Sari la conținut

Accident Mortal Bihor - Cheresig


1n$4n3
 Share

Postări Recomandate

"Vineri, 7 iulie a.c., la ora 21.00, pe drumul comunal 72, în localitatea bihoreană Cheresig, o tânără de 21 de ani, din comuna Mădăraş, judeţul Mureș, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat dinspre drumul judeţean 797 înspre centrul localității Cheresig, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum.

 

Astfel, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcție şi s-a lovit de un cap de pod de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

 

În urma accidentului rutier, conducătoarea motociclului a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital, iar o femeie de 33 de ani, din Cheresig, judeţul Bihor, pasageră a sa, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului."

 

R.I.P.

🌹🌹🌹

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai e mortal sau nu?

"conducătoarea motociclului a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital, iar o femeie de 33 de ani, din Cheresig, judeţul Bihor, pasageră a sa, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital"

???

 

speram ca nu e mortal...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rip motociclu.... incat nu era inmatriculat se cheama ca nu avea buletin deci era minor. Tanara intra la corupere de minori incat majora fiind calarea unul.

 

 

Moarte capetelor de pod

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu i mai simplu sa intre pe ceva de genu' goo.gl/7rcw8E , sa-si ia portia zilnica de macabru ?

 

Nu b0$$, n-ai inteles. Oamenii insetati de sange varsat pe sosea stiu ca sunt asa doar ca e ceva in interior care le spune ca nu e in regula sa fie asa si de asta fac topicuri din astea in cautarea altora ca ei, oameni care dealtfel exista, astfel avand aprobarea lor li se confirma ca sunt "normali" si continua ca doar nu e nimic gresit, nu? Asta in virtual.

 

Live ii vezi cu ochiul liber, sunt aia care se strang in jurul accidentatului si casca gura luandu-i aerul nefericitului si pe urma pleaca dezamagiti ca poate nu au vazut sange sau oase iesite prin piele, se vede pe fetele lor. Daca vad nenorociri chiar dau voce macabrului interior: asa le trebuie daca merg cu viteza ca tampitii! zis cu juma de gura si pe urma dau repede din cap dezamagiti ca sa ascunda bucuria interioara si sa pastreze aparentele de om bun chipurile. In cazul de fata vocea data macabrului se vede inca din titlu unde colegul nostru "normal si bine-intentionat" a trecut mortal desi nici nu zice asa ceva in articol.

 

Pe scurt: acelasi motiv pentru care MMAul a luat o amploare atat de mare -> sange.

Oamenii sunt deranjati, creiereste vorbind, impulsul neanderthalian nu a fost suprimat, la baza tot animale suntem ca specie in final.

 

Colegul nost' o sa vina cu scuza clasica: am facut topicul ca poate putem ajuta cu ceva...poate il stie cineva pe saracu' om...unde donam sange? Riiight, you don't fool me buddy.

 

99% din topicurile facute de third party, recte oameni neimplicati direct in accident, din motivul asta se fac. 1% or fi si oameni bine-intentionati dar as indrazni sa zic ca colegu' 1n$4n3 nu e printre ei :laugh:

 

Pam-pam.

Editat de paulynos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Un fel de mortii ma-sii arts . :alcy:

 

post-3763-0-34737600-1499775029_thumb.jpg

 

Patru flori, bro, patru.

Cum te dai tu de gol ca iti place... :stuck:

Editat de DeVazut_TM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-am nimic cu MMAul ca si eu mai arunc o geana dar sunt ipocrit nu. Daca stau sa judec politically correct nu vad un motiv logic de ce s-ar lua 2 insi la paruit fara motiv, in afara de bani adica, si altii pe margine urland ca descreieratii. Ca pe vremea romanilor in arena, nu? Pe sistemul: pumnii mei minte nu are. Nu e sport de gentlemeni educati, se plesnesc aia ca chiorii acolo si eu ma uit la ei ca de gentlemeneala nu am fost acuzat pana acum, dar macar sunt onest si nu ma chinui sa storc o lacrima empatica ca nu e frumos.

 

Hai sa inlocuiesc acolo MMA cu stirile de la ora cinciului ca sa fie toata lumea impacata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Cum bai Traiane sa nu stii ce-i ala MMA? Propun sa ti se taie capu' (de pod)!

 

Deja o aud in fundal pe H. Bonham Carter, strigand isteric: "Off with his heaaad!" :tempted:

Editat de DeVazut_TM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa, da! :D E un sport ca toate celelalte, tine de gust si de pasiuni. Aia de acolo chiar au minte (majoritatea), ca asa sunt multi care nu practica MMA si tot n-au minte ))) deci daca n-au minte, nu inseamna ca de aia se bat :P

Ma rog, on topic, sange, ceva? :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aha, ghiogeala taraneasca in stil arte martiale :)


» Post actualizat in 11 Jul 2017 12:42

Deja o aud in fundal pe H. Bonham Carter, strigand isteric: "Off with his heaaad!" :tempted:

 

 

E cam batranica... da...... i-as da capul oleaca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...