Sari la conținut

Cineva priceput la scutere 2T?


nikel1992
 Share

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare in legatura cu un scuter 2T. Doar ce am schimbat setul motor la un scuter 2T. Am pus un set de 80 , cel original fiind de 50 . Am pus cilindrul cum era normal cu sageata spre evacuare. Problema este ca porneste greu. La rece dupa ce porneste atunci cand il accelerez, are niste scapari ca si cum nu da scanteie sau ceva. La cald incepe sa mearga rotund. Nu am umblat la carburator sa reglez amestecul , bateria este descarcata de tot, dar presupun ca nu asta e problema, scanteia este data si de magnetou. Este vorba de o vespa et2. Daca este cineva din Bucuresti, pot da o fuga sa arunce o privire. Mai am de invatat cu scuterele :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fiind set mai mare ar trebuii mai multa benzina,ideal ar fi si un carburator mai mare. Sau cel putin jiglere mai mare. Inchide aerul sa vezi cum se comporta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:))). Eu l-am schimbat din cauza ca nu gaseam set motor de 50 atunci cand m-am apucat de reparat. Si am sunat la magazin si l-am cumparat :D. O sa mai ma joc putin sa vad reglajul poate ii dau de cap

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Verifica si fisa care vine pe bujie sa nu fie slabita. Gen sa iti sara cand il turezi mai tare si de aici si mersul intrerupt.

Iar acum daca ai setul mai mare , trebuie sa schimbi si reglajele din carburator , are nevoie de mai mult amestec , relanti-ul trebuie reglat si el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cam asa face . problema este ca la acest scuter carburatorul este foarte ciudat , cred ca lipsesc niste suruburi. Pe partea stanga unde este reglajul de relanti este un surub dar pe partea dreapta unde este o gaura mai mare nu este nici un surub. O sa desfac carburatorul cat de curand sa verific. Vinde cineva carburator care se potriveste pe Vespa?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...