Sari la conținut

MOTOCICLISM.ro sustine START-UP-urile din domeniul moto!


ADMIN
 Share

Postări Recomandate

  • Admin

Salutare,

 

MOTOCICLISM.ro este o comunitate moto online, avand ca principal scop sustinerea motociclismului si a motociclistilor la nivel national.

 

Incepand cu acest an vom dezvolta un proiect dedicat afacerilor din domeniul moto, de tip "incubator de afaceri". Vom sustine proiecte comerciale prin promovarea lor, organizarea de intalniri cu profesionisti, seminarii si orice activitate in sprijinul noilor afaceri. Propunerile de proiecte o sa fie verificate si gestionare de catre un comitet de business MOTOCICLISM.ro, mai multe detalii fiind oferite in perioada urmatoare.

 

Primul proiect pe care il lansam este sustinerea prezentei la salonul moto a noilor afaceri din domeniu. Astfel, vom sustine prezenta la salon a START-UP-urilor prin achitarea costurilor cu chiria standului, amenajarea basic (pereti delimitare) si bransamentul electric (mai putin taxa de participare). Standurile au 4mp (2 x 2m) si vor avea doua laturi libere, pentru o buna expunere. Exista o serie de criterii in baza carora se vor aproba proiectele ce vor fi sustinute:

* sa fie prima prezenta la SMAEB;

* sa fie afaceri sub forma de societate comerciala (cu exceptia cluburilor moto, ONG-urilor, etc);

* sa aiba autorizatiile necesare acolo unde este cazul (ex: service moto);

* oportunitatea prezentei la salon.

 

In cadrul acestui modul, de sustinere a participarii la salon, vom avea insa flexibilitate si vom putea accepta si entitati care nu sunt neaparat START-UP, dar sunt afaceri moto in curs de dezvoltare, avand nevoie de promovare in cadrul comunitatii, dar si entitati care ofera servicii pentru motociclisti (banci, firme de asigurari, etc) la care vom evalua beneficiile pe care le pot aduce comunitatii. Entitatile selectate vor avea insa obligatia inscrierii la salon si a achitarii taxei de participare (100 euro), acesta fiind un cost fix, administrativ.

 

Cei care doresc sa se inscrie in cadrul acestui modul sunt rugati sa trimita datele de contact pe adresa info at smaeb.ro, urmand a fi contactati pentru mai multe detalii si evaluare.

 

Cu stima,

Dan Dobrescu

MOTOCICLISM.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...