Sari la conținut

Probleme frane frata


Postări Recomandate

cand mergi la service si aia iti propun piesele cu incredere mergi pe mana lor, nu ? ca doar toata lumea zice sa mergi la service, sa nu faci acasa.

Acum problema este ca multi care au service nu au idee ce fac. Daca mai au si magazin de piese pe langa el rezultatul e clar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 80
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Corect. Parca imi aduc aminte de un baiat cu R6 caruia maneta de China i-a provocat cazatura la cateva sute de metri de iesirea din service. Cel mai bine OEM cand te legi de frane (daca nu vorbim de upgrade cu solutii verificate si piese de calitate). Manetele de China (chiar si discurile) s-au dovedit loterie si nu vrei asta la sisteme de siguranta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Loterie este cand te duci la service, daca meseriasul ala stie ce face poate sa-ti puna orice si sa fie ok.

Problema cu piesele e mai complicata, multi zic ca nu a iest treaba buna ca ai venit tu cu piesa, multi au si dreptate, dar in cazul nostru ce sa mai zica neghiobii?

Daca initiatorul s-a dus cu ea mergand si a plecat fara frana de ce nu s-a facut lacramatie pentru despagubiri?

Uite asa service-uri gen Zen... invata pe materialul clientului si mai iau si bani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aveti toti dreptate in ceea ce priveste piesele OEM vs china. Omul cat traieste invata si spre norocul nostru n-am avut parte de incidente pana acum.

N-am publicat nume de service deoarece nu vrem sa incepem un scandal sau orice altceva despre acest lucru. Nu am nicio problema cu faptul ca ZIDU a facut public numele service-ului. Poate a fost ceva la noi, nu e neparat ceva general..nu avem de unde sa stim.

Ideea e sa mergem safe, sa ne simtim bine si fiecare trage concluzia pe care o doreste.

Va multumesc tuturor celor care ati oferit o opinie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Zidu -- Verifica-i si coechipierul, ca ceva e dubios si pe acolo. Ce porcarie. Chiar era un baiat pe aici cu un piston blocat...tot made in ...

Cum plm sa banuiesti astea? Eu pe motor doar stickere sau alte alea pun facute de altii. Frine, motor..Bai, si la ulei belesc ochii, poate-l pun, poate nu, dar daca am dubii..3000 km, si aia e. Eu nu-s vindut la oem, da' ei isi asuma raspunderea, si ai mei (K), nu se joaca...Si in motor, frine si alea...;). Deci nu ma intelege gresit..O friptura, prajituri, stickere, sei, faruri, lumini, alte chestii..NP. Piese de motor..:)

 

PS:

Ma ierti @FlightAdiccted, stiu ca esti ofticat pe mine, ai si tu motive, ai inteles gresit, ma rog..Imi pare rau. Bine ca ai rezolvat-o pe una, mai e una si aia e. Du-o si pe aia la Perete si te rezolva la cum pare.


» Post actualizat in 18 Jul 2017 03:07

Improvizatie la maneta si s-a rezolvat cu garniturile,din kitul care nu a fost ok... Pe mine nu m-ai convins
Oare nu vre-o maneta "chinezeasca" care nu lasa pistonul sa revina a fost cauza?

 

Am testat cu 3 manete, una dintre ele este cea cu care am luat motocicleta de la fostul proprietar.

De-a lungul timpului am folosit toate cele 3 manete si nu am avut aceasta problema.

 

@TNG : Vazind ce-a zis baiatul, ai zice ca nu. Dar ceva ma face sa cred ca s-ar putea sa ai tu dreptate. Ori garniturile alea sint praf si nu mai conteaza maneta, ori mai e ceva. Ceva e oricum dubios. Acu', la ce zice baiatu cu setul lui de frina ( ca n-a zis-o de la inceput), e posibil ca kitul lui si comporta ca si cum descrii tu. Poate asta e, si de aia ai si tu dubii. Si eu am, eu nu ma indoiesc de ce zice ZIDU, da' normal nu e, oricum ar fi...


» Post actualizat in 18 Jul 2017 03:21

Aveti toti dreptate in ceea ce priveste piesele OEM vs china. Omul cat traieste invata si spre norocul nostru n-am avut parte de incidente pana acum.

E o lectie de viata. Sa stii de la mine: Vb cu scumpul mai mult pagubeste si lenesul mai mult alearga si aia ca Sintem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine sint f valide.

Nu ma intelege gresit: Intre valoare si pret nu e nici o corelatie. Doar ca rar gasesti ceva valoros, ieftin. Faza e ca tre sa te stii..

Faza e ca din experienta mea: Multe lucruri oem sint scumpe dar au valoare, si multe altele sint ieftine, dar n-au. Nu conteaza cit dai pe ceva, conteaza cit face. Eu am observat si la tricouri si alte chestii...Ce conteaza ca te costa 1 leu daca te tine 1 zi? ca poate dai 100 si te tine 100. Sau dai 150 si te tine 360. E dupa tine la o adica, doar ca la moto mai ai si timpul de service si cit timp iti sta combinezonul la reparat..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...