Sari la conținut

Un caz evident


mig
 Share

Postări Recomandate

Mergeam aseara, cu masina, prin fata pe la facultatea de drept (Bucuresti) - si au trecut doua motociclete pe langa mine facand slalom (cred ca aveam 60-70 km/h, eu si inca vreo 3 masini). Zig-zag printre noi toti, razant aproape.

 

Mi-a fost rusine ca merg si eu pe moto zilnic :( . Sunteti idioti (aia de aseara).

Slalom cu motocicletele?! 😳 Nu-mi vine sa cred... idioti... 🙄
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Latimea benzilor se coreleaza cu viteza proiectata si categoria pentru segmentul de drum respectiv. Conform normativelor exista niste latimi minime pentru categoria si viteza proiectata a drumului.

 

De par egzamplu, in Bucuresti foarte multe bulevarde centrale au fost "recalibrate" pentru a obtine mai multe benzi dar mai inguste (2.75, chiar 2.50 pe alocuri), deoarece oricum viteza de deplasare "naturala" era mult sub viteza proiectata din cauza aglomerarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri seara la ora 23:30 in intersectia Charles de Gaulle o tuta cu o Skoda (blonda, circa 25 de ani) cu ceva reclama la APLA pe ea, nr. B 117 CDY.

Mi-a taiat calea fara nici o apasare, ea venind dinspre statuia Aviatorilor, eu cu restul masinilor venind pe verde de pe Dorobanti spre Arcul de Triumf.

Frana, evitat claxon, faruri etc....

Asadar daca e vreun motociclist coleg cu ea sa ii transmita toate cele cuvenite :). Am incercat sa schimb o vorba cu ea dar nu a fost chip.

Daca nu as fi avut astazi treaba de la 7 dimineata as fi intrat cu drag in tuta: ERAM CU DUBA!!

Sunt convins ca in mintea ei nu intelege ce am avut cu ea iar eu sunt doar un meltean care am claxonat-o si i-am facut cu farurile.

 

Ceea ce te face sa iti stea mintea in loc este desi am claxonat-o cand era pe la vrea 20 de m in stanga (vazand ca vine hotarata) nu a schitat nici cel mai mic gest. Ea tot inainte pe unde avea ea drumul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intersectia aia e dirijata la limita la care sa intelegi ceva din ea. cea mai mare problema e fix cand faci ce a facut duduia - vii de pe Aviatorilor cu semafor verde iar cand te uiti spre Dorobanti vezi ca aia au si ei semafor in timp ce tu nu ai nimic pe coltul respectiv de intersectie. Le dai prioritate de dreapta daca nu ai uitat conceptul sau intri ca duduia.

Alte elemente care complica situatia:

1) unii soferi nu inteleg faptul ca o intersectie rotunda nu este giratoriu decat daca are si indicatorul corespunzator

2) cand intri de pe Aviatorilor ai si semn de prioritate pe semafor, iar cei de pe Dorobanti au semn de cedeaza pe semaforul lor (si aici trebuie sa iti amintesti ca indicatoarele isi pierd semnificatia daca merg semafoarele, ceea ce e uneori prea mult pt unii soferi)

 

Una peste alta, acolo sunt sanse sa intalnesti ocazional dudui de genul asta sau alti aiuriti si eu prefer sa incetinesc cat sa evit genul asa de situatii. Cum ai facut si tu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@

daca faci o evitare brusca cu picioarele pe langa scarite o sa descoperi cum motorul se duce intr-o parte, picioarele in cealalta si niciuna unde vrei tu

in plus, la aia a ta daca ai picioarele jos din scarite ai toata greutatea in maini

 

important e si sa fie cealalta mana pe ambreiaj, daca nu il apesi si p-ala franezi degeaba la viteza mica

Am 2m. Cu picioarele jos de pe peguri "imping mobra" cu talpile pe jos. Nu stau in maini ci in ouale de paste :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@

Am 2m. Cu picioarele jos de pe peguri "imping mobra" cu talpile pe jos. Nu stau in maini ci in ouale de paste :)

 

Cam are dreptate colegu' sa stii... cand te deplasezi usor de tot merge ca esti tu lung dar daca smucesti un pic este asa cum zice el. Eu de exemplu consider ca cel mai bun compromis in situatii de genul asta este sa pui doar stangul jos si dreptul in scarita si pe frana spate. Face sens?

Editat de paulynos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai rau: duduia a venit dinspre Arcul de Triumf si a stat la semaforul de linga rond. Apoi s-a pus verde si a facut stanga imprejur sa o ia inapoi spre Arcul de Triumf si pe aici ii este drumul :). Ce a gandit ea? Daca am verde eu trec.

Intrebare inutila: cum draqu a luat tuta asta sala?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haide sa iti spun cum vine cu traditia. Aceasta ''traditie'' este obligatorie .

In Brazlia fiind benzile mai inguste, ca si la noi de altfel, se lasa loc cat sa goneasca Politia moto.

 

Da, am vrut sa-ti dau un reply si a ajuns accidental pe forum. Doua chestii vroiam sa zic: Una e, o observatie a unui coleg automobilist: Mie-mi place sa le fac loc, ca de cite ori o fac, lasa 2 degete jos. Eu motociclist fiind, nu cred in regula facuta de pulan. De fapt eu nici cu carnetul de conducere de moto inca nu-s lamurit, darmite cu restrictiile mai noi. In alte tari nu-s, si se merge foarte bine. Mi s-a intimplat acu 2 zile sa fiu cu dricul pe o sosea cu 2 benzi. Au aparut un Fz si un Ktm, am tras pe dreapta ( o fac si pt masini, pt acelasi principiu, daca te-a ajuns, merge mai tare, lasa-l in treaba lui). Pai bai nene, 2 claxoane, un crac pe jos si 2 deste in aer si te simti Dumnezeu pe pamint. Sau dumnezeu, cum vrei s-o iei.

Alex Barros e brazilian, Interlagos e in Brazilia si se intimpla ca si Ayrton Senna era cam tot de prin sat cu ei... Zic si io, or mai stiind si altceva ina afara de dansuri si fotbal

Editat de mig
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...