Sari la conținut

Aprilia RS


cristiroland
 Share

Postări Recomandate

Va salut colegi. Am si eu o nedumerire cu privire la mobra mea.. o aprilia rs 50 din 2007.. este in 2 timpi. Stiu ca motoarele in 2t arunca cu ulei si benzina pe toba.. dar a mea arunca excesiv... si mi se pare mai mult a benzina nearsa...am schimbat bujia si tot asa face.. cineva a zzis ca are setul dus dar porneste la rece imediat...sa ii pun un jigler mai mic? poate sa ii dea prea multa benzina? multumesc!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce inseamna "arunca excesiv" ?

Cine e acel "cineva" care ti-a zis? Daca e de profesie mecanic moto, atunci poti sa il crezi, daca nu, sfatul meu e sa mergi la un mecanic.

Nu incerca sa o repari dupa cum crezi tu, sau dupa cum iti spun unii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am facut intr-o seara un drum cam de 30 40 de kilometrii.. cand m-am oprit am vazut ca aveam numarul de inmatriculare plin de ulei si benzina.. se vedea ca s-a scurs asa... si pe spatele meu eram punctat cu stropi din aia...apoi am plecat la o benzinarie mol din apropiere am crezut ca e din cauza benzinei ca nu arde bine.. am bagat 5l benzina normala si 2 l de benzina 99..am curatat si nu a mai facut asa rau. doar ca pe capatul tevii de esapament tot se strange benzina din asta nearsa.. o iau cu carpa la doua trei zile...si da baiatul care mi-a zis ca e setul uzat e mecanic de scutere... eu vreau sa stiu ce are ca o fac acasa in curte.. e in 2 timpi nu e asa complicata...Multumesc pentru raspuns!!


» Post actualizat in 21 Jun 2017 21:16

du te la cineva de profesie mai mult o sa strici mai ales ca esti la inceput

Salut... nu pot spune ca sunt la inceput.. am avut multe paraitori din astea in 2 timpi....majoritatea au fost asa.. doar ca nu am mai pomenit asa ceva...stiu ca orice 2t scoate ulei benzina pe toba....mai am o ora de scoala apoi urmeaza sala poligon si traseu pt categoria A...o sa iau una mai mare dar pana atunci as vrea sa o fac pe asta sa mearga ok...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

normal ca are si ceva benzina in el, ca doar au fost amestecate la un momendat. doar nu te asteptai sa iasa ulei gol in cazz de necaz


» Post actualizat in 23 Jun 2017 05:52

bujia ce culoare are ? ia scoate si fa-i o poza

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la motoarele in 2 timpi e foarte important cum mergi cu ele. daca nu le forjezi, nu ard uleiul si excesul ala trebuie sa mearga undeva. tine-o mai sus in ture, lucreaza tot timpul cu cutia aia de viteze si tine-o in powerband. mai poate fi un amestec prea bogat, daca faci premix, sau o pompa de ulei reglata prea bogat, daca folosesti pompa. mai poate fi rezultatul unor ture prea scurte, nu apuca sa se incalzeasca suficient si acumuleaza ulei. mai poate fi rezultatul scurgerii de ulei de transmisie in motor pe la arborele cotit, cand ai verificat ultima oara nivelul de ulei de transmisie?

 

p.s. daca demontezi toba de esapament si o scurgi, s-ar putea sa ai o surpriza. e posibil sa ai plamanul de la evacuare PLIN de ulei.

Editat de zahei
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum doua saptamani am verificat uleiul in cutie era ok. Ce e drept este motor de 50cc si merg mai milos cu el. A6a la 40 50 la ora.. viteza maxima e aproape la 80kmh..nu ii fac eu amestecul are pompa de ulei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

motoarele in 2 timpi sunt facute sa le dai bataie. daca le menajezi, nu merg bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...