Jump to content


Alatura-te grupului nostru pe FaceBook! Like & share! Like & share! Alatura-te grupului nostru pe FaceBook!
Photo

SMAEB XV - 21/23 Aprilie 2017 / ROMEXPO

SMAEB Salonul Moto MOTOCICLISM.ro BikeShop.ro

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 SMAEB

SMAEB

    Incepator

  • Membru
  • Pip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • Numar: SMAEB
  • Club: CMR

Posted 06 February 2017 - 09:51 AM

Poate deveni transportul pe doua roti o poveste de succes ce va duce la descongestionarea traficului din marile orase? Desigur!

Luand ca exemplu marile orase din Europa, drumul catre un transport civilizat, pe langa cel public, inseamna sustinerea si promovarea alternativelor pe doua roti. Depinde atat de noi cat si de autoritati ca sa ajungem la rezultate pe termen mediu si lung.

SIGLA%20SMAEB.gif

Transportul urban civilizat – alternative pe doua roti

 

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti, ajuns la cea de-a XV-a editie, isi propune si in acest an sa atraga atentia asupra necesitatii asumarii si sustinerii transportului pe doua roti ca solutie facila pentru descongestionarea traficului si reducerea poluarii.

Motoare mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare - un pas inainte catre un oras modern.

Cu o piata moto in crestere, dupa o perioada de cativa ani de stagnare, salonul este mediul in care se poate intelege cu adevarat ca din punct de vedere comercial importatorii/dealerii sunt pregatiti sa sustina o transformare a transportului urban. Scutere, motociclete de 125cc, motociclete usoare de 500-650cc sunt un mod evident solutia pe care aceasta industrie o propune. 

 

SMAEB 2017 va avea loc in perioada 21-23 Aprilie in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, pavilioanele C1, C2 si C4/C5. Deschiderea oficiala va avea loc in ziua de Vineri la ora 12 iar publicul va avea acces dupa urmatorul program:


-> Vineri 21 Aprilie - intre orele 13:00-19:00;

-> Sambata 22 Aprilie - intre orele 10:00-19:00;

-> Duminica 23 Aprilie - intre orele 10:00-17:00.

-> Pret bilet SMAEB: 25 RON

 

Ca si anul trecut, odata cu SMAEB va avea loc si evenimentul de primavara al Salonului Auto: SAB SPRING EDITION II - dand astfel nastere unui eveniment monolit 4x4-auto-moto-velo & sport ce combina perfect toate elementele de interes pentru pasionatii de doua, trei sau patru roti, fie ca sunt ele biciclete, motociclete, atv-uri sau automobile.

DEMONSTRATII si DRIVE-TEST, plus multe alte surprize pe care organizatorii celor doua evenimente le pregatesc pentru un public estimat la aproximativ 40.000 vizitatori.

 

Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.

 

Cu stima,

Echipa SMAEB 2017

info at smaeb.ro


SMAEB 2017 - 21-22-23 Aprilie - ROMEXPO
www.smaeb.ro

Also tagged with one or more of these keywords: SMAEB, Salonul Moto, MOTOCICLISM.ro, BikeShop.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

DMCA.com Protection Status