Sari la conținut

stante toba


Postări Recomandate

Buna ziua ,

Am o toba micron , pe un 636 2004 , care e cam galagioasa si nu vreau sa imi deranjez vecinii . De schimbat nu o schimb , asa ca m-am gandit la un db-killer.

Nu am mai folosit pana acum asa ceva ,si am vazut ca sunt pe dimensiuni . Imi puteti spune , dupa inscrisurile de pe ea , ce dimensiune trebuie sa caut ?

 

are pe ea stantele urmatoare :

 

mmk56/0et

[e24] 92R-00002

 

 

o zi placuta ! :)

post-60554-0-07561900-1492002868_thumb.jpg

Editat de campers
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ori mergi la ei pe site si cauti ce si cum, ori te duci la un atelier sa iti faca un con cu gaurele ce il montezi la intrarea in toba sau la iesire. vezic are e mai la indemana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cel mai la indemana mi-ar fi sa cumpar de aici una , dar nu stiu ce dimensiune imi trebuie , ca nu am o ruleta sau ceva de masurat

 

am sperat sa fie ceva informatii de genu in stante .

 

voi cumpara un subler , in cazul asta :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@campers eu am tot incercat sa ma documentez f mult in legatura cu asta dar nu am gasit o sursa credibila. In mare parte pana acum am inteles ca daca ai db killer castigi ceva cuplu la ture mici-medii insa pierzi la turatii mari. Daca e straight pipe, castigi doar daca esti la maxim cu mana in gaz. Am mai dat de termenul de "back pressure"si ca e sanatos pt motor( sau asa ceva ),care cred ca au legatura cu cuplul la turatii medii . Subt sanse sa vorbesc prostii, am citit si mai multe dar prefer sa tac decat sa zic numai chestii gresite... eu sper sa inteleg cum functioneaza treaba asta pana ajung sa mi schimb si eu evacuarea

Editat de Klaus Cata
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

@Klaus

Am cumparat pana la urma asta

Toba mea este cam ca asta (daca nu chiar exact ca asta ) si are gatul usor stramb . Motiv pentru care nu puteam baga tot carnatul ala pe toba . Imi ramanea cam un cm afara. Asa ca am taiat un rand de gaurele d-alea , din capat . Proba din nou => tot un cm ramanea afara :rusinica: .

Avand la dispozitie doar un fel de traforaj ( domnul care comenta ca n-am ruleta - poate e cazul sa imi atragi atentia si aici ) , si m-am chinuit cre'ca vreo 30-40 minute sa tai prima bucata ..m-am pus de luat masura cu o surubelnita , din toba , sa vad cam cat ar fi toba dreapta , si surpriza ..trebuia sa tai aproape tot db-killer , am mai lasa decat 2 gaurele .

 

Schimbari in sensul acustic sunt , chiar f mari (sper sa ma ajute la itp ) , dar gatuie motorul foarte foarte tare . Ca nu mai are pe unde scoate gazele ! Daca inainte puteam pleca doar din ambreiaj cu atentie , acum nu mai am nici o sansa , se opreste imediat . Sunt diferente si in mers , dar nu stiu sa iti zic ce si cum , l-am folosit doar cativa km sa vad daca chiar se aude sensibil mai incet (asta e principala mea grija ) .

Daca nu chinui db-killer-ul prea tare ,cum am facut eu , cred ca nu o sa experimentezi partile negative care le experimentez eu , si totusi ,in acelasi timp , sa linisteasca un pic toba :)

numai bine .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Ca sa.ti faci o idee despre cum afecteaza un db killer sau o toba mai astupata poti face ceva simplu. Indesi in toba un tub de carton, da il indesi bine de tot. Ai sa observi imediat ca ai ceva mai mult cuplu in turatii joase si ca pierzi din suflu in turatii mari. Si daca patesti sa fii cu mana.n gaz si sare cartonul ai sa simti instant o pierdere de cuplu daca esti in ture mici sau un castig de putere daca esti in ture mari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...