Sari la conținut

spre Manesti


the Pig
 Share

Postări Recomandate

https://www.facebook.com/events/1473596196047195/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22263%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

 

se pleaca din Bucuresti in haita ca lupii, adunarea la Lukoil Chitila la ora 11.00 sambata . pornim la 11.30. restul vedem acolo ce si cum..

Editat de the Pig
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel de la Podul Constanta sau din orasul Chitila? Lukoilul de la pod este peste mână, fiind pe stanga sensului de mers spre iesirea din Buc. si e greu de intors acolo. S-a deschis recent un Rompetrol pe dreapta, inainte de al 2-lea Mega Image, o statie inaintea capatului liniei 45, este si OMV-ul dinaintea compexului Colosseum. Poate ar fi mai pont ca puncte de adunare.

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lukoil chitilei colt cu grivitei.


» Post actualizat in 17 May 2017 15:48

pnetru o adunare mai ok, pentru un spatiu mai mare schimbam locatia : omv chitila. aceeasi ora

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

 

 

Numele meu e Sergiu, din Cluj. Si anul trecut am vrut sa ajung la intrunirea voastra, dar nu mi-a iesit. Anul asta in schimb am reusit. N-as vrea sa supar pe careva, nici nu trebuie luata interventia mea altfel decat parerea unui participant, nemultumit intr-o anumita privinta.

Nu stiu daca a fost ideea organizatorilor, sau doar o chestie tolerata, dar acel tip imbracat in calugar, cu icoana lui obscena, consider ca e o pata urata pe tot ce a a fost frumos acolo . E o bataie de joc dusa dincolo de orice limita. E adevarat ca e democratie si ca suntem liberi sa facem ce vrem, dar in momentul in care tu cu libertatea ta calci in picioare valorile mele, inseamna ca e o libertate prost inteleasa si gresit aplicata. Ai ceva impotriva popilor sau a Bisericii? Ok, iti respect parerea daca discuti civilizat. Dar nu asa, e prea mult! Sunt, sau ar trebui sa fie lucruri la care ar trebui ar trebui sa ne raportam cu un pic mai multa grija; daca nu cu sfiala sau chiar putina teama fata de ceva mai presus de intelegerea noastra, atunci macar din respect pentru cei de langa noi. Nu incerc sa fac prozelitism aici. De ce zic mai presus de intelegerea noastra? Ajunge sa va ganditi la un sigur lucru: suntem cu totii motociclisti si cred ca fiecare am trecut macar o data printr-o situatie din care cel putin teoretic n-ar fi trebuit sa scapam atat de ieftin. Sa fie doar Noroc? Spune-i Budha, Allah, Iehova, Dumnezeu, Energie...acel Ceva e clar ca e, si chiar daca pentru tine nu e, e pentru altii. Oare chiar nu mai avem de ce face bascalie? Cum de puteau fi faine intrunirile mai demult si fara asa ceva? Pentru ca, din pacate, nu e singura intrunire unde se intampla chestii de astea. Moda asta e peste tot, de sus pana jos. Ma gandeam ca spiritul moto e mai presus de mizeriile astea; vrem sa fim respectati dar noi nu stim sa respectam. Si respectul nu se vede doar in trafic. N-am pretentia sa aiba toata lumea credinta mea ori sa aiba aceleasi valori, dar cata vreme credinta si valorile mele nu cred sa fi deranjat pe cineva la Manesti, as fi vrut sa mi se raspunda cu aceeasi moneda.

Cam atat am avut de zis si-mi place sa cred ca nu sunt singurul care gandesc asa. Daca am suparat pe careva cu ceva, il rog sa ma ierte. Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut sergiu, imi permit sa iti raspund in numele celor care au avut capacitatea sa nu ia in serios preotul deghizat, majoritatea de altfel; regret ca te'ai simtit jignit, dar personal si mie'mi insulti inteligenta afirmand ca o forta divina iti guverneaza existenta si decide daca te versi sau nu cu motorul. in alta ordine de idei, inca nu s'a detonat nimeni in numele unei caterinci, fie ea si de prost gust ;) o viata usoara sa ai!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru Sergiu din Cluj : Tu crezi in biserica si popi, sau in Dumnezeu ?

Cand patriarhul a comandat in Austria cel mai mare clopot din lume din bani publici - nu a fost cumva bataie de joc si sfidare adresata clasei muncitoare ?

Noi nu avem dotari in spitale si drumuri, dar avem biserica mantuirii neamului. Pai la ce foloseste ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi dau seama ca vedem lucrurile din puncte diametral opuse si nu cred ca discutia asta va avea un rezultat, dar frumos e sa raspund.

 

 

Ma asteptam la raspunsurile astea si recunosc ca sunt putin trist ca nu au curajul si ceilalti sa vorbeasca. Eu nu sunt teolog, nici macar nu ma pot lauda mie insumi ca sunt crestin practicant, dar am sa spun ceea ce simt.

Vad peste tot aversiunea asta generalizata fata de Biserica. Nu o inteleg tocmai pentru ca totul e generalizat. Nu poti baga totul in aceeasi oala, in nici un domeniu. Nu spun ca tot ce se intampla in Biserica e perfect, pentru ca...Biserica ma gandesc ca e comuniunea intre Dumnezeu si oameni, iar oamenii nu sunt perfecti. Deci unii oameni gresesc, dar nu toti. Atunci de ce sa fac caterinca de o intreaga categorie de oameni, daca mie poate nu mi-a placut de cativa dintre ei? Cu ce v-au gresit maicile de la Manastirea Floresti de langa Cluj, de exemplu, care tocmai au construit cateva case in care ingrijesc o gramada de copii ; sau cei de la manastirile Recea, Dumbrava, Bogdanesti, unde sunt ingrijiti copii si batrani de care poate noi am uitat? Si astea-s doar cateva de care stiu eu, dar sunt mult mai multe, si nu fac ce fac din bani publici, ci din donatii si resurse proprii. Sau cu ce v-a gresit parintele de la Valea Plopului, care are in grija acolo peste 400 de cazuri sociale? Rolul calugarilor si a purtatorilor de patrafir nu e acela de a face activitate sociala, nici de a construi spitale si drumuri, ci de a se ruga. Ei au ales asa si nimeni nu-i poate judeca pentru alegerea lor. Daca si cum o fac sau nu, nu sunt eu in masura sa judec.

Se face bascalie de simboluri care ating corzi sufletesti, acceptand ca nu suntem doar materie. Ati fi avut careva curajul sa faceti chestia asta intr-o tara musulmana? Nu, ca probabil v-ar fi detonat la propriu, ca aia sunt extremisti. Intelegeti ca nu sunt de acord cu metodele astea, dar daca n-ai face-o fata de niste straini ca natie, cultura si religie, cum sa o faci fata de ai tai fara sa-ti pese ca actiunile tale pot rani sufletul celui de langa tine? Nu ma respecti pe mine? Nu-i nimic,dar cu cei care te-au nascut, mosii si stramosii tai de dinainte si dupa Stefan, cu cei care te-au botezat, te-au sau poate te vor cununa iar la sfarsitul vietii iti vor ura "Vesnica pomenire!", cu miile care au ingenuncheat ori au murit pe trepte de catedrale prin '89, pentru libertatea si demnitatea ta , cu toti acestia ce ai? Sunt doar niste haine negre, e adevarat,o cruce si o icoana, ce mare lucru.....Nu are rost sa explic ce inseamna pentru mine lucrurile astea, pentru ca e evident ca pentru voi inseamna mai putin, dar daca o multime de oameni de langa voi le respecta, consider ca e de bun simt sa nu atentati la valorile nimanui, macar pe considerentul ca "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Si chiar daca am fost minoritar la Manesti, cam singurul dupa cate se pare, tot nu cred ca ti-am gresit cu ceva ca sa ai dreptul sa ma insulti cu grosolanii. Nu accept grosolaniile nici macar in politica. Am iesit si eu in strada cand cu gratierea, dar uneori, in loc sa scandez am preferat sa tac. Oare ar fi picat guvernul daca n-as fi tacut? Nu cred. Ca sa nu mai spunem ca dupa lege insultele se pedepsesc. Biserica nu te pedepseste, deci de ce sa n-o facem troaca de porci? Si in definitiv, ce e Biserica? Pai Biserica suntem noi, cei care credem. Nu ma simt urat de ea si nici nu te urasc. Va respect parerile chiar daca nu sunt de acord cu ele si va raspund cat mai de la suflet chiar cu riscul de fi luat in ras.

N-am vrut sa insult inteligenta nimanui si nici nu vreau sa duc discutia asta in derizoriu. Nu cred ca Dumnezeu hotaraste daca sa ma vars sau nu, dar cand mi se intampla atatea lucruri bune, intr-un timp atat de scurt si exact atunci cand am nevoie, consider ca ar trebui sa fiu prea plin de mine sa cred ca le merit sau ca totul e la voia hazardului. Nu cred in coincidente, dar sunt convins ca niciodata un om nu se afla intamplator in jurul meu.

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e ca iei prea personal toata povestea, pana la urma nu tu sau credinta ta au fost tinta bascaliei, desi asa ti se pare.

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Susțin intru totul ceea ce spune @marele blond, ma bucur ca nu am putut ajunge anul acesta la Manesti şi am auzit mai multe persoane nemulțumite de aceasta bătaie de joc, sau cel putin pe fratele meu care a fost acolo. Probabil aceste întâlniri vor ajunge să se realizeze doar intre satanisti şi ignoranti, dacă se va continua asa. Şi, din punctul de vedere al celui care chiar stie ce spune, BISERICA SI PREOTII NU-I URASC PE MOTOCICLISTI! Apropo, cunosc şi preoți motocicliști. Dacă nu ar fi fost o sărbătoare importanta duminica, spre a-i cinsti pe Sf. Împărați Constantin şi Elena, unii dintre ei ar fi bătut drumul pana acolo, dar ar fi trebuit apoi să-și strângă cortul şi sa plece acasă, pentru ca sunt luati în râs.

Va rugam în acest sens sa ne anunțați înainte de astfel de "divertisment".

Va mulțumim!

Doamne ajuta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

@mare blond, daca ala cu icoana obscena te-a indignat, despre slujitorii domnului pe care am inceput sa-i vedem zilnic la stiri ca sunt acuzati ba de furaciuni, ba de "dat la nămol" sau pedofilie ce ai sa ne spui? Sau esti deja plecat in cruciada sa-i arzi cu fierul inrosit?

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...