Sari la conținut

Infoliere auto pe toata caroseria


Guzuman
 Share

Postări Recomandate

Salutare!

 

Din cauza pietricelelor si nisipului s-a matuit vopseaua pe partea din fata a masinii si as dori sa o foliez pe toata caroseria.

Unde as putea gasi in Ploiesti un atelier care sa-mi infolieze masina cu simt de raspundere si calitate?

 

Multumesc,

Guzu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca este facuta treaba asa cum trebuie cu materiale asa cum trebuie, decolantarea masinii este foarte simpla si fara a distruge lacul vopselei. Daca masina este colantata intr-un beci, iti asumi anumite riscuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca se mai merita sa infoliezi masina cand gasesti preturi bune la vopsitorie, pana si taximetristii care sunt de cariera au icneput sa renunte la stickere stiind ca masina e destinata numai pentru asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Da, o vopsesti, dar la infoliere sunt niste avantaje, ai zgariat o aripa , o colantezi doar pe aia si pretul este mic, la vopsit orice element te costa intre 350 si 450 lei. Si nu exista numai DCM design, sunt si altii care fac treaba buna la bani mai putini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, am intrebat. 3000 RON ma costa cu 3 ani garantie. Deci mai pun 500 si o vopsesc :)

corect!

 

1. am vazut cat de greu se da jos folia dupa cativa ani... nu stiu ce calitate era.

2. se ridica la colturi, se nasoleste, mergi cu frica la spalatorie...

 

vopseaua este o metoda testata si care functioneaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar daca e doar matuita, si nu sarita vopseaua sau zgariata, de ce nu-i dai un polish si e din nou lucioasa si frumoasa? Sau lacuita din nou, daca vopseaua e ok.

Colantul nu e stralucit, dar si vopsitul e cu cantec... daca nu e facut bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se numeste colantare nu infoliere,din cite stiu un taxi de colantat integral costa 700-800 lei,evident cu un colant de calitate slaba-medie,exista colant transparent pentru masini dar pretul e mai mare.Cit despre durata de viata,daca este pus de unii care chiar se pricep poate tine mai mult de 5 ani dar in timp se matuieste ,daca masina are vopseaua umflata prin unele locuri 100% se va lua cu tot cu colant la decolantare.Pe la muchii si imbinari de obicei nu se ridica,totul depinde de cei care le colanteaza,E indicat sa gasesti o firma care face ceva de calitate,altfel in citeva luni o sa vezi efecte nedorite.De evitat totusi firmele care colanteaza taxiuri pentru ca majoritatea le fac in viteza fara atentie la detalii,pretul va reflecta si calitatea produselor si a executarii,nu te bucura daca gasesti ieftin pentru ca in cazuri de gen ieftin chiar inseamna si prost,un pont bun e sa cauti doar firme care au in portofoliu colantari auto si nu care fac si colantari auto din cind in cind .Un sfat bun e sa astepti primavara sau sa cauti un atelier unde dispun de o hala speciala pentru asa ceva,ca si la vopsire colantarea se face de preferat intr-un mediu fara praf,altfel vei gasi sub colant mici pietricele sau nisip iar in timp in zona aia se va umfla colantul si evident va crapa,va intra apa si de aici multe probleme,daca gasesti vreo firma care lucreaza la temperaturi mici e posibil sa te trezesti cu multe imbinari ale colantului pe masina sau cu tot felul de umflaturi sau crapaturi pe colant atunci cind se schimba temperatura,deci mare grija unde alegi sa iti colantezi masina sau o parte din piese,de retinut ca peste partile de plastic nu tine colantul decit foarte putin timp,deci se va colanta doar partea de tabla.Cit despre colant,multi folosesc colant obisnuit fara sa spuna clientului ca nu e colant special auto,cauta pe google si vei gasi un cod care apartine numai colantelor auto (751 sau 970) 641 si 651 de exemplu nu sunt indicate pentru colantare integrala ci mai mult pentru stickere,iar ca firma de colant recomand Oracal ,e mai scump dar calitativ este unul foarte bun.Succes!

Editat de motorhead23
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut si azi si va multumesc pentru raspunsuri! Sunt mai multe decat ma asteptam. :)

Masina in cauza e un Audi A6 din 2006. Nu cred ca ar fi potrivit sa trag o colantare sau o vopsea ieftina, pe la unii prin curte, petru ca ar fi pacat. Deocamdata tind sa cred, ajutat si de raspunsurile voastre, ca cea mai buna miscare ar fi sa o vopsesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

nu stiu ce masina ai dar sigur in buc o poti vopsi cu 3000 lei cu tot cu vopsea sau 2500 si iei tu vopseaua mie atat mi -a luat

Nici noi nu stim ce masina ai tu, dar un vopsit de calitate la o masina gen Audi A6 nu costa sub 13-1500 euro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...