Sari la conținut

garnitura chiuloasa suzuki rmx 50


mk1gti
 Share

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...

Asa am cumparato cu setul marit ,alt caburator mai mare si alta toba eu decat am facut cate ceva la electrica si am schimbat garnitura ca a cedat am vazut ca pe afara se gadesc cam la 150 euro tot setul marca Airsal

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

100 lei

Ma mir ca a cerut numai 100 lei.Mie pentru o garnitura simpla de motor de barca mi-a cerut 350 lei si ne-am inteles in final la 300 lei.Cand am mers la Suzuki si am intrebat de garnitura nu costa decat 125 lei.Nu merita mers la acest individ decat daca esti in mare criza de timp sau esti disperat.

Da vream sa fac o remarca in privinta denumirii de chiulasa.Am consultat dexul si am vazut ca termenul corect ete chiulasa si nu chiuloasa asa cum gresit este folosit de catre multi motociclisti.Sper sa nu te simti ofensat de remarca mea dar sper sa folosim temeni tehnici cat mai corect.Spor la reparatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, daca tot vorbim despre gramatica, mai sunt in acest topic cateva greseli care ma zgarie pe urechi: "da vream sa fac o remarca", sau " eu decat am facut cate ceva".

In al doilea rand, pretul unui produs hand-made nu va fi niciodata mai mic decat cel al unui produs de serie. Pentru ca aici, pe langa materia prima, nu platesti 2 secunde din munca unui robot industrial care face mii de garnituri pe zi, ci 1-2 ore din munca unui om. Si fiecare isi evalueaza propria munca asa cum crede. Tocmai de aceea aceste produse nu sunt pt motoarele de serie, ci pentru cele exotice, modificate sau mai vechi de 30-40 ani. Sau chiar si pentru motoarele de serie, cand e vorba de o strategie ciudata de marketing a producatorului: vezi celebrele amortizoare de cauciuc de la ghidonul transalp-ului, care nu se gasesc separat, trebuie sa cumperi tot jugul de la Honda ca sa le iei. Sau husqvarna 92-2000, unde nu exista kit de reparatie pompa frana, se vinde doar pompa frana completa la preturi maricele.

Si, ca tot mi-am amintit de cauciucuri: un alt om care lucreaza cauciucul vulcanizat manual este in Bucuresti, pe str Vaselor nr 7. Acolo poti sa-ti faci de la garnituri de frana ciudate pana la tampoane sii amortizoare pentru cam orice motor, masina sau remorca. Preturile sunt mai mari decat produsele industriale, dar chiar conteaza asta cand te frige buza si nu gasesti pe nicaieri?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am comentat pretul omului cat a cerut pe garnitura atat am platit doar mi sA parut cam scump atata tot fiecare stie sa isi aprecieze munca si sa ceara pretul care crede el ca este corect platit - luat - montat pe langa pret omul a facut treba buna si repede deci din privinta asta recomand

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.Am crezut ca o sa sustii punctul meu de vedere da ai preferat sa k aci pe tine dom Cazanevici.

In continuare nu recomand sa se apeleze la nea caisa ala de la Viilor.Si in continuare spun ca se spune chiulasa si nu chiuloasa.

Editat de bunu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nenea bunu....varsta dvs nu recomanda respect, ci doar un comportament civilizat. Spune-mi, te rog, prin ce m-am k pe mine in acest topic. Doar ca nu ti-am sustinut ideea ca e prea scump? Sau ca ti-am atras atentia ca ii corectezi pe altii la gramatica dar, la randul dumitale, faci alte greseli gramaticale?

Si da, ai dreptate. Se spune corect chiulasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...