Sari la conținut

Motoreta 250 4t


Postări Recomandate

Buna seara,

Am o mare dilema,dupa o perioada fără motoreta pentru coclauri m-am decis sa revin la vechile obiceiuri însă nu sunt decis ce jucărie sa imi aleg...in principiu as vrea ceva in 4 timpi,250 cred ca e suficient însă nu stiu ce sa aleg.Dupa lungi căutări si gânduri m-am oprit la 2 modele: Honda crf 250 si Yamaha yz250f! Motocicleta se folosește la plimbări prin pădure dar si enduro(cat de hard ma țin mâinile).Ma puteți ajuta cu o părere/sfat pentru o eventuala achiziție?

Mulțumesc si o seara faină!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci de informații însă nu m-am decis ce modele sa aleg dintre cele 2...as alege cross pentru simplu fapt ca evit chestii in plus care ar putea sa se defecteaze(Electromotor...etc) dar mi-ar fi pe plac si enduro pt suspensii si cutie.Imi poti baga si ceva de la Ktm in categoriile astea? Având in vedere câte modele sunt pe piața e destul de greu sa te decizi la ceva..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E prea mic pt mine,am avut Dr350 si era destul de greu si puturos.Bugetul alocat este 3000e,nu cred ca e o problema suma asta pentru a găsi ceva bunicel.

» Post actualizat in 07 Sep 2017 09:00

Mircea,am văzut ca majoritatea sfaturilor bune sunt date de tine pe forum,ce ma sfătuiești despre Yamaha wr,capacitate...etc in comparație cu Ktm si Honda? Cred ca in proporție de 70% ma îndrept spre Yamaha...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

WR450 grea ca porcul, te omoara daca o ridici de mai multe ori de pe jos, WR250 e excelenta, te invata multe, putere suficienta ciar si pentru hard-enduro. Si e cam indestructibila.

Dar, la un moment dat, vei dori sa treci la 2T. E o alta senzatie pe 2T, alt stil de condus, etc.

Insa, pentru inceput, merge si un WR250. Stiu pe cineva care face cu succes trasee de hard-enduro cu o asemenea jucarie.

Poti sa te mai apropii de EXC250F mai nou de 2008, sau de TE250 de la Husqvarna (anii 2009-2012).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am avut, pot sa-ti spun doar experientele prietrnilor.mei care au avut.

Oricine a detinut un exc250f (sau wr250 sau crf250x), a progress extreme de repede, dupa 1 an de enduro nu-l mai recunosteai. Mai toti au treut la 2t dupa un an, Si au continuat sa progreseze.

Oricine a avut 400 ( si aici Se incadreaza si Andrei Belcic de aici de pe forum), a tinut monstrul 2-3 ani, tot spunand ca motorul e potent la Enduro, doar riderul mai trebuie sa se antreneze pentru a-l stapani. Si, dupa 2-3 ani, nu progresasera decat foarte putin.

Cu 450 nu am avut prieteni. Cu 530 da, si fix aceeasi chestie: progres mic dupa un an. Iar trecerea la 2t s-a dovedit salvatoare.

Asa ca arunci cand iti spune Andrei Belcic ca 125exc e ceea ce-mi trebuie, crede-l, can el a avut si 400exc, si apoi si 200.

Sau, daca mergi pe ideea ta de 4t, nu depasi 250.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...