Sari la conținut

Presa lant (?)


yo4hgx
 Share

Postări Recomandate

e o presa de nituit ceva dar greu de spus ce anume. Pentru a fi o presa de lant ii lipseste accesoriul care te ajuta sa apesi lejer laterala zalei pe oringuri inainte de a face nituirea efectiva.

La ora actuala o presa de lant decenta e pe la 100 lei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e foarte ok asta din poza a 2-a. O am eu - luata la 125 lei cu tot cu transport. Defapt presa mea mai are cateva componente - un soi de discuri mici pe care faci nituirea (poate le-au omis din poza) Taie si nituieste lanturile foarte bine (nu stiu si nu cred ca ar tine in regim de service) dar acasa pt tine si pt prieteni e beton.

Am taiat un lant si am nituit 2 pana acum cu ea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Am luat si eu presa de la sculeauto, dezamagire maxima :))

Probabil s-au smecherit chinezii si le fac si mai proaste.

Am avut nevoie sa schimb lantul la un gs500, lant did 520.

Lantul vechi l-am taiat cu flexu dar am avut nevoie sa scurtez lantul nou ca venise prea lung.

Am polizat boltul cu flexul sa fiu sigur ca nu fortez presa. Chiar si asa pinul de taiat lantul s-a strambat instant, e f.f. slab materialul.

Am reusit sa scot boltul introducand un burghiu in presa, in locul pinului.

Nici pinul de nituire nu e mai bun, in loc sa nituiasca boltul s-a nituit pinul lasand boltul aproape in forma initiala. Am facut nituirea pana la urma prin metoda ''clasica'' cu 2 ciocane.

 

As fi vrut sa o returnez dar cred ca mai mult ma complic. Ma gandeam in schimb sa-mi confectionez alti pini din ceva otel dur.

Mi-ar trebui ceva tija cilindrica cu diametrul de 5-6mm pe care sa o prelucrez prin polizare la un capat ca sa obtin formele necesare.

Aveti ceva sugestii in acest sens? Oare merge dintr-un burghiu cu coada mai lunga? Coada de la burghiele de otel are aceeasi duritate ca varful?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am un set Motion Pro, am dat 100$, acum niste ani. Material prost, eu zic ca tot China este. Pinul de 3.8mm pe scos nitul afara este prea slab. Ce am facut ca sa rezolv? Dupa ce am rupt pinul de 3.8, am gasit un nene strungar, l am cinstit bine si mi a subtiat la 5mm ce-a ramas din piesa cu capul de 3.8. Am folosit o bucatica de surub de 8mm ca prelungitor pt piesa prelucrata, ca sa poata sa scoata capul de impins afara.Merge brici, nu mai e nevoie de polizarea capului de nit.La 5mm grosimea pinului, acesta nu se mai indoaie. Strungarul a zis ca totusi materialul nu e cel mai dur, dar nici fier moale nu este, e destul de tare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am incercat sa nituiesc pini plini, doar hollow , ma rog doar capatul e hollow.

Materialul e extrem de slab , sunt si cuie de lemn mai dure decat pinii presei ca sa nu mai spun de holtzsuruburi gen ''negrese'' de rigips.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu am reusit sa nituiesc cheia de impreunare la 530, s-a stricat filetul instant. Am incercat nituirea neaosa cu ciocanul si am strans prea tare, alti bani, alta distractie (cheita). Am imprumutat una de la un prieten, un pic mai buna, mi-am facut treaba insa nu fara emotii. Data viitoare merg la un service care are presa profesionala...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai strâns prea tare că nu ai avut șubler. Două lanțuri am nituit până acum, rezultate perfecte. Dorn, ciocan de 0.5 kg și un ciocănel de 7,5 kg (de ținut contra). A, și un șubler, fără ăla dai ca surdul în tobă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...