Al meu cand iese la joaca are 2maini si 2 picioare si un cap,prietenii lui de joaca au o tableta o bancuta si un poponeata. Apoi se plang parintii ce al lor copchil vorbeste greu,este bonlavicios,nu se integreaza si nu este in stare sa se imbrace singur,etc. Sunt copii care stagneaza psihic,al caror parinti prefera sa apeleze la tehnologie sa scape de un plans,de un tipat "lasa ca ii dau telefonul si se calmeaza!" Eu sincer ii ard una la poponeata scurt,dupa care se duce in treaba lui unde se apuca iar de joaca,dar si-a adus aminte ca el este copchil si eu sunt tasu! Nu este un copil traumatizat,este capabil sa se integreze in orice colectiv,se descurca foarte bine la gradinita,scrie,citeste,stie sa se apere daca este cazul si ISI STIE LOCUL. Inca nu stie sa se joace GTA dar stie sa ridice un cort,ce lemne sa adune pentru foc,cum sa se urce intr-un copac,stie sa foloseasca o surubelnita si o trusa de traforaj si stie sa isi controleze cainele,care cantareste de 2 ori cat el,de unul singur,exemple ar mai fi. Pentru unii astea sunt chestii invechite,eu consider ca va avea suficient timp pentru calculator mai tarziu,dar sa fie barbat trebuie sa invete "acusica". Sta tasu la munca 10 ore pe PC nu este nevoie sa faca si el acelasi lucru. Acelasi lucru il patesc si eu ca adult cand ies cu grupul in oras,eu nefiind detinator de cont facebook,da nu exist! Ei imi arata gif-uri,commenturi si poze... eu incerc sa stau de vorba si sa fac o caterinca,lucru care se intampla foarte greu. O conversation dureaza fix 5 min apoi se revine la facebook. Apoi ii aud cum sar cu sfaturi in privinta cresterii copilului sau dresarii cateilor de talie mare, despre cum se face un acoperis(ei nu stiu ce-i aia o negresa, dar au citit pe facebook si acum dau sfaturi). Eu ma pot adapta la orice grup fie ei intelectuali fie ei golani,in schimb prietenii nu se simt in largul lor daca la masa sunt 10 persoane si alea 10 persoane nu stau cu ochii in device. Asta este indobitocire si inrobire a gandirii libere. Internetul este bun atat timp cat il folosesti ca pe o unealta nu ca pe un mod de viata...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 147
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Isteria in masa!

Haideti sa incercam sa si gandim, sa nu ne lasam influentati de prima impresie, sa discernem amanuntele si nuantele!

 

ZZTop isi imagina ca e copil cand i dadeau paznicii palme dupa ceafa . A ramas traumatizat si acum duce razboaie mari pe net .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand am spus ca 90% din populatia Ro are nevoie de un consult...??

 

 

 

Luigi, eu ti am nimerit bine varsta dar tu ai dat o n balarii...chiar ne cunoastem si ne intelegem destulde bine cand ne intalneam. cum ti am vazut poza mi am cerut scuze si mi am retras cuvintele, DAAR, caci mereu este unul, incepeti sa bateti toti campii aiurea.

 

deci voi , marii bikeri pe motocliclsim, desfiintati Psihologia , Psihanaliza, marii profesori universitari, etc..ca stiti voi ce se intampla acasa, ca palma hotarata e sfanta!

 

voi nu pricepeti ca exista si alte metode !!

 

bagati mare in continuare! dimineata de trezire o palma hotarata! la amiaza un sut in fund si seara un bobarnac!

 

 

 

Sabine, tu mare biker de Braila, care mai dai cate o palma la copil pentru calire, te ai gasit sa l desfiintezi pe Profesorul Murray Strauss de la Unive din New Hampshire! si la noi daca mergi la fac de Psihologie or sa te bage la putin tratament!

 

ce sa mai zic! o dau in glume ...LUigi, daca esti mandru de ce ai facut, sa mai bagi cate un capac hotarat atunci! ca o dat roade! cu cat dai mai tare, cu atat rezultatele vor fi mai bune!

 

Alinache! e topicul tau si iti place Psihologia, de ce nu ai curaj sa ti dai cu parerea?? de ce nu i ai bagat 2 capace pe loc sotiei sa si revina?


» Post actualizat in 23 Sep 2017 08:37

ZZTop isi imagina ca e copil cand i dadeau paznicii palme dupa ceafa . A ramas traumatizat si acum duce razboaie mari pe net .

cand ti am spus ca ai LOW IQ, nu m ai crezut...et voila!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alinache a trecut printr-un accident si a luat lucrurile mai in gluma decat tine la o remarca a lui LUV legata de o palma data la junior . Cand 10 oameni iti zici sa te duci sa te culci ca esti beat dar tu o ti tot pe a ta , e clar cine are probleme .

 

Zi acum sincer , inca simti cum te ustura ceafa te de adult cu suflet de copil ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alinache a trecut printr-un accident si a luat lucrurile mai in gluma decat tine la o remarca a lui LUV legata de o palma data la junior . Cand 10 oameni iti zici sa te duci sa te culci ca esti beat dar tu o ti tot pe a ta , e clar cine are probleme .

 

Zi acum sincer , inca simti cum te ustura ceafa te de adult cu suflet de copil ?

mai mult decat 10 mi au spus...

 

remarca lui LUV a fost de pomin . " trebuia sa i dai o palma sotiei aflata in stare de soc" ..." eu la copil i am dat o palma ferma si hotarata in prima zi de scoala"

 

 

 

un copil la 5--7 ani este destul de destept si intelege multe...daca l duceti la un psiholog bun, el va spune tot! de palmele voastre, tipete, injurturi , drakuilei...Frumoasa educatie!

 

Sabine ai curaj sa mergeti cu el la un psiholog? hmmmm nu cred !.o sa spuna tot!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marturie cutremuratoare, lumea e in stare de soc.

Pe scenă, Adrian Daminescu părea unul dintre cei mai inabordabili artisti. Invitat în emisiunea „Dincolo de aparenţe”, Adrian Daminescu a făcut o mărturisire surprinzătoare. Deşi avea 33 de ani, mama sa, care impunea reguli foarte stricte, l-a bătut chiar în faţa unei iubite. Motivul e aproape incredibil…. a întârziat peste ora la care a promis că vine acasă

 

„Mama nu mă pedepsea, îmi mai scăpa câte o labă aşa după ceafă. Asta am păţit-o până la 33 de ani, vreau să spun. La 33 de ani aveam o iubită pe care şi mama o chema şi îm spunea că la ora 9 să fiu în casă. Şi odată aveam nişte invitaţi acasă, şi eu am întârziat un sfert de oră. Şi de faţă cu iubita mea mama mi-a dat un dos de la labă şi nu am avut ce să fac, am plecat capul. Şi asta a fost discuţia. Prietena n-a comentat chestia asta, a venit vorba de asta la un an şi jumătate după, şi i-am spus că nu puteam să ripostez pentru că este mama mea, creatoarea mea,” a spus Adrian Daminescu, la emisiunea „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fii atent la asta:

Ultima rundă din sezonul normal l-a propulsat însă în centrul reflectoarelor pe jucătorul de 27 de ani, când, la Giurgiu, în înfrângerea cu 0-3, mijlocașul botoșănenilor a avut o neînțelegere cu Leo Grozavu și a fost lovit în barbă de antrenor.

 

A urmat un conflict de durată și o întreagă polemică în presă și în lumea fotbalului. Cei doi au reușit să treacă peste incident, iar Cătălin a suferit o transformare spectaculoasă!

 

Ironic sau nu, palma aplicată de Leo l-a ambiționat pe Golofca și acesta a devenit unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1. Mai precis, de la acel incident, a reușit să puncteze de 4 ori în partidele din play-out, situându-se în topul clasamentului golgeterilor începând cu etapa următoare incidentului de la Giurgiu. În această perioadă, tot 4 goluri au mai înscris Hanca (Dinamo), Alibec (Steaua), Deac (CFR) și Țucudean (Viitorul).

 

Golofca a fost adus de Botoșani de la Rapid CFR Suceava în ianuarie 2016, însă într-o primă fază nu a fost oprit în lotul moldovenilor. A fost readus în vara trecută și între timp a devenit golgeterul echipei, cu 8 reușite.

» Post actualizat in 23 Sep 2017 09:27

Golgeter, bai baiatule!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da! palma si dosul de palma! ala e secretul !!!!

 

tu iti dai seama ce bataie si o luat Djokovic de mic?

 

nu mai zic de Serena Williams..si o luat bataie ca pe plantatia de bumbac!!!!

 

Ronaldo, Ronaldino, Mesi . toti au trecut prin palme sanatoase!

Editat de ZZTOP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu. Nici ma-sa nu cred ca stie :)))

» Post actualizat in 23 Sep 2017 09:36

Cat a marcat Daminescu adica.

:tempted:

» Post actualizat in 23 Sep 2017 09:52

Asa e. Cu palma pare prea personal, cu biciul e umilitor. Paru' e sfant. Impersonal, rece, de neparat. Nu ai cum sa dai gres.

Paru e din popor, este bio, natural. poti sa l personalizezi chiar. de dud, nuc sau cires! poti sa scrii si ceva citate pe el. ptr incurajare!

» Post actualizat in 23 Sep 2017 10:01

Sabin de la Braila nu cred ca a citit tot..sunt nevoit sa repet, mai ales ca el aplica palme frecvent.

 

"Murray Strauss, fondator si codirector al Laboratorului de Cercetare Al Familiei, profesor de sociologie la Universitatea New Hampshire a dedicat mai bine de 10 ani cercetarilor legate de abuzul fizic asupra copiilor, indeosebi cel legat de palmuire.

 

A palmui un copil nu-l va face mai ascultator sau mai puternic. In cel mai bun caz, aceasta metoda disciplinara va functiona o scurta perioada. In schimb, va lasa urme adanci in psihicul celui mic, rani care ii vor afecta cresterea si adaptarea ulterioare. Un copil batut este un copil care sufera. In aceasta situatie, este recomandata o vizita la psihologul pentru copii in vederea inceperii unui tratament psihoterapeutic"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da! palma si dosul de palma! ala e secretul !!!!

 

tu iti dai seama ce bataie si o luat Djokovic de mic?

 

nu mai zic de Serena Williams..si o luat bataie ca pe plantatia de bumbac!!!!

 

Ronaldo, Ronaldino, Mesi . toti au trecut prin palme sanatoase!

Stimate domn :))))

Nu desfiintez invataturile/descoperirile nici unui psihilog/psihiatru. Nu sunt incult,faci o confuzie. Nu agreez batutul copilului in maniera gandita de tine si nu procedez asa cu al meu plod si condamn parintii care o fac. Sa stii ca de nevoie am fost nevoit sa merg cu baiatul la psiholog, a vazut ceva oribil intorcandu-ne de la munte(accident) si nu vroia sa vorbeasca despre asta si m-am gandit poate este mai bine sa apelez la cineva din exterior. A povestit baiatul vrute si nevrute,inclusiv palma de la tasu'. Din fericire am baiat puternic si il ii trece repede. Psiholoaga mi-a spus cave zdravan la cap,nu are nici un fel de sechela. In fine,convigerile iti apartin,confuzi violenta cu educatia. Eu am fost la propriu abuzat de tatal meu,mi-a facut orice,de la invelit in cearceaf so batut cu facaletul pana la coaste,mandibula rupta. In afara de abuz sexual ORICE. Asta nu este lucru de spus pe un (cuvant urat) de forum,dar incerc sa demonstrez ca un copil puternic trece peste orice. Acum vei spune ca asta este motivul pentru care ii dau una la poponeata baiatului meu. GRESIT! Eu niciodata nu voi face ca tatal meu. Mai trebuie sa stii si ce sa alegi in viata,trebuie sa stii sa alegi si binele din cel mai mare rau care ti s-a facut. Omul nu este atat de plapand pe cat il consideri tu! Palma aia primita la momentul potrivit m-a invatat sa respect omul care ma respecta pe mine si orice ai zice,orice citat din nu stiu ce carte a vreunui soarece de biblioteca care spune ca studiaza gandirea umana si el nu are relatii cu oamenii din jurul lui este egal cu zero. Comportamentul uman il inveti vorbind cu oamenii nu de pe net sau din carti. Si pana sa sari cu gura sa ma duc la psiholog eu,iti spun ca am fost si culmea sunt perfect intreg la minte...mai putin cand vine vorba de unguri(dar nu are legatura cu palmuta mamei). Sa stii ca nu doar romanii procedeaza asa. Extremisti vor fi mereu in orice domeniu. Mai trebuie sa stii ce sa alegi. Eu vreau ca baiatul meu sa se descurce si sa fie barbat,dela mare barbos cu voce groasa. Exact ca tasu. Nu ca sa para dur pe strada ci ca sa fie dur cu greutatile vietii. Te rog nu mai interpreta fragmente din ce scriu,nu esti psiholog,sotia ta este. M-a tinut mama suficient in brate,mi-a dat tzatza si tata ma rupt. Uite ca al meu copil creste fericit cu parintii lui,nu uitat pe la bunici,in conditii decente,dezvoltat psihic si sigur pe el. Chiar am probleme ce vorbeste non stop la gradinita si ni s-a atras atentia...rezolva tati cu o vizita surpriza la ore. Esti prea abrupt in gandire,nu suntem oameni care maltratam,ai gresit publicul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este vorba despre un profesor care a facut cercetare timp de 10 ani! ...daca intelegeti ce inseamna..


» Post actualizat in 23 Sep 2017 10:10

Sabine, citeste mai sus!..este legat de palmuire! tocmai depsre palma ferma si hotarata este vorba.

 

esti tu abrupt in gandire! nu pricepi odata ca educatia nu se face cu palma?????? ce naiba!! pari baiat istet! vorbeste cu orice psiholog din lumea asta si ti va spune ca nu vei obtine niciun rezultat cu palma..ma rog, obtii pe termen scurt dar asta lasa rani adanci in psihicul celui mic.

 

e soare afara, ma duc sa dau o tura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:tempted:

» Post actualizat in 23 Sep 2017 09:52

 

Paru e din popor, este bio, natural. poti sa l personalizezi chiar. de dud, nuc sau cires! poti sa scrii si ceva citate pe el. ptr incurajare!

» Post actualizat in 23 Sep 2017 10:01

 

Sabin de la Braila nu cred ca a citit tot..sunt nevoit sa repet, mai ales ca el aplica palme frecvent.

 

"Murray Strauss, fondator si codirector al Laboratorului de Cercetare Al Familiei, profesor de sociologie la Universitatea New Hampshire a dedicat mai bine de 10 ani cercetarilor legate de abuzul fizic asupra copiilor, indeosebi cel legat de palmuire.

 

A palmui un copil nu-l va face mai ascultator sau mai puternic. In cel mai bun caz, aceasta metoda disciplinara va functiona o scurta perioada. In schimb, va lasa urme adanci in psihicul celui mic, rani care ii vor afecta cresterea si adaptarea ulterioare. Un copil batut este un copil care sufera. In aceasta situatie, este recomandata o vizita la psihologul pentru copii in vederea inceperii unui tratament psihoterapeutic"

Ma floci hai ca ma enervezi,de unde ai tras concluzia ca imi bat continuu copilul. Tu esti intreg la cap? Chiar am crezut ca port o discutie cu un adult,dar vad ca ai inceput sa tragi concluzii gratuite si sa imi pui actiuni necuviincioase in carca. Tot repeti sabin din Braila,ai vreo problema ca sunt din Braila? Esti cumva frustrat ca iti luai bataita de la baietii de la scoala,sau ca fata dorita il alegea mereu pe ala care il urai tu,cu comportament de omul pesterii?

Totusi iti mai dai o sansa,poate am inteles gresit. Chiar acum traumatizatul de baiatul meu de 6 ani(aproape,mai are) intoarce frigaruile pe gratar si eu ma uit. Tocmai il intrebasem daca el crede ca tati il "rupe" cu bataia sau daca ii este frica de mine. Baiatul meu nu stie sa minta si nu are filtru,exact ca tasu. Raspunsul este cutremurator: "Nu tati tu ma iubesti cel mai mult si grija de mine". Nu ma pune ca il inregistrez :))))

Stimate domn,daca iti lipseste darul de a fi parinte in orice situatie nu ne damna pe toti. Noi suntem aici sa te ajutam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fiindca ai dat o palma unui copil mic. d aia iti zic Sabin de la Braila!. asa meriti!

 

floci esti tu! poftim! hahah ce expresie " floci"! tie iti recomand o carte " inteligenta emotionala" o gasesti pe net, comanzi de pe site. e scris de un evreu! o sa mi sara in cap Wolfman..aoleeeeu Romanieee! ... cel mai bun neochirurg din RO este un evreu..WOlfman! sari pe el cu bata!

 

culmea, sunt pe un forum cu bikeri! opened mind, spirit tanar, etc..tralala..si se dau capace la copii ca in anii 30...

 

Sabine, palmele alea aplicate sunt bine memorate , stai relax..... nu pricepi omule ca poti sa ai rezultate mai bune fara palme? de curiozitate, inainte sa se nasca copilul ai pus mana pe o carte depsre educarea copilului? cum sa devi un parinte bun? daca ai citit , arata mi si mie unde scrie de vreo palma!!!!

 

este ff simplu sa faci un copil...dar sa fii un bun parinte este f greu si cere mult efort! desigur, cel mai simplu mod e " palma lui Luigi" aia nu cere niciun efort, doar ridici bratul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand dai o tura prin BUC, iti art un copil de 4-5 ani , niciodata palmuit ...repet NICIODATA! niciodata nu a tipat nimeni la el..sa vezi cum gandeste si cum se comporta. o sa ramai uimit....si iti arat si unii care fac crize, urla, au probleme la gradinita, etc..


» Post actualizat in 23 Sep 2017 11:42

Trebuie sa ajungem toti la psiholog, cred ca suntem frustrati ca l-a ajuns microbuzul din urma pe coleg...

 

 

hahaha...clar! Alinache! ce ne ai facut???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:tempted:


» Post actualizat in 23 Sep 2017 12:03

ar trebui inchis topicul asta..suntem prea departe de accidentul lui Alinache.

 

ptr viitori parinti, carti cu gramada pe net despre " parenting" . pune mana si citeste!!

 

ciao!

Editat de ZZTOP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am inteles ca era vorba de o palma punctuala, in codnitii iesite din comun, care sa scoata un om din starea de soc / criza de isterie.

de la asta, zztop a inceput sa faca teoria chibritului despre maltratarea fizica, in principiu sistematica, a copiilor. WTF?!?!?

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...