Jump to content


Alatura-te grupului nostru pe FaceBook! Like & share! Like & share! Alatura-te grupului nostru pe FaceBook!
Photo

Probleme frane frata


  • Please log in to reply
80 replies to this topic

#81 mig

mig

    Avansat

  • Super Membru
  • PipPip
  • 762 posts

Posted 18 July 2017 - 04:32 AM

@Zidu -- Verifica-i si coechipierul, ca ceva e dubios si pe acolo. Ce porcarie. Chiar era un baiat pe aici cu un piston blocat...tot made in ...

Cum plm sa banuiesti astea? Eu pe motor doar stickere sau alte alea pun facute de altii. Frine, motor..Bai, si la ulei belesc ochii, poate-l pun, poate nu, dar daca am dubii..3000 km, si aia e. Eu nu-s vindut la oem, da' ei isi asuma raspunderea, si ai mei (K), nu se joaca...Si in motor, frine si alea...;). Deci nu ma intelege gresit..O friptura, prajituri, stickere, sei, faruri, lumini, alte chestii..NP. Piese de motor..:)

 

PS:

Ma ierti @FlightAdiccted, stiu ca esti ofticat pe mine, ai si tu motive, ai inteles gresit, ma rog..Imi pare rau. Bine ca ai rezolvat-o pe una, mai e una si aia e. Du-o si pe aia la Perete si te rezolva la cum pare.


» Post actualizat in 18 Jul 2017 03:07

Improvizatie la maneta si s-a rezolvat cu garniturile,din kitul care nu a fost ok... Pe mine nu m-ai convins
Oare nu vre-o maneta "chinezeasca" care nu lasa pistonul sa revina a fost cauza?

 

Am testat cu 3 manete, una dintre ele este cea cu care am luat motocicleta de la fostul proprietar. 

De-a lungul timpului am folosit toate cele 3 manete si nu am avut aceasta problema. 

 

@TNG : Vazind ce-a zis baiatul, ai zice ca nu. Dar ceva ma face sa cred ca s-ar putea sa ai tu dreptate. Ori garniturile alea sint praf si nu mai conteaza maneta, ori  mai e ceva. Ceva e oricum dubios. Acu', la ce zice baiatu cu setul lui de frina ( ca n-a zis-o de la inceput), e posibil ca kitul lui si comporta ca si cum descrii tu. Poate asta e, si de aia ai si tu dubii. Si eu am, eu nu ma indoiesc de ce zice ZIDU, da' normal nu e, oricum ar fi...


» Post actualizat in 18 Jul 2017 03:21

Aveti toti dreptate in ceea ce priveste piesele OEM vs china. Omul cat traieste invata si spre norocul nostru n-am avut parte de incidente pana acum.

E o lectie de viata. Sa stii de la mine: Vb cu scumpul mai mult pagubeste si lenesul mai mult alearga si aia ca Sintem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine sint f valide.

Nu ma intelege gresit: Intre valoare si pret nu e nici o corelatie. Doar ca rar gasesti ceva valoros, ieftin. Faza e ca tre sa te stii..

Faza e ca din experienta mea: Multe lucruri oem sint scumpe dar au valoare, si multe altele sint ieftine, dar n-au. Nu conteaza cit dai pe ceva, conteaza cit face. Eu am observat si la tricouri si alte chestii...Ce conteaza ca te costa 1 leu daca te tine 1 zi? ca poate dai 100 si te tine 100. Sau dai 150 si te tine 360. E dupa tine la o adica, doar ca la moto mai ai si timpul de service si cit timp iti sta combinezonul la reparat..


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

DMCA.com Protection Status