Sari la conținut

Preluat de pe FB- Accident Ghe Duca cu Grivitei


Celentano
 Share

Postări Recomandate

Da, motociclistul e ok, pasagera e ok-ish, a fost dusa la spital cu ușoare dureri dar stătea singura în picioare. Moto e în siguranta.

 

Clasic, neacordare de prioritate din partea unei soferite.

Editat de Fury
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Cum spunea Fury, veneam de pe I Gh Duca si ma duceam spre Gara (directia inainte). Duminica, intersectie goala, verde la semafor, vad inainte de a intra in intersectie ca Fabia argintie vireaza stanga si opreste, moment in care am dat gaz. VStrom DL650, in treapa a 3-a, 4000 de ture sa fi avut 60 km/h. Numai ca atunci cand eram pe la jumatatea intersectiei, 5-7m de masina, Fabia s-a pus in miscare si practic n-am avut nici un reflex de franare ci doar usoara evitare.

 

Mea culpa la *condus imprudent cu pasager, *condus preventiv. Un accident care acum mi se pare ca se putea evita foarte usor.

Pur si simplu am pierdut un pariu. Pariul ca Fabia m-a vazut si-mi da prioritate. Folosesc cuvantul pariu pentru ca nu eram 100% sigur ori de cate ori trec prin intersectia aia. Locuim chiar in blocul de langa intersectie.

 

Pasagera a aterizat prima oara pe parbriz si apoi jos. Eu am facut 360 in aer, am avut timp sa-mi para rau ca s-a intamplat, am injurat, am rememorat impactul, admirat cerul si multe altele pana cand am aterizat in fund, m-am ridicat sa vad ce-i cu prietena care era usor speriata.

 

Album cu poze pentru curiosi, sa se inteleaga mai mult decat numarul de la motocicleta: https://goo.gl/photos/e3taZs4Y7aYnWtK26

 

Nu am balacarit-o pe fata soferita, chiar nu vad rostul in situatii de genul. Sunt sigur ca acum se va uita de doua ori mai atenta, va povesti prietenilor cu parere de rau si nu incarcata de rautate daca ne-am fi certat, ceea ce mi se pare mai util. O cearta si o balacareala in intersectie ar putea echivala si cu o spalare de pacate.

 

Urmeaza partea mai neplacuta cu reparatul si recuperarea daunei. Fabia avea asigurare la Euroins.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...