Sari la conținut

Accident B-75-PTZ - Soseaua Morarilor, Bucuresti


9470m
 Share

Postări Recomandate

De pe Info Trafic Bucuresti si Ilfov

 

Pardon, este

B-75-PTZ

 

Rog modificare

 

 

"Accident pe soseaua Morarilor Renault megane negru de Timisoara cu motociclist. 2xSmurd motociclistul pe jos dar parea ok. Constient

Se pare ca auto a efectuat virajul stanga peste marcajul dublu continuu si a lovit motociclistul care circula regulamentar"

 

"Motociclistul conștient,stabilizat,dar cu fracturi"

 

"Se afla la Spital Pantelimon"

 

https://www.facebook.com/daniela.carbunaru.9/videos/1297934593588865/

https://www.facebook.com/daniela.carbunaru.9/videos/1297955590253432/

post-77916-0-58657400-1491850226_thumb.jpg

Editat de 9470m
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si maine prostul are din nou drept de sofat, peste ani de zile bikerul va suferi inca ziua de azi. eu le-as lua permisul javrelor astora 5-10 ani minim. ai bagat omul in spital, clar sofatul nu e pentru tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sper ca nu ma insel, insa nu este primul fix in acelasi loc. sunt multi care ori vin si iau paine de la fabrica si se grabesc acas', ori de la depozitele acelea din spatele fabricii, la fel.

ba mai mult, am vazut si politie de n ori stand exact acolo, insa perpendicular pe carosabil, nu la radar. sau nu stiu eu ca te poate lua si asa.

plec de multe ori din zona si de multe ori exact asta se intampla, ori franeaza de pe prima banda..'aaa, paine mai treabuia sa iau', ori ies de la depozite.

daca putem ajuta, shoot

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in ziua de azi legea tine cu aia care fac accidente. nimeni nu pateste nimic. o ruda a fost lovita pe trecerea de pietoni de un inginer de la Dacia. Operatie la clavicula (cu scoatere de placuta peste 12luni), fractura de bazin , 4 coaste rupte si probleme la un genunchi. de la IML i au dat 55 zile. Au trecut de la accident vreo 100 zile si persoana in cauza nu poate sta mai mult de 30 min in picioare. Are probleme mari cu genunchiul si dureri de bazin

 

De la politie nu au dat niciun semn - cica nu prea are ce sa i faca ca n are 90 zile de la IML. Soferul conduce bine mersi cu dovada. probabil se inchide dosarul cu vreun NUP sau in cel mai rau caz cu amenda penala. Apoi soferul o sa conduca bine mersi si poate o sa mai dea peste vreo persoana...

 

de la city au primit o oferta de despagubiri morale atat de mari ca abia repari un logan care a fost trosnit mai bine...

 

legi de cacao...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@cosmin tudor. stai chill. 94 zile am avut fixator EXTERN in mana cu ghips pana la umar, 5 luni de recuperare a 50-65 lei pe zi, pastile, schimbat gips saptamanal cu bonuri de benzina si intrari la spital pe "catastif", etc etc etc, 75 zile de ingrijiri medicale. 3 ani de la accident am ramas cu pareza la pumnul stang, pe certificat "fara infirmitate, accidentul nu a pus in pericol viata". asta dand cu mana in bordura, ajungand cu capul intr-un stalp de beton si lesinand.

 

intru pe civil (mi-a respins pe penal, sub 90 zile). actiunea civila provenita dintr-o fapta penala NU SE TIMBREAZA. imi pune instanta in vedere sa timbrez 6000 ron. depun in termen contestatie si mi-o respinge!!!! pe articol din cod imi respinge cererea!.

 

asirom mi-a oferit 9000 ron. cand ingrijirile mele medicale cu facturi si bonuri sunt 15000. si daune morale 6500. ca infirmitate de 35% permanent de la 24 de ani e salariul meu pe 2-3 luni? + fa dus cu un membru al familiei ca singur ciuciu + mananca cu ajutor + schimba-te cu ajutor + tata luat de ambulanta cand m-a vazut vraiste + prieteni platiti sa ma duca de colo colo + drumuri peste drumuri si calmante cu pumnul.

 

ala de m-a facut praf are un copil de 3 ani. Sper sa se faca motociclist copilul ala si sa dea de un prost ca asta in trafic, si aia de la iml la fel. sa vada daca pentru ei sunt la fel de jigodii cum sunt cu altii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa mai zic eu?!La 28 de ani am ajuns handicapat,a trecut 1 an și jumătate de la accident și încă nu a intrat pe instanța dosarul de vătămare corporală gravă.Asigurare la Astra.Foarte probabil sa pățească la fel și domnișoara șoferița.

post-88962-0-90651400-1491854456_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

wai si cat a muncit pentru motocicleta aia....,sa ii ia pielea dupa el fmm de conservar,cat suflet a pus pentru motocicleta asta,abea astepta sa se bucure de ea,orasul asta e ca o capcana pentru noi,trebuie evitat mersul in oras pe cat mai mult posibil

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lasa naibii fierul ca valoreaza fix 0 daca omul e afectat dpdv al sanatatii. asta e romania, de la pustani teribilisti la mosi care in tari civilizate nu ar mai avea drept de condus, pana la vreun ghertoi sinistru, mamici neatente si vreun corporatist care si.a luat masina noua si se crede miez. nesimtirea e regina pe strazile noastre. indiferenta la fel. problemele tale sunt intotdeauna mai mari ca ale semenilor, deci indiferent de situatie, tu ai prioritate, ala lasa.l ca nu e stressat, nu se grabeste. la noi inca civilizatia nu a ajuns cum trebuie, inca e libertate si se vede (cu bune si rele). drumurile sunt cum sunt. zicea arrow parca ca se plangea lumea ca n.avem drumuri, dar nici pe amarata de autostrada care o avem nu stiu sa circule si se tot intampla varii accidente si mare dreptate are. parerea mea: pastrati mobrele de weekend cand le puteti scoate la plimbare... afara din tara. m.am plimbat in mai multe tari pe moto si pe langa tara, in bg si grecia nu stiu cum se face ca tot de 'ai nostri' era sa mi.o fur. macar prin afara sunt mai rari. chiar pusesem pe undeva o poza de la ultima tura in bg, cand aveam moto cu un duster care depasea in curba.

Editat de Banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate asta e tristul adevar ce a spus Banzay iar cat de curand nu vom ajunge la un nivel mai bun.Parcurg vreo 100-200km in oras cu masina zilnic si vad toate specimenele inclusiv si de partea motociclistilor.In orasele mari cu aglomeratie nu vad deloc utila motocicicleta, mai bine consum mai multa benzina dar stiu ca ajung intreg acasa la ce soferi avem.Daca mai ai si ceva viteza peste limita legala sunt toate sansele sa se sfarseasca prost sau foarte prost.In mare parte motociclisti sunt vazuti in trafic ca vitezomani si smecheri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersul cu moto trebuie sa reprezinte o activitate normala de zi cu zi, ca in tarile civilizate. evoluate. nu trebuie sa fie un joc de noroc. dar ma intorc la ce am spus la inceput..

multa sanatate riderului...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In mare parte motociclisti sunt in trafic vitezomani si smecheri.

 

ftfy

 

viata e grea, dar cand toti sunt smecheri ala care o are mai mare e mai smecher

daca nu vrei sa ai onoarea patata franezi cand se baga in fata ta si ii rupi o oglinda dupa sau mufa la primul semafor

 

dar nici un fel de despagubiri nu te ajuta la fel de mult ca viteza mica, atentie, cauciucuri si frane bune, d-astea

 

la 200 de kg cu totul nici cu pietonii nu prea imi permit sa fiu asa smecher, daca lovesc unul imi rup ceva oase

Editat de prafrau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Muncesti ca un nebun la motocicleta,bagi o gramada de bani in tot felul de accesorii,te sacrisfici ,iti iei de la gura ptr pasiunea ta ,motorul,vine primavara ,iesi cu el ,si un gulangiu te face praf(constient,ca nu a vrut sa intoarca pe linia continua din gresala) si pe tine si motorul,nu merita frate sa il omori in bataie,dar lasat infirm ,mama mama ce merita astia pffff

Regula de baza in motociclism: (c e mi o spun de fiecare data cand ies cu motorul) -mergi nu cu mult peste cat merg masinile in oras,adica 70-80 si nu te astepta sa te fereasca/vada nimeni,mergi astfel incat sa ii poti ferii tu pe ei , Eu pe baza asta incerc sa merg in oras cu motorul, dar in ceva timp imi voi lua un scuter , iar motorul il voi tine strict ptr afara

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce se agita cocalarii cand le spun ca motorul nu e ok pt oras. Ma refer la astea nervoase. Cand eu ma plimbam cu scuterul radeau cum se aude :)). Majoritatea au ajuns la vorbele mele. Smecheri nu gluma!

 

Kawazaki, iti vand o bicicleta? Dar n are roti, frane, pedale...si ghidon.

De tine e ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...dar nici un fel de despagubiri nu te ajuta la fel de mult ca viteza mica, atentie, cauciucuri si frane bune, d-astea

la 200 de kg cu totul nici cu pietonii nu prea imi permit sa fiu asa smecher, daca lovesc unul imi rup ceva oase...

:10:

Subscriu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...