Sari la conținut

Cateva sfaturi pentru motocicleta si echipament


Postări Recomandate

Va salut!

In primul rand sa ma prezint, sunt Andrei, am 23 ani, detin permis cat B de 5 ani si am in jur de 200.000km cu covrigul in mana. Mai detin si un atestat in Franta, care imi permite sa conduc motocicletele incadrate la categoria A1.

As avea nevoie de cateva pareri in alegerea motocicletei. In primul rand, vreau de la ea sa poata merge cu o viteza de croaziera de 110 km/h, nu de alta, dar nu vreau sa ma calareasca tirurile si sa pot pleca in calatorii mai lungi, 400-500 km intr-o zi. Eu am pus ochii pe Yamaha YZF R125 si pe KTM Duke 125, credeti ca imi respecta vreuna criteriile? (Tin sa precizez ca imi plac modelele naked si sport)

A doua parere este legata de echipament si anume geaca, pantalonii si incaltamintea, iar intrebarea este, cum as putea sa-mi aleg masura? Ce anume ar trebui sa masor la corp? Nu pot proba sau cumpara direct din magazin pentru ca singurul magazin cu echipament moto in zona este un concesionar Yamaha: modelele lor nu prea ma atrag, iar preturile sunt foarte piperate.

Va salut si o seara buna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, plimbari lungi poti face cu orice motor indiferent de capacitatea cilindrica, ca sa o faci si in confort probabil tre sa te orientezi catre un maxiscuter.

 

Legat de echipamente, majoritatea producatorilor dau un tabel de dimensiuni si/sau cum sa te masori ca sa iti dai seama ce sa comanzi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...