Sari la conținut

Accident, ajutor obtinere probe


doru.cazan
 Share

Postări Recomandate

Salut,

 

Am fost implicat aseara intr-un accident la intersectia Splaiul Unirii cu Bulevardul Marasesti. Veneam pe Splai si intentionam sa fac stanga pe Marasesti. Am plecat de la semafor si in intersectie am fost lovit de o masina.

 

Se pare ca "este evident" ca eu am intrat in intersectie pe rosu cand eu stiu ca am asteptat sa se faca verde. Nu aveam camera, am plecat repede dupa ce s-a schimbat culoarea in verde, ... trecutul nu se poate modifica. Nu astept mesaje legate de ce as fi putut face mai bine. Sunt bine fizic pentru situatia data.

 

Aspectul in legatura cu care am nevoie de ajutor este: exista in zona si cum pot obtine filmari ale camerelor de supraveghere? De la Camera de Comert sau orice alta institutie/organizatie din zona?

As vrea ca "evident" sa se bazeze pe probe materiale, nu pe presupuneri si astfel poate ca nu o sa platesc pentru ceva ce nu am gresit.

 

Deasemena au fost persoane care au facut fotografii insa nu eram la acel moment in starea in care sa le cer fotografiile sau datele de contact chiar daca ar fi ajutat. Daca ati auzit ceva ar fi deasemenea de folos.

 

Multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atentie la pod Marasesti, in special cand se vine pe splai dinspre Timpuri Noi. Se face verde la cei care asteapta pe Splai si mai trec cel putin 2 masini pe rosu din directia Budapesta spre pasaj. Inregistrarile video nu se dau decat politiei. Daca s-a declarat accidentul, identifica rapid toate camerele din zona care te pot ajuta, apoi identifica proprietarii/administratorii acestor camere si roaga agentul de la biroul de accidente usoare sa te ajute cu adrese prin care sa solicite inregistrarile din data de, ora de.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...