Sari la conținut

Achizitie enduro


Negru Marius
 Share

Postări Recomandate

Salutare ,

Sunt in cautarea unui moto enduro si m-am oprit la 125 2t . mentionez ca experienta mea in acest domeniu este 0 si pentru inaltimea mea de 176 cm si 60 kg cred ca e ok si suficient . Motocicleta o voi folosii exlusiv pe drumuri forestiere si dealuri , posibil in jur de 100 ore / an ; in weekend-uri si in concediu . Nu voi fi nevoit sa o scot pe asfalt deoarece dupa achizitie o voi duce la tara si acolo va ramane . ( uitati si un link cu locatia https://www.google.ro/maps/dir/45.263739,26.3161313//@45.2572152,26.3096475,14.46z ) .

Acum intrebarile :

 

1. Este cineva dispus din Brasov sa ofere ajutor , adica sa ma insoteasca si sa-mi spuna daca e ok din pct. de vedere tehnic , mecanic , etc ?

2.. cele mai multe lucrari de mentenanta pot sa le fac si eu cu putin research si cu ajutorul clipurilor de pe youtube ? spun asta deoarece locatia unde va ramane motocicleta e destul de izolata si service-uri prin zona nu stiu .

3. Ce parere aveti despre aceasta motocicleta ? https://www.olx.ro/oferta/yamaha-dt-125-r-din-germania-ID6YyvC.html#3027ce0107 . Cunaste cineva proprietarul ?

4. Cunoasteti pe cineva , sau aveti voi motociclete puse la vanzare .. astept oferte . Buget undeva la 1200-1400 max ( fara echipament :P )

 

Multumesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, mentenanta o faci tu fara probleme, la ce tine de consumabile. Nu am una de 125, dar la a mea de 650, ii schimb singur uleiul, filtrele de benzina, ulei aer, antigelul din instalatie, placute frana. Singurul lucru la care nu ma bag este servisarea furcii, dar asta pentru ca am service la care sa apelez. Probabil ca daca vezi o data cum se face pe a ta, a doua oara o faci si tu. A, si schimbul de cauciucuri il fac tot la service. Iarasi, cu cateva scule si cateva indrumari, nu ar trebui sa fie foarte greu.

 

Din pacate, la celelalte intrebari de-ale tale, nu am raspuns...

Editat de misionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...